Carmen Voinea-RăducanuIrina Binder

Pachet Cuvinte pline de dor

PRP: 129.7 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69.9 Lei

Pentru toate momentele în care te-ai întrebat de ce nu poate fi mai ușor. Pentru toate momentele în care sufletul tău s-a învelit cu oameni care nu te meritau. Pentru toate momentele în care ai râs cu viață sau i-ai râs vieții în față, iubitele scriitoare Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu îți mărturisesc, intim și emoționant, momente din viețile lor. Descoperă confesiuni rupte din sufletul unor femei care simt atât de multe emoții într-o lume obișnuită să simtă mult prea puțin.

Pentru toate momentele în care te-ai întrebat de ce nu poate fi mai ușor. Pentru toate momentele în care sufletul tău s-a învelit cu oameni care nu te meritau. Pentru toate momentele în care ai râs cu viață sau i-ai râs vieții în față, iubitele scriitoare Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu îți mărturisesc, intim și emoționant, momente din viețile lor. Descoperă confesiuni rupte din sufletul unor femei care simt atât de multe emoții într-o lume obișnuită să simtă mult prea puțin.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Iubitelor mele prietene

Format
130x200
Număr pagini
376
Editura
Bookzone
Autor
Irina Binder,
Carmen Voinea-Răducanu
Anul publicării
2024
ISBN
9786303052038
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Cuvinte pline de dor - Carmen Voinea-Răducanu , Irina Binder

Rezumat Iubitelor mele prietene - Irina Binder Carmen Voinea-Răducanu


Ia puțin din sufletul nostru și așază-l lângă al tău!


Iubita noastră prietenă,


Îți dedicăm această carte, acum într-o ediție revizuită și adăugită, pentru că ne dorim să trăiești toate bucuriile și tristețile vieții alături de noi, cele care simțim aceleași emoții ca și tine. Ți-am pregătit o carte a sufletului, care să îți fie călăuză în vremuri tulburi, dar și în vremuri în care simți că ai lumea la picioare. O carte care te va ajuta să te cunoști mai bine, să găsești adevăratul sens al iubirii, care să te învețe că viața nu-i altceva decât un carusel de emoții, ce te urcă și te coboară, oferindu-ți uneori și apusuri de nedescris, dar și ploi reci. Toate merită privite cu ochi senini.


E timpul să iei puțin din sufletul nostru și să-l așezi lângă al tău. Tu ești cea mai bună prietenă a noastră.


Mereu cu gândul la tine,

Irina Binder & Carmen Voinea-Răducanu


Câteva cuvinte de la Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu, de luat cu tine prin viață…


„Vă rog să nu uitați că viața este un dar și, ca orice dar, trebuie prețuită și împărtășită doar cu cei care merită. Care vă merită. Fiți pace, bucurie și iubire și vă asigur că viața vă va răsplăti cu povestea minunată pe care o meritați!”


A voastră prietenă, până la sfârșit,

Irina Binder


„Refuz să cred că există femei rele pur şi simplu. Pentru că ştiu cu siguranţă că există femei atât de subjugate propriei lor neputinţe, încât, orbite fiind, pierd din vedere exact esenţa feminităţii lor: bunătatea sufletească.” - Carmen Voinea-Răducanu


Recenzii


„Poate doar să nu iubești viața, altfel nu-mi explic cum nu te-ar putea atinge această carte. Irina și Carmen îți înțeleg atât de bine sufletul, cum nu o fac prea mulți oameni în ziua de azi. Vă mulțumesc, doamnelor!” – Corina


„Doar femeile pot înțelege ce simt alte femei. Iar minunatele Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu știu cum să ajungă acolo, în cele mai ascunse colțuri ale sufletului, și să-ți panseze rănile de-o viață. Se vede că și ele au trăit multe lucruri și au învățat poate și mai multe…” – Irina


„Când mă simt singură, supărată sau fără speranță, îmi place să scot cartea din bibliotecă și să recitesc paragrafele mele preferate. Recunosc, am subliniat aproape toată cartea, pentru că din fiecare capitol am rămas cu câte ceva și vreau să mă întorc la rândurile care îmi oferă motivația pe care o caut în clipele grele.” – Flori


„Când crezi că nu mai poți… mai poți un pic! Asta m-au învățat Irina și Carmen, care și-au deschis sufletul într-o manieră intimă și emoționantă. Mă bucur enorm să văd că avem scriitori români atât de talentați.” – Mari

Fragment


„Fiecare suflet are nevoie să se dăruiască, să se mărturisească, să iubească. Fiecare suflet are nevoie de cineva căruia să-i arate partea frumoasă a inimii sale, cineva căruia să-i spună despre visuri, despre dureri, fără teama de a fi judecat sau expus răutăţilor... Fiecare suflet tânjeşte după apropiere, după înţelegere şi iubire.”


Rezumat Binecuvântate ne fie dorurile – Carmen Voinea-Răducanu


O antologie sinceră și deplină a dorului, în toate formele sale ascunse – dorul fragil și profund, răvășitor și nostalgic, sublim și etern, tragic și obsesiv. Surprins de Carmen Voinea-Răducanu în 30 de proze scurte, acest sentiment inegalabil și nemărginit te va transpune de pe străzile Bucureștiului de azi sau de ieri până pe tărâmurile perene și „idilice” ale provinciei de odinioară, în căutarea unui sens pentru care merită să aștepți și să lupți. Binecuvântate ne fie dorurile este, înainte de toate, o colecție de doruri, trăite și suferite, pe care autoarea le așază sub lentila pătrunzătoare și capricioasă a societății și a cutumelor ei, bune sau rele deopotrivă.


Este o radiografie pe suflet deschis care ne amintește că dorul, în esența sa, nu este o lipsă, ci o reîntregire a sinelui cu reminiscențe ale celor îndepărtați, apropiați, imperfecți, minunați, ridicoli uneori, loviți de soartă sau buni ca pâinea caldă. Binecuvântate ne fie dorurile de oameni, pentru că ele ne amintesc cine am fost, cine suntem și cine putem deveni.


„Carmen Voinea-Răducanu știe că nu este singură în demersul ei, că există în oceanul omenirii insule iubitoare de frumos. Poate neterminate, poate fără putere, poate triste, poate știrbite pe alocuri, poate mai modeste decât se cuvine, dar care știu într-adevăr ce este viața și o pot prețui la adevărata ei valoare. Aceste insule se numesc încă Oameni…” – Loreta Popa, autoarea cărții Scrisori pentru Ema


Rezumat Visătorii nu mor niciodată - Carmen Voinea-Răducanu


Unele existențe par a fi desprinse dintr-un tablou pictat în culorile nopții. Altele par extrase din ilustrații colorate viu, țipător, scandalos, pătimaș și neîmblânzit. Sunt vieți care străpung parcă monotonia unei ere digitale și rămân ancorate în sufletele noastre pasagere. Astfel de existențe duc visătorii, ființe fragile și totuși imposibil de frânt, pe care autoarea le surprinde cu atâta căldură și naturalețe, încât, citindu-le, propriile noastre visuri par să capete o viață a lor, una nemuritoare, independentă de noi și de legile noastre.


Visătorii nu mor niciodată este mai mult decât un volum de eseuri – este un vis lucid, un soi de reverie sperată a fi într-un sfârșit vindecătoare, cu neastâmpăr și abnegație, cu freamăt și emoție. Este o îmbrățișare caldă a sinelui imperfect, care pendulează între lumi și între stări ale sufletului.


„Nu cunosc altă ființă de la care să fi învățat mai multe și care să-mi fi arătat cu mai multă finețe unde greșesc. Aterizarea mea cu picioarele pe pământ, nu în cap, după fiecare pornire de a-mi monta două aripi, crezând că pot să mă uit mai eficient de sus la lume, i se datorează în cele mai multe situații. Înțelepciunea ei a fost cel mai bun antidot pentru toate deraierile mele. Iar treaba asta funcționează doar dacă între participanții la acest trafic există o iubire și o încredere reciproce.” – Mihaela Rădulescu Schwartzenberg

Detalii produse
Despre Carmen Voinea-Răducanu
Carmen Voinea-Răducanu
Biografie
Carmen Voinea-Răducanu păstrează în suflet o dragoste nemărginită pentru scris, conturând experiențe și emoții pline de sens, în care se va regăsi orice femeie. Scriitoare pasionată de studiul relațiilor și tipologiilor umane complexe, Carmen acordă în operele sale o deosebită atenție lecțiilor de viață, rezultate din orice experiență pe care un om o poate avea. Autoarea își dăruiește iubirea cu generozitate, prin cuvintele sale blânde, preocupându-se constant de sufletele și preocupându-se constant de evoluția spirituală proprie și a celor din jur.
Autorul cărților:
Despre Irina Binder
Irina Binder
Biografie

Pe Bookzone gasesti toate cartile uneia dintre cele mai recunoscute si apreciate autoare din Romania, Irina Binder, inclusiv noutati, bestsellere internationale si carti premiate.


Despre Irina Binder


Irina Binder este fiinta care transmite lumina, bunatate si optimism prin fiecare cuvant, dar pe care l-a dobandit inca din copilarie, din casa parinteasca din Brasov, cand umplea jurnale cu poezii, ganduri si lectii de viata. Cuvintele ei au inceput sa prinda viata si sa ajunga la inimile oamenilor inca din 2010, de cand a deschis blogul „Insomnii”, culminand in 2012 cu lansarea primelor doua volume din trilogia intitulata „Fluturi” si continuand sa surprinda publicul deja fidel, cu urmatoarele lansari, pana in ziua de astazi. Fiti alaturi de noi in continuare, caci va urma o noua carte, dar vom oferi detalii la momentul oportun.


Irina Binder a ajuns prin cartile ei in casele a sute de mii de oameni, dar mai ales in inimile lor, datorita stilului de scriere, atat de personal, sincer, vulnerabil si captivant, incat, citindu-le, ai o senzatie dubla: pe de o parte, parca ii patrunzi in intimitatea sufletului si ii citesti jurnalul, pe de alta parte, parca scrie despre tine, iar randurile incep subtil sa se desprinda de pe hartie si sa iti joace in minte ca si cand tu le-ai adunat, tu le-ai simtit si le-ai oferit darul cuvantului.


Un palmares literar impresionant


Aceste aspecte au condus la transformarea trilogiei „Fluturi” in bestseller care a batut toate recordurile in domeniul literar ca numar de vanzari si care i-au adus autoarei faima si recunostinta mult meritata. Pe langa aceasta serie, Irina Binder a mai lansat si alte carti, cel putin la fel de iubite: „Strainul de langa mine”, „Insomnii”, „Pana la sfarsit”, „Iubirea te invata” si „Iubitelor mele prietene”, carte scrisa impreuna cu Carmen Voinea-Raducanu.


Acesta este farmecul Irinei Binder, de a crea povesti in care te regasesti atat de mult, incat simti ca sunt amintirile tale, experientele prin care ai trecut de-a lungul timpului si sentimentele pe care le-ai incercat in profunzime. Mai mult decat atat, fiecare opera de-a autoarei surprinde lectii de viata si invataminte pe care le vei purta cu tine oriunde te-ar duce viata, pentru ca ai trait odata cu personajele ei, te-ai confundat cu ele si ai integrat lectia ca si cand ar fi a ta.

Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

2 recenzii

5 stele

2

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


I

Ionuț-Cosmin Gheorghe

Excelent!

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca D.

O carte fenomenala despre toate tipurile de prietene si prietenii pe care le poti intalni de-a lungul vietii. Recomand!

Recenzie pentru cartea Iubitelor mele prietene

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

Transport
gratuit
-24%
-16.7%
Pachet Insomnii din dragoste

Pachet Insomnii din dragoste

PRP: 142.9 Lei 119 Lei
-12.5%
Fluturi Vol. 2

Fluturi Vol. 2

PRP: 39.9 Lei 34.9 Lei
-38%
Insomnii

Insomnii

PRP: 45 Lei 27.9 Lei
-12.5%
Fluturi Vol. 1

Fluturi Vol. 1

PRP: 39.9 Lei 34.9 Lei
-12.5%
Fluturi Vol. 3

Fluturi Vol. 3

PRP: 39.9 Lei 34.9 Lei
Scrisoare
-36.3%
-37.1%
Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei 23.9 Lei
BestSeller
-41.9%
Iubirea te invata

Iubirea te invata

PRP: 42 Lei 24.4 Lei
BestSeller
-43.5%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 33.9 Lei
Scrisoare
-31.3%
BestSeller
Cu Autograf
-40.8%
Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi

PRP: 59 Lei 34.9 Lei
Scrisoare
Cu Autograf
-16.7%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-79.8%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
Scrisoare
Cu Autograf
-16.7%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-34.7%
BestSeller
Cu Autograf
-40.8%
Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi

PRP: 59 Lei 34.9 Lei
Scrisoare
-31.3%
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-79.8%
-82.3%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 6.9 Lei
-69.6%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-72.6%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 26.9 Lei
-87.4%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 4.9 Lei
BestSeller
-43.5%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 33.9 Lei
BestSeller
-56.7%
Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-79.7%
BestSeller
-79.7%
-74.6%
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-76.6%

Cumparate impreuna cu Pachet Cuvinte pline de dor

Nou
-20%
Iubitelor mele prietene

Iubitelor mele prietene

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-70.5%
-52.1%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 46.9 Lei
Nou
BestSeller
-46.7%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 79.9 Lei
Nou
-37.2%
Pachet Suflete predestinate

Pachet Suflete predestinate

PRP: 109.8 Lei 69 Lei
Nou
-40%
Pachet Danielle Steel

Pachet Danielle Steel

PRP: 99.8 Lei 59.9 Lei
Nou
BestSeller
-9.3%
Nou
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
Nou
BestSeller
-50.5%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 49 Lei
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
-57.4%
Colectia Atrage Ajutorul Divin

Colectia Atrage Ajutorul Divin

PRP: 117 Lei 49.9 Lei
Nou
-46.3%
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-26.3%
Pachet Am grijă de inima mea

Pachet Am grijă de inima mea

PRP: 94.9 Lei 69.9 Lei
Nou
-28.6%
Pachet De la Athos la Eghina

Pachet De la Athos la Eghina

PRP: 104.9 Lei 74.9 Lei
Nou
-30%
Pachet Oxigen pentru suflet

Pachet Oxigen pentru suflet

PRP: 99.9 Lei 69.9 Lei
Nou
-43.8%
-65.9%
Pachet Monica Mihai

Pachet Monica Mihai

PRP: 196 Lei 66.9 Lei
-60.2%
Pachet Feminitate & Succes

Pachet Feminitate & Succes

PRP: 98 Lei 39 Lei
BestSeller
-61.3%
PRP: 129.7 Lei

69.9 Lei