Silviu Iliuta

Pachet Colectia Silviu Iliuta

PRP: 441.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
149.9 Lei

Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 33.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs, Silviu Iliță se folosește de umor pentru a te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, iar apoi te face să treci prin toate emoțiile. Descoperă toate cărțile sale reunite într-un pachet dedicat celor care iubesc universurile pline de imaginație și umorul inteligent.

Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 33.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs, Silviu Iliță se folosește de umor pentru a te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, iar apoi te face să treci prin toate emoțiile. Descoperă toate cărțile sale reunite într-un pachet dedicat celor care iubesc universurile pline de imaginație și umorul inteligent.

Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cronicile unui barbat - Vol. 1

Format
130x190
Număr pagini
298
Editura
Bookzone
Autor
Silviu Iliuta
Anul publicării
2016
ISBN
9789730221466
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Colectia Silviu Iliuta - Silviu Iliuță

REZUMAT Ceaușescu se întoarce – Silviu Iliuță


Tovarăși, așezați-vă liniștiți! Această carte vă va provoca hohote de râs!


În mijlocul unei sufragerii oarecare dintr-o casă de lângă Târgoviște, un personaj istoric se pregătește să revină la viață. Doar că, în timpul cât el a dormit înghețat în Fabrica de capace centrate și semicentrate, viața s-a schimbat.


Familia Mărăcineanu a trăit toate schimbările tranziției, așa că, acum, prezența unui Nicolae Ceaușescu viu, gol-pușcă și așezat pe masa din sufragerie, nu îi surprinde peste măsură. Cuprinși de fervoare capitalistă, ei pun la cale un plan care să-i îmbogățească peste noapte. Sunt gata de orice, chiar dacă pentru a-și îndeplini visurile trebuie să-l transforme pe Întâiul fiu al țării în cea mai mare vedetă de pe rețelele sociale.


Dar Nea Nicu, așa cum îl numește afectuos noua sa familie, nu își dorește doar să dicteze trenduri pe internet, ci și să revină la cârma țării alături de Lenuța sa. Așa că începe o lungă aventură plină de umor și situații neașteptate în lumea capitalistă, unde îl așteaptă o mulțime de pretini, unii noi, alții foarte vechi și foarte puternici.


REZUMAT Ce nu-ți spun când îți vorbesc – Silviu Iliuță


Rețeta unei comedii savuroase?


Se ia una bucată tânără blondă extraordinar de senzuală, proaspată, cu forme perfecte și minte brici, și se introduce într-o vilă plină cu oameni de vârsta a doua, fierți timp de câțiva ani în suc propriu.


Se adaugă câteva grame de frustrări, o linguriță de invidie, o cană de trădari, douăzeci de mililitri de hazard și se lasă la foc mic timp de trei zile.

Se amestecă bine, din când în când, până când suspansul dă în clocot, apoi se introduce amestecul la cuptor.


Se cerne bine umorul, se măsoara cu grijă cantitatea de dragoste, apoi se adaugă un bătrânel incontrolabil, care înregistrează tot ce spun ceilalți și îi dă de gol când le e lumea mai dragă.


Iar la final, se căsătoresc.

Cine? Descoperiți voi în această comedie dementă.

Vă dorim poftă bună!

 

Rezumat 14 zile in izolare - Silviu Iliuță


Comedie pe timp de pandemie

 

„14 zile în izolare” este povestea soților care se urăsc, dar sunt obligați să stea izolați în aceeași casă. Comandă acum noul titlu semnat de Silviu Iliuță și descoperă printre lacrimi de râs ce poate face pandemia dintr-un mariaj deja aflat în pragul falimentului emoțional!

Mara nu mai știe cine este străinul de lângă ea. Mihai nu o mai recunoaște pe străina de lângă el. Mara și Mihai sunt căsătoriți de atât de mult timp, încât parcă au și uitat de ce s-au îndrăgostit unul de la altul la început. Singurul motiv pentru care au rămas împreună este fiica lor, Ana, plecată în Canada la studii. Dar un copil nu te poate convinge să rămâi toată viața lângă o persoană pe care nu o iubești, mai ales când copilul ajunge la rândul său un adult în vâltoarea vieții.

 

Mariajul lor este pe marginea prăpastiei atunci când destinul se încăpățânează să îi țină împreună. Ce înseamnă 14 zile în izolare pentru doi oameni care trăiesc împreună, dar separat de atâția ani? Doi oameni care duc o viață dublă, una a evitării reciproce în căsnicie și una a iluziei fericirii alături de amanți, sunt acum față în față pentru două săptămâni, înarmați cu tot sadismul comic al unor persoane care se urăsc din tot sufletul. Vor ajunge la limitele răbdării până la sfârșitul celor 14 zile sau oare viața le-a pregătit o surpriză? Doar citind și făcând pauze de râs vei putea afla deznodământul acestei povești.

 

Cumpără acum noua carte a lui Silviu Iliuță și nu te mira dacă îți vor bate vecinii la ușă pentru a te întreba ce te face să râzi atât de tare!

 

O dragoste din alta lume - Silviu Iliuță


Pe Pământ, totul are un început și un sfârșit. Dar când omenirea trece prin patru mini-apocalipse, iar cea de-a cincea schimbă întregul curs al istoriei și al evoluției, doar dragostea este cea care mai poate sădi sămânța speranței în Lumea Nouă.

 

Citește acum cele 2 volume „O dragoste din altă lume” și lasă-te purtat într-un univers complet diferit de ceea ce credeai că va aduce viitorul!

 

Anul 3615. Ai crede că omenirea se plimbă doar în mașini zburătoare și deja există câteva colonii pe alte planete. Dar în viitor ne întoarcem în trecutul îndepărtat. Toate cărțile au fost arse, religiile vechi uitate, iar tehnologia devine doar o amintire. Un singur lucru rămâne la fel – iubirea care transcede totul: timpul, apocalipsele, regulile noilor societăți, sacrul și profanul. Iar când omenirea este împărțită în două – Lumea de pe Dealuri și Lumea de la Mare – și războiul pare iminent, iubirea este singura care poate aduce pacea salvatoare. Singura problemă este că nu este permisă între cele două societăți.

 

Amn și Kayala sunt doi visători din două micro-universuri complet diferite despărțite de dietă și religie. Și sunt primii pregătiți să încalce orice regulă și să lupte pentru iubirea lor în Lumea Nouă, o lume mistică în care Pământul însuși vorbește, păsările își poartă frumusețea pe aripi către nemurire, zei sunt Paul și John de la The Beatles. Dar Amn trebuie să treacă de probele dragostei dacă vrea o viață alături de Kayala. Și să învingă alți 9 pretendenți.

Află de ce s-a întors omenirea în timp în viitor, ce este Cufărul Tuturor Tainelor și cum au ajuns The Beatles să fie venerați precum niște zei!

 

Rezumat Pachet Detectiv de Romania - Vol. 1 + 2 - Silviu Iliuță


De ce să citești Detectiv de România?

Pentru că avem nevoie de un detectiv al nostru, român. Azi, în prezent. Unul care să ne scoată din cotidian și să ne ducă undeva, în lumea lui, plină de indicii, enigme și mistere.

Anton este un detectiv atipic pe care îl vom descoperi încă din copilărie și până când, fiind om în toată firea, se lovește de misterul vieții lui din propriul birou de detectiv particular (nu de stat): indianul înecat într-un dulap.

Scene pitorești, umor, ironie și o intrigă care te va conduce pe diferite planuri în căutarea vinovatului.

Prin Detectiv de România suntem părtași, alături de Silviu Iliuță, la o reînviere a genului polițist, un gen aparte care își va găsi locul în sufletul și mintea fiecărui cititor. O carte care îți va dezvolta instinctul și atenția pentru detalii în timp ce te va face să râzi pe nerăsuflate.

Cititorii lui Silviu Iliuță au așteptat această carte cu sufletul la gură. În primele două zile de la lansare, în fața editurii au fost cozi de câteva sute de metri spre un kilometru. Oamenii au venit din toată țara, cu corturi, alimente, apă potabilă, numai ca să prindă un exemplar din primul tiraj. Apoi cineva le-a spus că nu mai este valabilă promoția cu tigăi și au plecat aproape toți.

 

 

Rezumat Pachet Cronicile unui barbat - Vol. 1 + 2 + 3 - Silviu Iliuță

 

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte atât de faină încât să vă panicați la un moment dat când realizați că mai aveți vreo zece pagini și se termină?! Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte în care să râdeți și să plângeți în același timp, să treceți de la o stare la alta și să nu aveți putere să o lăsați din mână până nu vedeți finalul?! Atunci să nu vă pună naiba să citiți cartea lui Silviu Iliuță „Toate titlurile au fost date”. Și dacă totuși o citiți, demachiați-vă înainte!

 

Detalii produse
Despre Silviu Iliuță
Silviu Iliuță
Biografie
Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 33.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs. Fie că se folosește de umor sau că te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, Silviu Iliuță te face să treci prin toate emoțiile. Dacă în „Cronicile unui bărbat”, autorul a purtat cititorii în mintea bărbaților, fără a renunța la ironie și sarcasm, în „Detectiv de România”, a învățat oamenii cum să își găsească pofta de râs și cum să iasă din cotidian cu ajutorul detectivului Anton, reinventând genul polițist, iar în cartea „Ce nu-ți spun când îți vorbesc”, ne arată că atunci când închizi într-o casă oameni din generații diferite, rezultatul nu poate fi decât un scenariu tragicomic.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.71

28 recenzii

5 stele

20

4 stele

8

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Aurel Fleancu

Surprinzatoare, amuzanta! Merita citita! Daca te numeri printre cei care au prins si din vremurile apuse nu ai cum sa nu te transpui in carte, sa-l vezi acolo pe Toarșu`.

Recenzie pentru cartea Ceaușescu se întoarce

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea

Umorul m-a cucerit

Când mă gândesc la cărțile lui Silviu Iliuță, primul cuvânt care îmi vine în minte este "umor". Ce nu-ți spun când îți vorbesc nu face excepție, având o notă amuzantă în fiecare capitol, iar asta m-a cucerit. Mulțumesc autorului pentru încă o poveste de neuitat!

Recenzie pentru cartea Ce nu-ți spun când îți vorbesc

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Carina Tamas

Mi-a placut destul de multe ideea cartii. Chiar daca la inceput nu intelegeam perfect care cum e, a fost pe gustul meu. Inca am ramas cu niste semne de intrebare, dar sper sa scap de ele cand termin volumul urmator:)

Recenzie pentru cartea O dragoste din altă lume - Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daiana

Un roman politist de senzatie, nu ai cum sa nu razi si sa nu te binedispuna detectivul nostru. Abia astept si alte cazuri... Sper sa mai fie!

Recenzie pentru cartea Detectiv de Romania Vol. 2

1

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gina Dărău

I like it

Mi-a plăcut foarte mult cartea . Pe lângă umorul acesteia se poate remarca și plăcerea autorul în scrierea acesteia . O recomand <3

Recenzie pentru cartea Detectiv de Romania Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lavinia

Mi-a plăcut mult mult de tot! Povestea lui Alice și a Domnului Încântat este specială. Nu am lăsat cartea din mână. Am recomandat seria tuturor cu care am vorbit zilele astea. Cred că și doamnei de la benzinărie i-am zis ceva ceva 😁😁😁

Recenzie pentru cartea Cronicile unui barbat - Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lavinia

Mi-a plăcut enorm primul volum! Volumul 2 mi-a plăcut și mai mult. Mulțumesc, Silviu Iliuță, pentru povestea despre întoarcerea în timp. Splendidă! Nu mai am răbdare, mă apuc de volumul 3.

Recenzie pentru cartea Cronicile unui barbat - Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bogdan

Un roman destul de derutant. La primele pagini da senzatia unui roman umoristic cu tenta autobiografica, dar de fapt e mult mai mult decat atat. Da, are umor din plin (poate si ceva sarcasm). Are si o gramada de testosteron si are de multe ori tenta autobiografica. Dar aceasta este doar suprafata. Sunt multe mici povestioare cu talc inserate in diverse locuri in interiorul povestii principale, povestioare care aduc in prim plan teme mult mai profunde de care pare ca autorul a fost interesat.

Recenzie pentru cartea Cronicile unui barbat - Vol. 1

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-60.2%
-40.8%
14 zile în izolare

14 zile în izolare

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-66.7%
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei 39 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-40.8%
-59.4%
Detectiv de Romania Vol. 1

Detectiv de Romania Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-34.9%
-15%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-59.4%
-59.4%
Detectiv de Romania Vol. 2

Detectiv de Romania Vol. 2

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Povești cenzurate

Povești cenzurate

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
-15%
BestSeller
-59.4%
Nou
-9.3%
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
Scrisoare
-21.2%
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
PRP: 441.9 Lei

149.9 Lei