Dama de Treflă

Pachet Axel

PRP: 147 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59 Lei

Poți salva cu adevărat pe cineva care nu își dorește să fie salvat? „Axel” este povestea destinului pierdut în întuneric, care încearcă să-și regăsească drumul către lumină.

Poți salva cu adevărat pe cineva care nu își dorește să fie salvat? „Axel” este povestea destinului pierdut în întuneric, care încearcă să-și regăsească drumul către lumină.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Axel Vol. 1

Format
130x200
Editura
Bookzone
Autor
Dama de Treflă
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700082
Limba
Română

Rezumat Pachet Axel - Dama De Treflă

„Axel” nu este doar o carte. Este povestea destinului pierdut în întuneric, care încearcă să-și regăsească drumul către lumină. Un roman magistral care încapsulează în paginile sale talentul inconfundabil al Damei de Treflă. Trei volume în care frumusețea și fragilitatea vieții lui Axel rescriu prezentul și-i oferă speranță viitorului.


Inimi instabile, iubiri ce îndoaie suflete de durere, pasiuni înflăcărate, un trecut aparent uitat, dar care iese la suprafață mai puternic și mai periculos decât oricând.


Axel, un tânăr elev aparent liniștit din Iowa, își trăiește fiecare zi fără speranța de a o mai avea și pe următoarea. Totul a început cu patru ani în urmă, când fratele său avea nevoie să fie salvat. Axel și-ar fi dat propria viață pentru fratele său. Dar nu a putut. Iar acum trebuie să trăiască într-o familie zdruncinată de tragedie, cu sufletul încolțit de acest gând în fiecare zi a vieții sale.


Nici măcar timpul petrecut într-un centru de recuperare nu îi reînvie dorința de a trăi, deși ironia face ca acesta să se numească Hope House, iar acolo să pornească într-o aventură alături Alice, o tânără vulcanică și instabilă, în Țara Nebunilor. Axel începe să se adapteze la momentele petrecute împreună cu Alice, însă izolarea și trecutul cu care se confruntă Alice sunt încă o picătură în oceanul presiunilor și responsabilităților unei vieți pe care pur și simplu nu vrea să o mai trăiască.


Când credea că a pierdut totul, Axel întâlnește mâna întinsă a Annei, care încearcă să îl salveze din vâltoarea destinului său. Dar poți salva cu adevărat pe cineva care nu își dorește să fie salvat?  


Lasă-te captivat de povestea înduioșătoare a băiatului care te va duce în acel loc îndepărtat al sufletului său în care ziua de mâine încă mai are sens! Comandă noile cărți „Axel” scrise de Dama de Treflă!


Recenzii de la cititori


O carte în care autorul îți pune sufletul pe tavă

„Autoarea scrie într-un mod în care te va face să crezi că e povestea ta, că tu treci prin acele relatări și nici nu îți vei da seama când vei plânge, râde sau vei plânge alături de personajul principal. Când găsești o carte în care autorul îți pune sufletul pe tavă, îți vorbește despre propriile probleme, înseamnă că dorește să te învețe că trebuie să treci peste orice evenimente pe care viața ți le scoate în cale.” – Florina


Am toate cărțile tale și le-am citit cu sufletul

„Ador felul în care scrii, am toate cărțile tale și le-am citit cu sufletul. Abia aștept să scrii o nouă carte, sufletul meu îți duce lipsa.” – Carmen


Poți să lași toate grijile deoparte și să te adâncești încă o dată în lectura unei scriitoare speciale

„Poate că titlurile Damei de Treflă nu te prind prin povestea lor, ci prin sensibilitatea scriiturii și prin sinceritatea cu care autoarea povestește. Elogii ale femeilor care pot fi slabe sau puternice din prea multă iubire. Oameni care apreciează iubirea și care se simt fericiți iubind. Iar la sfârșitul zilei poți să lași toate grijile deoparte și să te adâncești încă o dată în lectura unei scriitoare speciale.” – Geo


Dacă nu aș citi în fiecare zi cărțile tale, aș avea sufletul distrus

„Dacă nu aș citi în fiecare zi cărțile tale, aș avea sufletul distrus. Îmi găsesc liniștea în fiecare zi și mă îmbărbătez singură atunci când îți citesc paginile. Îți mulțumesc!” – Denisa


Captivat cu totul

„La prima vedere, nu îți dai seama ce ai în fața ochilor, părându-ți-se că mai degrabă citești o filă din jurnalul tău. Dar, pe măsură ce intri mai bine în poveștile scrise de Dama de Treflă, nu mai poți evada. Ești captivat cu totul, parcă ai face orice pentru personajele tale preferate, ai vrea să le vezi fericite. Atât de puternică este scrierea acestei autoare, pe care o recomand din tot sufletul tuturor.” – Ana


Despre autor


O scriitoare sub anonimat, dar care știe că ceea ce scrie îi vindecă pe alții. Dama de Treflă își dedică pasiunea de a scrie sentimetului sublim de a ajunge la sufletele oamenilor. Cele 9 volume semnate de Dama de Treflă până acum aduc în viața cititorilor săi un întreg mozaic de sentimente, emoții, trăiri, lacrimi, zâmbete, curaj, evadare, extaz, liniște, putere, regăsire și încredere.

Cărți ce sunt potrivite pentru orice vârstă, cărți care pe unii îi surprind prin poveștile lor, iar pe alții prin sensibilitatea scriiturii. Cărți ce sunt și vor fi întotdeauna pansament pentru suflet, pentru că Dama de Treflă pune sufletele în metafore și deschide ușile închise ce limitează iubirea și simțurile.

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Axel înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

35 recenzii

5 stele

35

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Z

Zenaida

Am citit toată seria în 5 zile, efectiv am fost obsedată de această poveste spusă sub forma unei autobiografii a Annei. Sincere felicitari autoarei, a facut o treaba minunata cu aceasta serie! Abia astept povestea lui Zed <3

M

MIRELA CASERU

Recomand cu încredere această serie. M-a cuprins de la început pana la sfârșit, nedorind să o las din mână. O lecție de viață. Felicitări autoarei.

Z

Zenaida

Zed mi-a frânt inima mai mult decât a făcut-o Axel. Pentru cineva care suferă de o fobie (de care nu auzisem până acum, nu o să dau spoiler) s-a comportat exemplar, și m-a făcut să îl iubesc. "Pentru moment" este un mod excelent de a încheia o poveste. "Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți" se întâmpla doar în basme.

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 3
A

Andreea Albu

Bună, am și eu o întrebare, de ce suferea Zed?

I

Ioana Cireașă

Superb

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 3
G

Georgiana Bajenaru

Seria este mai mult decat minunata. Autoarea reuseste sa ajunga prin cuvinte la sufletele oamenilor! Merita citita!

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 3
Z

Zenaida

Am plâns la acest volum, deși începutul m-a dezarmat puțin deoarece nu am întâlnit-o pe Anna, acest volum având în prim plan timpul petrecut de Axel într-un centru de recuperare. A fost foarte profund și dureros. Alice Brooks chiar este un personaj pe care o să îl urâți și iubiți în egala măsură. Este o fire încăpățânată, care zice lucrurilor pe nume și nu se ascunde după deget. Am iubit-o pentru că Axel a învățat să iubească datorită ei, dar am urât-o din tot sufletul pentru că i-a frânt inima. Acest volum ne face să îl înțelegem pe Axel din primul volum, anumite replici și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, semnificația fluturelui incomplet

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 2
I

Ioana Cireașă

Foarte interesant

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 2
G

Georgiana Bajenaru

Este o adevarata lectie de viata despre problemele cu care se confrunta o mare parte din oameni. Merita citita!

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 2
Z

Zenaida

Atentia mea a fost captata încă de la primele propoziții "Orice fata își dorește un băiat rau care sa fie bun numai cu ea" Mi-a plăcut extrem de mult, o carte dedicata cuiva, scrisă intr-o carte care se derulează în mintea personajului, scrisă în final intr-o carte publicată. Mi-a plăcut că Anna vorbea direct cu noi, cititorii, a fost ceva aparte. Desenele din carte sunt absolut geniale! Nu a fost clișeul care se găsește în toate cărțile cu adolescenți, Anna a fost o fata modesta, nu veșnica tocilară, iar Axel a fost de-a dreptul distrus, fiind învinovățit de moartea fratelui sau mai mic.

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 1
I

Ioana Cireașă

O poveste de viață reala

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 1

Alleee

✨Cartea asta, "Axel", este scrisa in cel mai pur mod in care poți scrie o cartea. Este atât de intensa încât te ține in priza de la început la sfârșit. Te face sa o citești pe nerăsuflate. Te face sa nu simți nimic, si totusi sa simți totul, pentru ca "NIMIC e răspunsul greșit". Îți învârte si încalcește toate emoțiile... "Axel" e pur si simplu uau.✨

Recenzie pentru cartea Axel Vol. 1
Vezi toate recenziile

De la același autor

Mai presus de el - Vol. 1

Mai presus de el - Vol. 1

PRP: 39 Lei

16.9 Lei

Iubiri si pacate - Poezii

Iubiri si pacate - Poezii

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Pachet Iubiri de poveste

Pachet Iubiri de poveste

PRP: 215 Lei

79 Lei

Doar un alt miracol

Doar un alt miracol

PRP: 49 Lei

22.9 Lei

Dama de Trefla - Vol. 2

Dama de Trefla - Vol. 2

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Suflete captive

Suflete captive

PRP: 49 Lei

22.9 Lei

Dama de Trefla - Vol. 1

Dama de Trefla - Vol. 1

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Doar o alta regasire

Doar o alta regasire

PRP: 49 Lei

24.9 Lei

Te iubesc se spune in soapta

Te iubesc se spune in soapta

PRP: 49 Lei

29 Lei

Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei

29.9 Lei

Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei

28.5 Lei

Iubirea te invata

Iubirea te invata

PRP: 42 Lei

36 Lei

Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei

39 Lei

Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei

29 Lei

Pachet Fluturi 1+2+3

Pachet Fluturi 1+2+3

PRP: 88 Lei

66 Lei

Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei

45 Lei

Insomnii

Insomnii

PRP: 45 Lei

33.8 Lei

Theodoros

Theodoros

PRP: 99 Lei

87.1 Lei

Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei

39 Lei

O iubire de Craciun

O iubire de Craciun

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Ingerii razboiului au vorbit

Ingerii razboiului au vorbit

PRP: 39 Lei

9.9 Lei

O viata si inca o zi - Vol. 2

O viata si inca o zi - Vol. 2

PRP: 39 Lei

14.9 Lei

PRP: 147 Lei

59 Lei