Kiera Aslog

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
45 Lei

Iubită de peste 1 milion de cititori. Votată „Cartea anului” pe Wattpad. „Drako” este povestea unui suflet mistuit de flăcări ce renaște din propria cenușă și aduce lecții de viață care rămân întipărite pe viață în suflet.

Iubită de peste 1 milion de cititori. Votată „Cartea anului” pe Wattpad. „Drako” este povestea unui suflet mistuit de flăcări ce renaște din propria cenușă și aduce lecții de viață care rămân întipărite pe viață în suflet.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Drako Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
352
Editura
Bookzone
Autor
Kiera Aslog
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008676
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Drako - 3 Volume - Kiera Aslog

Iubită de peste 1 milion de cititori. Votată „Cartea anului” pe Wattpad. „Drako”, povestea unui suflet mistuit de flăcări ce renaște din propria cenușă. Rece, calculat și indiferent. Până când o întâlnește pe ea, Joanna. Iar pasiunea poate reaprinde scântei atunci când orice altceva s-a transformat în scrum.

Un destin măcinat de dependențe și violențe. „Drako” este povestea care te scutură de cenușa trecutului, doar pentru a te aduce în prezentul care te răscolește la fiecare pas.

Drako scapă din flăcările care i-au răpit orice șansă la o viață normală. Destinul comun al lui Drako și al Joannei îi aduce mereu împreună, oricât de mult s-ar împotrivi. Dar când îți dorești atât de mult să salvezi pe cineva, uiți că tu însuți ești damnat. Când iubirea este o păpădie în bătaia vântului, cum ar putea supraviețui? Poate dacă ar fi păzită de trupurile iubiților...

Un destin care rămâne adânc întipărit în inimile cititorilor, pentru simplul fapt că poate așterne pe hârtie ceea ce își dorește un cititor de la o carte preferată. Descoperă cum fiecare sfârșit poate deveni un nou început într-o călătorie în care trăiești fiecare clipă alături de personaje!

Recenzii de la cititori

Bucățică ruptă din Rai „Orice ar scrie Kiera este o bucățică ruptă din Rai. Are un talent aparte care merită remarcat de cât mai multă lume. „Drako” este pe departe cea mai bună, frumoasă, emoționantă si plină de suspans carte pe care am citit-o, iar Kiera una dintre comorile pe care le avem în țară.” – Alexandra Maria

Wow „Doamne... nici nu știu cum și cu ce să încep. Tot ce pot să spun este: cărțile ei sunt wow! Absolut toate. Nu cred că am citit ceva de la ea care să mă plictisească sau care să mă facă să zic “Eh, pe asta o citesc mai încolo”. Nu, toate m-au ținut în priză, toate au ceva special care m-a făcut să le citesc în timp record. Toate ca toate, însă un exemplu concret ar fi “Drako”.” – Alina

Superbă „Drako e prima carte pe care am citit-o de la ea și a fost superbă. Citind-o, am trecut prin atâtea stări, încât în momentul în care am văzut că se poate comanda, am zis “Tu, la mine în bibliotecă imediat!!” Și le aștept cu sufletul la gură și pe celelalte, alături de orice ar mai publica ea.” – Irina

Talent pur „Kiera Aslog este o scriitoare cu un talent pur. Felul în care scrie, modul ei de a transmite niște emoții aşa puternice este absolut... wow. Te rupe în bucăți și apoi te lipește la loc. Are ceva special care te face să te îndrăgostești de cărțile ei din primul capitol, chiar din prolog. Te lasă fără cuvinte.” – Diana

M-a cucerit „Prima experiență a fost cu „Drako”. Stilul unic de a descrie chiar și cel mai mic detaliu, de a descrie iubirea dintre doi oameni pe care unii nu o înțeleg m-a cucerit. Am devenit un sclav al acestei cărți dorindu-mi să cunosc personajele cât mai mult și să fac și eu parte din universul lor. O să mă reîntorc întotdeauna la această carte cu aceleași sentimente. Dacă Rupi Kaur, J. K. Rowling și Margaret Artwood sunt autorii preferați ale altor persoane, eu pot să spun deja că Kiera Aslog este și va fi autoarea mea preferată, care îmi va oferi mereu o poveste în care mă voi putea retrage.” – Bogdan


Despre autor

Kiera Aslog este una dintre cele mai tinere autoare Bookzone și, în același timp, un veteran pe platforma Wattpad unde a adunat de-a lungul timpului peste 1 milion de cititori. Cu un condei aparte, autoarea reușește să exprime cele mai complexe emoții prin cele mai frumoase cuvinte, având o afinitate pentru poveștile de dragoste cu întorsături de situație excepționale.

Romanul său de debut, Drako, câștigător al premiului „Cartea anului” pe Wattpad, este dovada vie a modului în care autoarea creionează povești inedite, iar punctele forte ale scrierilor ei sunt cu siguranță energia și puterea de a da viață unor tipologii de personaje pe care nu le vei mai întâlni în nicio altă carte.

Comandă acum cele 3 volume din „Drako” și descoperă dacă au vreo șansă la vindecare și la dragostea adevărată destinele trecute prin foc!

Fragment din carte

— Îți promit.

O șoaptă ce îmi înmoaie sufletul și îmi îmbată febra, căci simt cum devin roșie ca racul, cu sângele tropăindu-mi în timpane. Mă înfior din toată ființa atunci când își mută buzele în sus, spre încheietură, presărându-mi pe piele săruturi moi și fine. Urcă apoi, cu o lentoare agonizantă pe braț, trezindu-mi șocuri electrice prin corp, în timp ce cu celălalt braț al său încă mă ține captivă în poala sa. Ezit în a mă mișca, căci nu vreau ca, tocmai acum, lucrurile să avanseze.

Drako își continuă drumul lent pe braț, ridicându-mi mâneca de la pijama cu fiecare sărut pe care îl lasă, și îmi presez buzele una peste cealaltă atunci când își întoarce atenția spre gâtul meu, unde se află semnul lăsat de el. Își freacă nasul de piele, suflând cald. Nu spune nimic, mutându-și buzele peste linia bărbiei.

Relaxarea și gingăşia cu care mă dezmiardă îmi trimit fiori în stomac, căci încep să mă mișc emoționată pe picioarele sale. Îi simt vag mirosul de colonie, și înghit în sec atunci când ochii săi îi întâlnesc pe ai mei, pendulând cu buzele peste ale mele. Așteptarea dureroasă la care mă supune mă înfurie, căci îmi înfig degetele în umerii săi, închizând ochii. Îl aud cum surâde discret.

— Sperai că am să te sărut sau ceva?

Deschid ochii, lovindu-mă de expresia sa plină de şicanare. Mă încrunt cu duritate; chiar sunt prea amețită pentru a mă pune în vorbă cu el. Zâmbetul i se arcuieşte însă în colțul gurii. Își freacă din nou gura de a mea, iar buzele sale le ating ușor pe ale mele, ca și cum ar fi puțin indecis. Fiorii îmi înfloresc în pântec, și închid ochii din nou, lăsându-mă în voia simțurilor.

Își apasă mai tare buzele peste ale mele, ridicându-și palma stângă în dreptul obrazului meu, și își înclină capul pentru a avea mai mult acces. Mă sărută atent, oarecum leneș, ca și cum buzele mele ar fi oxigen, iar el ar fi în prag de sufocare. Aerul său cald îl cuprinde pe al meu, și îmi dispare din gând orice intenție de a-l refuza sau de a-l opri. În schimb, îl las să-mi acapareze ființa, oferindu-i lucrul după care a tânjit atâta timp.

Și poate că nu am rezolvat tot ce era de rezolvat între noi, dar acum simt că nu mai contează.

Pentru că acum trăiesc momentul acesta cu el.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Drako - 3 Volume înainte de a cumpăra.

Recomandări

+
=
PRP: 206.00 Lei
74.00 Lei
Economisești 132.00 Lei !
+
=
PRP: 245.00 Lei
81.90 Lei
Economisești 163.10 Lei !
+
=
PRP: 245.00 Lei
74.00 Lei
Economisești 171.00 Lei !
Detalii produse
Despre Kiera Aslog
Kiera Aslog
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Kiera Aslog inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Kiera Aslog se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Kiera Aslog. Fiecare carte scrisa de Kiera Aslog este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Kiera Aslog in categoria Kiera Aslog astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.74

43 recenzii

5 stele

35

4 stele

6

3 stele

1

2 stele

1

1 stele

0


Citite cu sufletul la gură! Recomand!

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lefter Mihaela

Când am citit prima dată această carte, pe Wattpad, a reușit să mă facă să trăiesc totul împreună cu personajele, iar acum, la câțiva ani de atunci, are același efect. Este superbă și merită citită, mai ales dacă adori cărțile care descriu acțiunea ceva mai detaliat, acest lucru te face să intri în povestea lor și să trăiești, totodată, ce se întâmplă acolo în fiecare secundă în care avansezi în povestea celor doi

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ardelean Alexandra

După cât timp s-au reîntâlnit? Mi-a scăpat treaba asta. Sa ma lumineze cineva 😅 Frumoasa aceasta serie de volume. Însă nu face parte din categoria cărtilor care mi-au intrat la suflet și pe care sa-mi doresc sa le recitesc. Tocmai de aceea am și sărit peste câteva pasaje care mi se păreau exagerate și boring.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maia Draghici

Sper ca ma facusem inteleasa in ultimele doua recenzii. Comandasem pentru coperta frumoasa. Cotofana mi-e mentor. Cand am ajuns la volumul 3 din Drako, credeam ca tot ce s-a intamplat rau a trecut si acum vor fi impreuna pana la adanci batraneti. .... boy was I wrong. Volumul al treilea m-a tinut cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit. Am adorat povestea si toata chestia cu "will they ,won't they" a fost foarte apreciata, chiar daca imi venea sa ma arunc de pe o stanca doar ca sa ii vad impreuna mai repede. Finalul m-a omorat, nu stanca. Si am iubit fiecare cuvant din final. Mai ales callback-ul la prima lor intalnire oficiala. Multumesc, Kiera, pentru ca ai scris o carte asa minunata! 🖤

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Iris

Mi-a plăcut foarte mult ultimul volum al acestei trilogii.Mi s-a părut cel mai bun dintre toate trei.Acțiunea a fost puțin mai dinamică ca înainte și s-a citit mult mai ușor. Către final,am și plâns puțin,din cauza unei presupuneri,ce s-a dovedit falsă până la urmă🤣 Nu a fost nu știu ce,dar overall mi-a plăcut destul de mult!Nu e nici chiar atât de spicy,deci o recomand cu mare drag! Descoperiți și voi povestea Joannei și a lui Drako,că’ mie mi-e dor deja de ei,și abja aseară am terminat cartea :’)

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexia

O carte minunată în adevăratul sens al cuvântului! Finalul m a făcut să trec prin multe stări dar să răsuflu ușurată până la urmă la ultima pagină!🙏🏻

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maia Draghici

Din nou, am comandqt pentru coperta, am fost absorbita de poveste. Cine nu dragostea cu peripetii? Drako si Joanna sunt doua suflete care au fost arse prea multa vreme pentru a se mai putea naste din cenusa amandoua. Dar optimismul Joannei i-a scos pe amandoi din foc.

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lucia

I-am acordat cărții 5/5* pe Goodreads pentru că deși citisem această parte pe wattpad a reușit să mă facă să trăiesc totul ca și cum a fost prima oară. Drako m-a dus de la agonie la extaz, de la fericire la tristețe, de la iubire la furie și putea reuși acest lucru doar în două pagini. Efectiv așa eram: acum îl adoram și peste 2 pagini îmi venea să-i dau cu ceva în cap. Nu am putut să mai las cartea din mână. Lucrurile deja au evoluat în acest volum și Drako devenea mai îndrăzneț cu fiecare pagină pe care o dădeam și presiunea era tot mai mare.

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Carmen

O Serie Uimitoare!

Dacă sunteți în căutarea unei cărții numai bune de iubit eu v-o recomand pe acesta. Vă promit că nu veți regreta nimic, o să vă enerveze comportamentul lui Scovil la început, apoi din două în două pagini, dar o să îl primiți în inimile voastre cu brațele deschise. Câte dureri poate cuprinde un suflet? Dezamăgiri, trădări și răni. Are nevoie de un înger, iar Joanna este perfectă pentru acest rol. Dansul lor prin flăcările tuturor o să vă amuțească. Cu siguranță una dintre cele mai bune cărți citite de mine. Dragoste și erotism, plăcere și fericire, o carte perfectă pentru vară. Felicitări autoarei!

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Caragea

Superb volum, l-am citit in 2 zile. Povestea captivanta si personajele interesante, il recomand cu drag!❤

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maia Draghici

Acum careva saptamani, am comandat Drako. Va spun sincer, nu citisem nici o descriere si nici fragmentul de pe site. Imi placuse coperta. Când mi-au venit cartile si am trecut de coperta frumoasa care fura ochiul cititorului, am inceput sa citesc. Am fost absorbita de poveste inca din primele paragrafe si imi era al dracului de greu sa o las din mana. Povestea lor de dragoste este una cu nabadai, cu piedici si patanii care ii fac sa se apropie mai mult decat sa ii desparta.

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lucia

Kiera creionează povestea celor 2 într-o manieră personală cu bune și cu rele. Drako respingător și rezervat și Joanna o persoană cu inima pura care parcă așteaptă să fie zdrobită. Doi îngeri cu aripile frânte de trecut și care încearcă să-și găsească drumul. Fiorii primei iubiri pot fi extrem de derutanți. Va putea iubirea să învingă sau trecutul vine cu arme proaspete? Poate el sta în calea destinului? Vă invit să aflăm împreună.

Recenzie pentru cartea Drako Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-14.5%
HEX Vol. 3

HEX Vol. 3

PRP: 69 Lei 59 Lei
-8.4%
HEX Vol. 2

HEX Vol. 2

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-40.8%
HEX

HEX

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
BestSeller
-71.5%
Transport
gratuit
BestSeller
Nou
-30%
Sa te Mut. Cartea cu administratora

Sa te Mut. Cartea cu administratora

PRP: 69.99 Lei 48.99 Lei
Scrisoare
-25%
Pachet Fluturi 1+2+3

Pachet Fluturi 1+2+3

PRP: 88 Lei 66 Lei
-18.4%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-30%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 42 Lei
BestSeller
-14.3%
Iubirea te invata

Iubirea te invata

PRP: 42 Lei 36 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
-74.6%
Ingerii razboiului au vorbit

Ingerii razboiului au vorbit

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-43.5%
Scrisoare
-25%
Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei 28.5 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
AME Vol. 1

AME Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-49.2%
AME Vol. 2

AME Vol. 2

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-60.2%
Scrisoare
-24.9%
Insomnii

Insomnii

PRP: 45 Lei 33.8 Lei
-15%
O vara cu Isidor

O vara cu Isidor

PRP: 32.95 Lei 28 Lei
-40.8%

Cumparate impreuna cu Pachet Drako - 3 Volume

-63.4%
Pachet SKiN - 4 Volume

Pachet SKiN - 4 Volume

PRP: 216 Lei 79 Lei
-59.9%
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 59 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-59.9%
-70.4%
-40.7%
HEX Vol.  1 + 2 + 3

HEX Vol. 1 + 2 + 3

PRP: 167 Lei 99 Lei
-64.7%
Pachet Malakai - 4 carti

Pachet Malakai - 4 carti

PRP: 167 Lei 59 Lei
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
BestSeller
-71.5%
Nou
-49%
Pachet Obsesia - 3 volume

Pachet Obsesia - 3 volume

PRP: 147 Lei 75 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
Nou
-39.8%
Pachet Freida McFadden

Pachet Freida McFadden

PRP: 98 Lei 59 Lei
-53.7%
Seria Monster in his eyes

Seria Monster in his eyes

PRP: 149 Lei 69 Lei
-30.1%
Never Never

Never Never

PRP: 56.9 Lei 39.78 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Transport
gratuit
-48.3%
Pachet Cathya MP

Pachet Cathya MP

PRP: 172 Lei 89 Lei
-76.5%
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
-18.4%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
PRP: 147 Lei

45 Lei