Caroline WinklerGail Reichlin

Ghid esential de parenting

PRP: 48 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.4 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ghid esential de parenting

Dimensiune
20 X 13 cm
Editura
Curtea Veche
Autor
Gail Reichlin,
Caroline Winkler
Anul publicării
2019
ISBN
9786064401915

Rezumat Ghid esential de parenting - Gail Reichlin, Caroline Winkler

Un copil de numai câțiva anișori se tăvălește pe jos în magazin, strigă cât îl ține gura că își urăște fratele sau sora, stă cu ochii lipiți de ecran și refuză olița. Dacă și îngerașul tău face asta capul sus! Deși îți iubești copilul, sunt momente în care nici tu nu-l placi pe el, nici el pe tine.


Gail Reichlin și Caroline Winkler, ambele pedagoge cu experiență și mame a câte trei copii, oferă cititorilor sute de soluții rapide la problemele cu care se confruntă frecvent părinții. Această nouă ediție a cărții publicată inițial cu titlul Ghid de buzunar pentru părinți este la fel de actuală și de utilă. Sfaturile autoarelor se bazează pe bun-simț, judecată sănătoasă și experiență părintească, promovând disciplina care decurge din iubirea necondiționată, însoțită de limite educaționale ferme. Ține cartea în geantă, în torpedou sau pe raftul din bucătărie și aplică strategiile sugerate de autoare ca să calmezi furtunile de moment, ca să înțelegi problemele de comportament ale copiilor și felul în care le poți rezolva pe termen lung.


Un ghid universal, disponibil în 18 limbi și în Braille, cu peste 200 000 de exemplare vândute.


Gail Reichlin este de profesie educatoare, având o experienţă pedagogică de 47 de ani. De asemenea, este un orator respectat în Statele Unite, oferind sfaturi pe tema disciplinei pozitive atât pentru părinţi, cât şi pentru profesori. Este director fondator și executiv al organizaţiei nonprofit Parents Resource Network cu sediul în Chicago, Illinois, pe care a înființat-o în 1984 cu scopul de a oferi instruire şi soluţii la problemele frecvente de care se lovesc părinţii cu copii mici.


Gail Reichlin oferă şi sesiuni de consultanţă pentru părinţi, pe tema comportamentelor dificile ale copiilor, şi este implicată în multe programe şi proiecte destinate preşcolarilor. Mai mult, este frecvent invitată în emisiuni radio şi TV şi colaborează cu presa scrisă Parenting Magazine, Scho

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Ghid esential de parenting înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Gail Reichlin
Gail Reichlin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gail Reichlin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gail Reichlin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gail Reichlin. Fiecare carte scrisa de Gail Reichlin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gail Reichlin in categoria Gail Reichlin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ghid esential de parenting
Despre Caroline Winkler
Caroline Winkler
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Caroline Winkler inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Caroline Winkler se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Caroline Winkler. Fiecare carte scrisa de Caroline Winkler este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Caroline Winkler in categoria Caroline Winkler astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ghid esential de parenting
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-20%
Ghid esential de parenting

Ghid esential de parenting

PRP: 48 Lei 38.4 Lei

Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

PRP: 48 Lei

38.4 Lei