Caroline WinklerGail ReichlinJanusz KorczakJoanna FaberJulie King

Pachet Cum sa le vorbim copiilor pe limba lor

PRP: 123 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
98.4 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cum sa le vorbim copiilor astfel incat sa ne asculte

Format
22.5 x 15 cm
Număr pagini
384
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Julie King,
Joanna Faber
Anul publicării
2019
ISBN
9786064401571
Limba
Română

Rezumat Pachet Cum sa le vorbim copiilor pe limba lor - Caroline Winkler, Joanna Faber, Gail Reichlin, Julie King, Janusz Korczak

Ghid de buzunar pentru parinti

Ajutor! Cum procedezi cand copilul tau prescolar isi iese din fire, musca alti copii, te intrerupe tot timpul, vorbeste urat, nu vrea sa foloseasca olita si face multe altele…

Cartea de fata ofera sute de solutii rapide la problemele cu care se confrunta frecvent parintii cu copii mici. Sfaturile incluse in aceste pagini se bazeaza pe indelungata experienta a autoarelor, pe bun-simt, judecata sanatoasa si intelepciune parinteasca. Filozofia acestui ghid promoveaza disciplina bazata pe iubire neconditionata, insotita de limite educationale ferme. Iar strategiile sugerate de cele doua autoare garanteaza o calmare imediata a situatiei si o buna intelegere pe termen lung a problemelor de comportament ale copiilor.

Cum iubești un copil

Cum să-ți cunoști copilul și să-l lași să devină un univers de curiozitate? Cum să-i dezvolți imaginația și aptitudinile fără să-i reprimi nevoia de libertate sau dreptul la propria opinie? Janusz Korczak nu oferă o rețetă, ci spune simplu: „Un copil îi este egal unui adult și trebuie tratat cu același respect și aceeași responsabilitate.“

În volumul a cărui nouă ediție o oferim cititorilor, Korczak propune un concept actual de a crește copii – acela al stabilirii unei relații de parteneriat între ei și adulți. Ideile lui se bazează pe experiența dobândită de-a lungul câtorva decenii în orfelinatele pe care le-a înființat și coordonat. Devotamentul față de aceste idei l-a făcut să nu abandoneze micuții din orfelinatul pentru copii evrei unde a lucrat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, murind alături de ei în lagărul nazist de exterminare din Treblinka.

Cum sa le vorbim copiilor astfel incat sa ne asculte

JOANNA FABER a crescut în Long Island și este fiica reputatei autoare Adele Faber. A terminat un masterat în domeniul educației copiilor cu nevoi speciale și a predat la catedra de științe a City College din New York. A contribuit la cărțile mamei sale cu experiențele pe care le-a trăit alături de elevii săi, pentru a exemplifica ideile teoretice propuse de Adele Faber. Joanna ține prelegeri cu teme legate de comunicare pretutindeni în SUA și are ateliere de lucru cu părinții, care au la bază cărțile lui Adele Faber și, totodată, propria experiență ca părinte și profesor. În prezent locuiește în regiunea Hudson Valley din New York, alături de soțul său și cei trei băieți ai lor. Dintre cărțile lui Adele Faber, la Curtea Veche Publishing au apărut: Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat în colaborare cu Elaine Mazlish, Comunicarea eficientă cu copiii în colaborare cu Elaine Mazlish, Lisa Nyberg  și Rosalyn Anstine Templeton și Un părinte mai bun în colaborare cu Elaine Mazlish.


JULIE KING este licențiată în arte la Princeton University și are un doctorat în drept la Yale Law School. De asemenea, a obținut un certificat de consultant în dezvoltare organizațională și unul de coach. Julie a urmat și cursuri în domenii precum medierea juridică și tehnicile meditației. A crescut alături de Joanna, familiile lor fiind vecine. Astfel, a cunoscut îndeaproape strategiile de parenting pe care Adele Faber le-a elaborat și, chiar dacă nu a urmat o carieră în domeniul educării copiilor, Julie King a predat cursuri care aveau la bază cărțile scrise de Adele. Primul dintre acestea l-a susținut la grădinița fiului său, iar după aceea Julie a continuat să organizeze ateliere de parenting în numeroase state din America. Poate sunteți părinți, poate sunteți educatori, poate sunteți bunici sau poate doar aveți în îngrijire un copil de o vârstă fragedă cu care nu știți cum să vă purtați. Îi vreți binele și îi interziceți să mănân

frunza

Fragment din carte

Detalii produse
Despre Caroline Winkler
Caroline Winkler
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Caroline Winkler inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Caroline Winkler se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Caroline Winkler. Fiecare carte scrisa de Caroline Winkler este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Caroline Winkler in categoria Caroline Winkler astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Joanna Faber
Joanna Faber
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Joanna Faber inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Joanna Faber se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Joanna Faber. Fiecare carte scrisa de Joanna Faber este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Joanna Faber in categoria Joanna Faber astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gail Reichlin
Gail Reichlin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gail Reichlin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gail Reichlin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gail Reichlin. Fiecare carte scrisa de Gail Reichlin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gail Reichlin in categoria Gail Reichlin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Julie King
Julie King
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Julie King inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Julie King se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Julie King. Fiecare carte scrisa de Julie King este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Julie King in categoria Julie King astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Janusz Korczak
Janusz Korczak
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Janusz Korczak inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Janusz Korczak se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Janusz Korczak. Fiecare carte scrisa de Janusz Korczak este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Janusz Korczak in categoria Janusz Korczak astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Aurelia

Este o carte superba, una dintre cele mai bune carti pentru a face faca situatiilor educative cu copii, stresul, mofturilor...exemple concrete, fraze concrete care pot fi folosite direct pe copilul tau. Trebuie doar sa intri in esenta lucrurilir si sa oglindesti fiecare sentiment astfel ca copilul sa te inteleaga si sa coopereze. As da 10 ⭐️

Recenzie pentru cartea Cum sa le vorbim copiilor astfel incat sa ne asculte

De la același autor

PRP: 123 Lei

98.4 Lei