Dr. Alex GeorgeKatherine Flannery

Pachet Emotiile si educatia conteaza

PRP: 99.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59.9 Lei

Cu toții aspirăm la copii buni, empatici, sensibili și iată că acum avem capacitatea de a le furniza modele de comportament care să-i inspire să devină mici campioni ai politeții și ai bunăstării mentale. Aceste două ghiduri propun o abordare modernă, adaptată copiilor, care îi provoacă să-și folosească imaginația și să se distreze învățând. În societatea modernă, bunele maniere și sănătatea emoțională sunt două mari avantaje ale copiilor pentru ca aceștia să devină adulți echilibrați și să aibă succes în tot ceea ce-și propun. Descoperă două cărți care să-ți ajute copilul să facă față unei societăți care pune tot mai multă presiune pe umerii lui mici.

Cu toții aspirăm la copii buni, empatici, sensibili și iată că acum avem capacitatea de a le furniza modele de comportament care să-i inspire să devină mici campioni ai politeții și ai bunăstării mentale. Aceste două ghiduri propun o abordare modernă, adaptată copiilor, care îi provoacă să-și folosească imaginația și să se distreze învățând. În societatea modernă, bunele maniere și sănătatea emoțională sunt două mari avantaje ale copiilor pentru ca aceștia să devină adulți echilibrați și să aibă succes în tot ceea ce-și propun. Descoperă două cărți care să-ți ajute copilul să facă față unei societăți care pune tot mai multă presiune pe umerii lui mici.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ghidul bunelor maniere pentru copii

Format
130x200
Număr pagini
152
Editura
Bookzone
Autor
Katherine Flannery
Anul publicării
2023
Traducator
Laura Frunză
ISBN
9786303051741
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Emotiile si educatia conteaza - Katherine Flannery, Dr. Alex George

REZUMAT SĂNĂTATEA EMOȚIONALĂ A COPILULUI DE AZI


Câștigătoarea British Book Awards 2023 – cărți pentru copii, categoria non-ficțiune


Cartea care rezolvă problemele pe care copilul tău nu ți le spune.


De la tensiunea dintre colegi și stresul examenelor, la probleme cu bullyingul online și tulburări de anxietate, viața copiilor și a adolescenților este o călătorie plină de emoții intense, cu suișuri și coborâșuri neașteptate.


Ei au nevoie de susținere și îndrumare blândă pentru a face față presiunii pe care societatea modernă o pune asupra lor.


De aceea, Dr. Alex George, Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, a adunat în această carte un set de instrumente și practici utile care le arată micilor cititori cum să aibă grijă de starea lor psihologică și emoțională, așa cum au grijă și de sănătatea corpului lor.


Folosind un limbaj accesibil, presărat cu umor datorită ilustrațiilor memorabile, el le prezintă tinerilor modalități prin care își pot dezvolta reziliența mentală și emoțională, dar și încrederea în puterea lor de a îndepărta norii negri oricând aceștia încep să se adune deasupra lor.

Indiferent de circumstanțe, folosind lecțiile învățate din carte, ei pot transforma orice zi într-o zi mai bună.


Această carte ajută viitorii adulți să:

.     Gestioneze mai ușor eșecurile și dezamăgirile specifice vârstei folosind tehnicile practice prezentate.

.     Distingă între aparențele prezentate în Social Media și realitatea ascunsă în spatele acestora.

·     Își recunoască emoțiile, să le accepte și să învețe să aibă grijă de sănătatea lor emoțională

·     Se deschidă emoțional și să caute ajutor vorbind cu adulți de încredere

·     Își observe cu mai multă detașare gândurile negative, și să înțeleagă că acestea nu reprezintă mereu realitatea.

·     Aibă mai multă încredere în sine

·     Capete o reziliență mai mare la frustrare și să treacă cu optimism peste orice obstacol


FRAGMENT


Dacă, de exemplu, cineva ne face zile fripte la școală – lucru cunoscut și sub numele de bullying –, consecința poate fi știrbirea încrederii de sine. Chiar dacă doar ne ia peste picior, nu-i OK și situația poate afecta și alte zone din viața noastră, lăsându-ne un sentiment de singurătate și chiar de inutilitate și lipsă de valoare. Câteodată s-ar putea chiar să pierdem din vedere faptul că suntem victimele bullyingului și să ne învinovățim tot pe noi că ne simțim abătuți, în loc să spunem ce avem de spus și să punem capăt situației. Există tot felul de motive pentru care trăim cu sentimente greu de dus, fără a ști ce se află în spatele lor. Învățând, aici, cum să vorbim despre ele, avem o șansă bună de a face conexiunile respective și apoi de a combate cauza.” – Dr Alex George


RECENZII


Ușor de citit și de urmărit!


„O carte genială. Este defalcată în paragrafe mici care sunt ușor de citit și de urmărit. Informațiile din carte pot fi aplicate la toate vârstele, atât preadolescenților și adolescenților, cât și copiilor mai mici. Chiar m-a ajutat să gândesc pozitiv și să înțeleg mai bine etapele firești de dezvoltare ale copilului meu. Cu siguranță o voi reciti.” – Mary


O carte care face copiii să se deschidă emoțional și să ceară ajutorul


„Ca mama, bunică și angajat care lucrează cu tinerii, știu cât de important este ca aceștia să simtă că nu sunt singuri cu gândurile și grijile lor. Având pe umeri presiunea școlii, a rețelelor sociale, a prieteniilor, a vieții familiale, a identității, copiii se simt copleșiți și se închid în ei înșiși. Cartea aceasta este ideală pentru a ajuta cititorii să înțeleagă cum să facă față avalanșei de emoții și să dea sens lucrurilor într-un mod ușor și rațional. Un „must have” pentru orice școlar, membru al familiei sau pentru oameni care lucrează cu tinerii.” – Sophie


O carte foarte bine scrisă, cu ilustrații minunate care o fac atractivă pentru copii


„Foarte bine scrisă! Cartea tratează un subiect destul de serios într-un mod care îl face să pară mai puțin descurajant pentru publicul tânăr, fiind susținut de niște ilustrații minunate. Volumul acoperă diverse subiecte de actualitate, inclusiv depresia, anxietatea, stresul datorat examenelor școlare, relațiile, aparențele înșelătoare ale rețelelor sociale, dar și modul în care acestea ne distorsionează viziunea asupra realității.” – Jodie C


Cartea care ajută copiii ce adorm greu din cauza îngrijorărilor firești ale vârstei


„Am cumpărat-o pentru fiul meu de 9 ani care întâmpină dificultăți cu somnul în această etapa a vieții, neputând să adoarmă din cauza gândurilor în avalanșă pe care le are și a furtunii emoționale prin care trece. Citim împreună câte un capitol în fiecare seară, iar asta îl ajută să se deschidă și să vorbească, simțind că cineva îl înțelege.” – Cristina E.

 

REZUMAT GHIDUL BUNELOR MANIERE PENTRU COPII

Cine ar fi crezut că bunele maniere pot fi prietenii noștri cei mai buni, cei care ne ajută să comunicăm eficient și să ne adaptăm cu ușurință în situații noi? Cu siguranță nu copiii, care le percep uneori ca pe niște monstruleți de neînțeles care se țin scai de ei. Mrrrr! Ghidul de față merge dincolo de prezentarea unor reguli, oferind lecții distractive și practice, care îi ajută pe cei mici să înțeleagă de ce „te rog!” și „iartă-mă!” sunt de fapt prietenii lor, dar și să învețe cum să se comporte în diferite situații întâlnite frecvent în societatea noastră, de la ocazii speciale la comunicarea de zi cu zi prin intermediul dispozitivelor digitale.

 

E timpul ca cei mici să devină adevărați exploratori, iar bunele maniere – hărțile lor magice, care îi ajută să navigheze în lumea noastră modernă. Cu ajutorul acestora, atunci când apar conflictele, copiii vor ști să folosească magia cuvintelor pentru a le rezolva, iar când un prieten drag este supărat, vor avea la dispoziție glume fantastice care pot înveseli pe oricine! Nu e deloc greu să spui „săru’mâna pentru masă” și în niciun caz nu este greu să nu vorbești cu gura plină!

 

Cu 50 de maniere esențiale și chestionare interactive, exemple amuzante și exerciții practice de făcut acasă, acest ghid îi învață pe copii când, unde și cum să folosească bunele maniere în situații pe care le întâlnesc în viața de zi cu zi, astfel încât abilitățile lor sociale să crească odată cu ei.

 

Acest ghid de bune maniere include:

 

REGULI DE BAZĂ: De la „cuvinte magice” precum „te rog” și „cu plăcere” la modalități de a exprima emoții și dorințe, cartea îți dovedește că nu poți avea bune maniere fără a avea o bună comunicare.

 

REGULI MODERNE: Deoarece telefoanele inteligente și rețelele sociale nu au fost prezente în viața noastră de atât de mult timp ca manierele, acestui ghid nu îi pot lipsi cele mai noi reguli în ceea ce privește folosirea dispozitivelor digitale.

 

ACTIVITĂȚI ÎN FAMILIE: O modalitate foarte bună de a învăța este prin exersare. De la strângeri de mână la cum să aranjezi tacâmurile pe masă, acest ghid este plin de exerciții distractive pentru întreaga familie.

 

 

Oferă-i copilului tău această carte dacă îți dorești să învețe:

 

⭐ Cum să comunice atunci când ceva îl deranjează sau îl supără foarte tare;

⭐ Cum să facă față unui conflict;

⭐ Ce să facă dacă cel mai bun prieten nu mai vorbește cu el;

⭐ Cum să scrie un text corect atunci când trimite un e-mail sau un sms;

⭐ Cum să îi răspundă cuiva care este nerespectuos cu el;

 

Recenzii

 

„Sunt educatoare și cred că, atunci când ești în fața copilului, trebuie să știi să te transformi. Altfel, copilul te va vedea ca pe un adult pus acolo să-l învețe lucruri. Din start l-ai pierdut. Dar dacă vede că ai această capacitate de a te juca, la rândul tău, de a râde, de a fi versatil în predare, în exemple în care să se regăsească, dacă vede că-l iei de mână, că îl susții, l-ai câștigat de partea ta. Mereu am încercat să le ofer elevilor mei niște lecții din care să rămână și cu informație, dar și cu experiența unui joc. M-am bucurat când am găsit acest ghid și l-am adus în clasă, pentru că mi s-a demonstrat că prin joc și joacă nimic nu rămâne neînvățat.” – Florina, educatoare

 

„Un ghid actual care pune bunele maniere într-o lumină deloc didactică și plictisitoare. Există și o secțiune care mi s-a părut foarte utilă – „Ce-ar fi dacă...?” -, deoarece îi face pe copii să găsească o soluție la o situație pe care ar putea să o întâlnească la școală sau acasă.” – Oana F.

 

„O carte care le arată copiilor ce să facă în anumite situații pe care le întâlnesc în viața de zi cu zi. Poate că părinții celui mai bun prieten se despart, sau poate copiii de la școală sunt răutăcioși. Poate că cel mic nu a fost invitat la o petrecere sau constată că unii copii nu mai vorbesc cu el, fără niciun motiv. E mai mult decât un ghid interactiv și distractiv, e o carte de luat în viață, pentru că aceste reguli de bază nu trebuie uitate niciodată.” – Sonia C.

 

„Acest ghid interactiv deschide ușa către atât de multe oportunități... Copiii vor învăța să navigheze prin viață cu reguli moderne de politețe și etichetă. Pe lângă explicarea bunelor maniere, mi-a plăcut foarte mult că există exerciții distractive pe care copiii să le rezolve alături de părinții lor.” – Cristina D.

 

„Nu mă așteptam ca un ghid de bune maniere să fie amuzant, așa că a fost o surpriză extrem de plăcută când am început să îl citesc alături de nepoțica mea.” – Ana B.


Fragment din carte


⭐ „Poate că o vezi pe mama ta cu privirea aceea în ochi. Știi cum e, privirea care spune că are un milion de lucruri de făcut și nu are timp să le facă. Să fii grijuliu înseamnă să te gândești la ce poţi face ca s-o ajuţi fără ca ea să-ţi ceară ajutorul. Dacă gunoiul e plin, ia iniţiativa și du-l. Dacă știi că o să-și caute disperată cheile, caută-le tu înainte și pune-le într-un loc unde o să le vadă cu siguranţă. Și dacă nu ești sigur cum să ajuţi, poţi oricând s-o întrebi direct ce poţi face.”

 

Când toată lumea are bune maniere, toată lumea se simte bine. E ca un bulgăre de zăpadă care la început e mic, dar cu cât îl rostogolești mai mult, cu atât se face mai mare.

 

⭐ „Dacă ai obiceiul de a spune chestii precum „gen” sau „ăăă” sau „știi” sau „hm” sau „știi ce zic” sau orice altceva, poţi scăpa de asta dacă începi să vorbești mai lent. Gândește-te la ceea ce spui și fă o pauză – nu spune nimic – în timp ce te gândești la următorul cuvânt.”

Detalii produse
Despre Katherine Flannery
Katherine Flannery
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Katherine Flannery inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Katherine Flannery se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Katherine Flannery. Fiecare carte scrisa de Katherine Flannery este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Katherine Flannery in categoria Katherine Flannery astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. Alex George
Dr. Alex George
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Alex George inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Alex George se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Alex George. Fiecare carte scrisa de Dr. Alex George este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Alex George in categoria Dr. Alex George astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Ana Maria Guta

Am luat o fetiței mele!! La doar 10ani este ff incantata!! Deja când face ceva anume zice: Asa face și Alex!!!

Recenzie pentru cartea Sănătatea emoțională a copilului de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

Alte carti din categoriile: Carti pentru copii, Carti educative, Carti 9-12+ ani

Nou
BestSeller
-36.1%
Nou
BestSeller
-36.3%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 31.2 Lei
BestSeller
-59.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.1%
BestSeller
-51.5%
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
-79.8%
-42.6%
De ce nu ia foc apa?

De ce nu ia foc apa?

PRP: 39.9 Lei 22.9 Lei
-36.4%
-34.5%
-50.3%
-31.6%
Cum cresc baietii?

Cum cresc baietii?

PRP: 32 Lei 21.9 Lei
-59.4%
-30.3%
Cum cresc fetele?

Cum cresc fetele?

PRP: 40 Lei 27.9 Lei
-34.5%
BestSeller
-52.1%
Hardcover
-45.1%

Cumparate impreuna cu Pachet Emotiile si educatia conteaza

Nou
BestSeller
-36.1%
Nou
BestSeller
-36.3%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 31.2 Lei
BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
Nou
BestSeller
-9.3%
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
Nou
-46.3%
-36.1%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 47.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Nou
BestSeller
-46.7%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 79.9 Lei
-54.6%
BestSeller
-49.2%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-51.5%
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
Nou
BestSeller
-50.5%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 49 Lei
Nou
-34.4%
Transport
gratuit
BestSeller
-58.1%
-47.2%
Nou
-27.5%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
BestSeller
-23.9%
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
PRP: 99.8 Lei

59.9 Lei