Dama de Treflă

Pachet Axel

PRP: 147 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59 Lei

Poți salva cu adevărat pe cineva care nu își dorește să fie salvat? „Axel” este povestea destinului pierdut în întuneric, care încearcă să-și regăsească drumul către lumină.

Poți salva cu adevărat pe cineva care nu își dorește să fie salvat? „Axel” este povestea destinului pierdut în întuneric, care încearcă să-și regăsească drumul către lumină.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Axel Vol. 1

Dimensiune
130x200
Număr pagini
368
Editura
Bookzone
Autor
Dama de Treflă
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700082
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Axel - Dama De Treflă

„Axel” nu este doar o carte. Este povestea destinului pierdut în întuneric, care încearcă să-și regăsească drumul către lumină. Un roman magistral care încapsulează în paginile sale talentul inconfundabil al Damei de Treflă. Trei volume în care frumusețea și fragilitatea vieții lui Axel rescriu prezentul și-i oferă speranță viitorului.


Inimi instabile, iubiri ce îndoaie suflete de durere, pasiuni înflăcărate, un trecut aparent uitat, dar care iese la suprafață mai puternic și mai periculos decât oricând.


Axel, un tânăr elev aparent liniștit din Iowa, își trăiește fiecare zi fără speranța de a o mai avea și pe următoarea. Totul a început cu patru ani în urmă, când fratele său avea nevoie să fie salvat. Axel și-ar fi dat propria viață pentru fratele său. Dar nu a putut. Iar acum trebuie să trăiască într-o familie zdruncinată de tragedie, cu sufletul încolțit de acest gând în fiecare zi a vieții sale.


Nici măcar timpul petrecut într-un centru de recuperare nu îi reînvie dorința de a trăi, deși ironia face ca acesta să se numească Hope House, iar acolo să pornească într-o aventură alături Alice, o tânără vulcanică și instabilă, în Țara Nebunilor. Axel începe să se adapteze la momentele petrecute împreună cu Alice, însă izolarea și trecutul cu care se confruntă Alice sunt încă o picătură în oceanul presiunilor și responsabilităților unei vieți pe care pur și simplu nu vrea să o mai trăiască.


Când credea că a pierdut totul, Axel întâlnește mâna întinsă a Annei, care încearcă să îl salveze din vâltoarea destinului său. Dar poți salva cu adevărat pe cineva care nu își dorește să fie salvat?  


Lasă-te captivat de povestea înduioșătoare a băiatului care te va duce în acel loc îndepărtat al sufletului său în care ziua de mâine încă mai are sens! Comandă noile cărți „Axel” scrise de Dama de Treflă!


Recenzii de la cititori


O carte în care autorul îți pune sufletul pe tavă

„Autoarea scrie într-un mod în care te va face să crezi că e povestea ta, că tu treci prin acele relatări și nici nu îți vei da seama când vei plânge, râde sau vei plânge alături de personajul principal. Când găsești o carte în care autorul îți pune sufletul pe tavă, îți vorbește despre propriile probleme, înseamnă că dorește să te învețe că trebuie să treci peste orice evenimente pe care viața ți le scoate în cale.” – Florina


Am toate cărțile tale și le-am citit cu sufletul

„Ador felul în care scrii, am toate cărțile tale și le-am citit cu sufletul. Abia aștept să scrii o nouă carte, sufletul meu îți duce lipsa.” – Carmen


Poți să lași toate grijile deoparte și să te adâncești încă o dată în lectura unei scriitoare speciale

„Poate că titlurile Damei de Treflă nu te prind prin povestea lor, ci prin sensibilitatea scriiturii și prin sinceritatea cu care autoarea povestește. Elogii ale femeilor care pot fi slabe sau puternice din prea multă iubire. Oameni care apreciează iubirea și care se simt fericiți iubind. Iar la sfârșitul zilei poți să lași toate grijile deoparte și să te adâncești încă o dată în lectura unei scriitoare speciale.” – Geo


Dacă nu aș citi în fiecare zi cărțile tale, aș avea sufletul distrus

„Dacă nu aș citi în fiecare zi cărțile tale, aș avea sufletul distrus. Îmi găsesc liniștea în fiecare zi și mă îmbărbătez singură atunci când îți citesc paginile. Îți mulțumesc!” – Denisa


Captivat cu totul

„La prima vedere, nu îți dai seama ce ai în fața ochilor, părându-ți-se că mai degrabă citești o filă din jurnalul tău. Dar, pe măsură ce intri mai bine în poveștile scrise de Dama de Treflă, nu mai poți evada. Ești captivat cu totul, parcă ai face orice pentru personajele tale preferate, ai vrea să le vezi fericite. Atât de puternică este scrierea acestei autoare, pe care o recomand din tot sufletul tuturor.” – Ana


Despre autor


O scriitoare sub anonimat, dar care știe că ceea ce scrie îi vindecă pe alții. Dama de Treflă își dedică pasiunea de a scrie sentimetului sublim de a ajunge la sufletele oamenilor. Cele 9 volume semnate de Dama de Treflă până acum aduc în viața cititorilor săi un întreg mozaic de sentimente, emoții, trăiri, lacrimi, zâmbete, curaj, evadare, extaz, liniște, putere, regăsire și încredere.

Cărți ce sunt potrivite pentru orice vârstă, cărți care pe unii îi surprind prin poveștile lor, iar pe alții prin sensibilitatea scriiturii. Cărți ce sunt și vor fi întotdeauna pansament pentru suflet, pentru că Dama de Treflă pune sufletele în metafore și deschide ușile închise ce limitează iubirea și simțurile.

Fragment din carte

„Știu că sunt egoist. Știu că eu am nevoie de ea mai mult decât are ea nevoie de mine. Știu că o amăgesc și nimic mai mult. Și știu că e atât de greșit ce fac.

Dar nu mă pot opri.

Pentru că ochii ei sunt verzi ca iarba pe care îmi doresc să mă întind și să mor.

Pentru că pistruii săi sunt galaxii care mă poartă la ani lumină depărtare de problemele din jur.

Pentru că nu m-a mai privit nimeni așa cum o face ea.

Și pentru că... La dracu!... mă înnebunește cu inocența ei.

„Baby there you go again, there you go again, making me love you”

O sărut.

Iar când buzele noastre se ating, ceva se lipește la loc în mine.

Și altceva se frânge mai tare.

Pentru că știu că acest sărut nu e despre noi, e mai mult despre mine. Pentru că știu unde se va ajunge în cele din urmă, acolo unde se ajunge mereu. Și pentru că știu că la sfârșitul poveștii ăsteia ea va suferi cel mai mult.

„I'll be waking up in the morning probably hating myself

And I'll be waking up feeling satisfied but guilty as hell”

Dar sunt un om slab și laș, așa că nu fac altceva decât să mă agăț mai tare de acest sărut pe care știu că nu-l merit.”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Axel înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Dama De Treflă
Dama De Treflă
Biografie
Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

34 recenzii

5 stele

34

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Z

Zenaida

Am citit toată seria în 5 zile, efectiv am fost obsedată de această poveste spusă sub forma unei autobiografii a Annei. Sincere felicitari autoarei, a facut o treaba minunata cu aceasta serie! Abia astept povestea lui Zed <3

1

Răspunde

Comentarii(1)

M

Madalina Sidorov

Buna. Povestea lui Zed este continuarea acestei serii?? Multumesc mult!

M

MIRELA CASERU

Recomand cu încredere această serie. M-a cuprins de la început pana la sfârșit, nedorind să o las din mână. O lecție de viață. Felicitări autoarei.

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Valentina Bianca

Am terminat toate cele 3 volume, pe ultimul l-am citit într-o zi pentru că nu am mai putut să ies din acea poveste fără să știu cum se termină. Merită!!!!! Acum cele 3 volume Axel fac parte din lista cu povesti pe care le aș citi la nesfârșit fără să mă plictisesc💙💙💙💙

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Zed mi-a frânt inima mai mult decât a făcut-o Axel. Pentru cineva care suferă de o fobie (de care nu auzisem până acum, nu o să dau spoiler) s-a comportat exemplar, și m-a făcut să îl iubesc. "Pentru moment" este un mod excelent de a încheia o poveste. "Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți" se întâmpla doar în basme.

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(1)

A

Andreea Albu

Bună, am și eu o întrebare, de ce suferea Zed?

I

Ioana Cireașă

Superb

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Bajenaru

Seria este mai mult decat minunata. Autoarea reuseste sa ajunga prin cuvinte la sufletele oamenilor! Merita citita!

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Am plâns la acest volum, deși începutul m-a dezarmat puțin deoarece nu am întâlnit-o pe Anna, acest volum având în prim plan timpul petrecut de Axel într-un centru de recuperare. A fost foarte profund și dureros. Alice Brooks chiar este un personaj pe care o să îl urâți și iubiți în egala măsură. Este o fire încăpățânată, care zice lucrurilor pe nume și nu se ascunde după deget. Am iubit-o pentru că Axel a învățat să iubească datorită ei, dar am urât-o din tot sufletul pentru că i-a frânt inima. Acest volum ne face să îl înțelegem pe Axel din primul volum, anumite replici și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, semnificația fluturelui incomplet

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Cireașă

Foarte interesant

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Bajenaru

Este o adevarata lectie de viata despre problemele cu care se confrunta o mare parte din oameni. Merita citita!

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Atentia mea a fost captata încă de la primele propoziții "Orice fata își dorește un băiat rau care sa fie bun numai cu ea" Mi-a plăcut extrem de mult, o carte dedicata cuiva, scrisă intr-o carte care se derulează în mintea personajului, scrisă în final intr-o carte publicată. Mi-a plăcut că Anna vorbea direct cu noi, cititorii, a fost ceva aparte. Desenele din carte sunt absolut geniale! Nu a fost clișeul care se găsește în toate cărțile cu adolescenți, Anna a fost o fata modesta, nu veșnica tocilară, iar Axel a fost de-a dreptul distrus, fiind învinovățit de moartea fratelui sau mai mic.

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Cireașă

O poveste de viață reala

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Alleee

✨Cartea asta, "Axel", este scrisa in cel mai pur mod in care poți scrie o cartea. Este atât de intensa încât te ține in priza de la început la sfârșit. Te face sa o citești pe nerăsuflate. Te face sa nu simți nimic, si totusi sa simți totul, pentru ca "NIMIC e răspunsul greșit". Îți învârte si încalcește toate emoțiile... "Axel" e pur si simplu uau.✨

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-20.4%
Zedekiah Vol. II

Zedekiah Vol. II

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
Dama de Trefla - Vol. 2

Dama de Trefla - Vol. 2

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-53.3%
Suflete captive

Suflete captive

PRP: 49 Lei 22.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Dama de Trefla - Vol. 1

Dama de Trefla - Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
Doar o alta regasire

Doar o alta regasire

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-53.3%
Doar un alt miracol

Doar un alt miracol

PRP: 49 Lei 22.9 Lei
-20.4%
Zedekiah Vol. I

Zedekiah Vol. I

PRP: 49 Lei 39 Lei
-59.9%
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 59 Lei
BestSeller
-60.2%
-40.8%
-61.8%
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 14.9 Lei
-17%
Singuratatea unei femei

Singuratatea unei femei

PRP: 30 Lei 24.9 Lei
Nou
-20.5%
Tristețea ploilor

Tristețea ploilor

PRP: 44 Lei 35 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
Scrisoare
-21.2%
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-9.3%
BestSeller
-25.6%
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-43.5%
-49.2%
BestSeller
-71.5%
BestSeller
-14.3%
Iubirea te invata

Iubirea te invata

PRP: 42 Lei 36 Lei
-5%
Despre inima si alte eseuri

Despre inima si alte eseuri

PRP: 47 Lei 44.65 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Axel

-40.7%
HEX Vol.  1 + 2 + 3

HEX Vol. 1 + 2 + 3

PRP: 167 Lei 99 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Maxton Hall

Pachet Maxton Hall

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
-63.4%
Pachet SKiN - 4 Volume

Pachet SKiN - 4 Volume

PRP: 216 Lei 79 Lei
-64.5%
BestSeller
-62.3%
-49%
Pachet Obsesia - 3 volume

Pachet Obsesia - 3 volume

PRP: 147 Lei 75 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
BestSeller
-70.4%
-30.2%
Punk 57

Punk 57

PRP: 62.9 Lei 43.9 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
Transport
gratuit
-29.6%
Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

PRP: 98 Lei 69 Lei
-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-15%
Ucigatoare obsesie

Ucigatoare obsesie

PRP: 59.9 Lei 50.91 Lei
-64.7%
Pachet Malakai - 4 carti

Pachet Malakai - 4 carti

PRP: 167 Lei 59 Lei
-15.1%
-28%
Inimi Purpurii

Inimi Purpurii

PRP: 65.9 Lei 47.47 Lei
PRP: 147 Lei

59 Lei