Dama de Treflă

Axel Vol. 2

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Axel Vol. 2

Format
130x200
Editura
Bookzone
Autor
Dama de Treflă
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700099

Rezumat Axel Vol. 2 - Dama De Treflă

„Axel” nu este doar o carte. Este povestea destinului pierdut în întuneric, care încearcă să-și regăsească drumul către lumină. Un roman magistral care încapsulează în paginile sale talentul inconfundabil al Damei de Treflă. Trei volume în care frumusețea și fragilitatea vieții lui Axel rescriu prezentul și-i oferă speranță viitorului.

Inimi instabile, iubiri ce îndoaie suflete de durere, pasiuni înflăcărate, un trecut aparent uitat, dar care iese la suprafață mai puternic și mai periculos decât oricând.

Axel, un tânăr elev aparent liniștit din Iowa, își trăiește fiecare zi fără speranța de a o mai avea și pe următoarea. Totul a început cu patru ani în urmă, când fratele său avea nevoie să fie salvat. Axel și-ar fi dat propria viață pentru fratele său. Dar nu a putut. Iar acum trebuie să trăiască într-o familie zdruncinată de tragedie, cu sufletul încolțit de acest gând în fiecare zi a vieții sale.

Nici măcar timpul petrecut într-un centru de recuperare nu îi reînvie dorința de a trăi, deși ironia face ca acesta să se numească Hope House, iar acolo să pornească într-o aventură alături Alice, o tânără vulcanică și instabilă, în Țara Nebunilor. Axel începe să se adapteze la momentele petrecute împreună cu Alice, însă izolarea și trecutul cu care se confruntă Alice sunt încă o picătură în oceanul presiunilor și responsabilităților unei vieți pe care pur și simplu nu vrea să o mai trăiască.

Când credea că a pierdut totul, Axel întâlnește mâna întinsă a Annei, care încearcă să îl salveze din vâltoarea destinului său. Dar poți salva cu adevărat pe cineva care nu își dorește să fie salvat?  

Lasă-te captivat de povestea înduioșătoare a băiatului care te va duce în acel loc îndepărtat al sufletului său în care ziua de mâine încă mai are sens! Comandă noile cărți „Axel” scrise de Dama de Treflă!

 

Fragment

„Știu că sunt egoist. Știu că eu am nevoie de ea mai mult decât are ea nevoie de mine. Știu că o amăgesc și nimic mai mult. Și știu că e atât de greșit ce fac.

Dar nu mă pot opri.

Pentru că ochii ei sunt verzi ca iarba pe care îmi doresc să mă întind și să mor.

Pentru că pistruii săi sunt galaxii care mă poartă la ani lumină depărtare de problemele din jur.

Pentru că nu m-a mai privit nimeni așa cum o face ea.

Și pentru că... La dracu!... mă înnebunește cu inocența ei.

„Baby there you go again, there you go again, making me love you”

O sărut.

Iar când buzele noastre se ating, ceva se lipește la loc în mine.

Și altceva se frânge mai tare.

Pentru că știu că acest sărut nu e despre noi, e mai mult despre mine. Pentru că știu unde se va ajunge în cele din urmă, acolo unde se ajunge mereu. Și pentru că știu că la sfârșitul poveștii ăsteia ea va suferi cel mai mult.

„I'll be waking up in the morning probably hating myself

And I'll be waking up feeling satisfied but guilty as hell”

Dar sunt un om slab și laș, așa că nu fac altceva decât să mă agăț mai tare de acest sărut pe care știu că nu-l merit.”

 

Recenzii de la cititori

O carte în care autorul îți pune sufletul pe tavă

„Autoarea scrie într-un mod în care te va face să crezi că e povestea ta, că tu treci prin acele relatări și nici nu îți vei da seama când vei plânge, râde sau vei plânge alături de personajul principal. Când găsești o carte în care autorul îți pune sufletul pe tavă, îți vorbește despre propriile probleme, înseamnă că dorește să te învețe că trebuie să treci peste orice evenimente pe care viața ți le scoate în cale.” – Florina

Am toate cărțile tale și le-am citit cu sufletul

„Ador felul în care scrii, am toate cărțile tale și le-am citit cu sufletul. Abia aștept să scrii o nouă carte, sufletul meu îți duce lipsa.” – Carmen

Poți să lași toate grijile deoparte și să te adâncești încă o dată în lectura unei scriitoare speciale

„Poate că titlurile Damei de Treflă nu te prind prin povestea lor, ci prin sensibilitatea scriiturii și prin sinceritatea cu care autoarea povestește. Elogii ale femeilor care pot fi slabe sau puternice din prea multă iubire. Oameni care apreciează iubirea și care se simt fericiți iubind. Iar la sfârșitul zilei poți să lași toate grijile deoparte și să te adâncești încă o dată în lectura unei scriitoare speciale.” – Geo

Dacă nu aș citi în fiecare zi cărțile tale, aș avea sufletul distrus

„Dacă nu aș citi în fiecare zi cărțile tale, aș avea sufletul distrus. Îmi găsesc liniștea în fiecare zi și mă îmbărbătez singură atunci când îți citesc paginile. Îți mulțumesc!” – Denisa

Captivat cu totul

„La prima vedere, nu îți dai seama ce ai în fața ochilor, părându-ți-se că mai degrabă citești o filă din jurnalul tău. Dar, pe măsură ce intri mai bine în poveștile scrise de Dama de Treflă, nu mai poți evada. Ești captivat cu totul, parcă ai face orice pentru personajele tale preferate, ai vrea să le vezi fericite. Atât de puternică este scrierea acestei autoare, pe care o recomand din tot sufletul tuturor.” – Ana


Despre autor

O scriitoare sub anonimat, dar care știe că ceea ce scrie îi vindecă pe alții. Dama de Treflă își dedică pasiunea de a scrie sentimetului sublim de a ajunge la sufletele oamenilor. Cele 9 volume semnate de Dama de Treflă până acum aduc în viața cititorilor săi un întreg mozaic de sentimente, emoții, trăiri, lacrimi, zâmbete, curaj, evadare, extaz, liniște, putere, regăsire și încredere.

Cărți ce sunt potrivite pentru orice vârstă, cărți care pe unii îi surprind prin poveștile lor, iar pe alții prin sensibilitatea scriiturii. Cărți ce sunt și vor fi întotdeauna pansament pentru suflet, pentru că Dama de Treflă pune sufletele în metafore și deschide ușile închise ce limitează iubirea și simțurile.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Axel Vol. 2 înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Dama De Treflă
Dama De Treflă
Biografie
Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

8 recenzii

5 stele

8

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Z

Zenaida

Am plâns la acest volum, deși începutul m-a dezarmat puțin deoarece nu am întâlnit-o pe Anna, acest volum având în prim plan timpul petrecut de Axel într-un centru de recuperare. A fost foarte profund și dureros. Alice Brooks chiar este un personaj pe care o să îl urâți și iubiți în egala măsură. Este o fire încăpățânată, care zice lucrurilor pe nume și nu se ascunde după deget. Am iubit-o pentru că Axel a învățat să iubească datorită ei, dar am urât-o din tot sufletul pentru că i-a frânt inima. Acest volum ne face să îl înțelegem pe Axel din primul volum, anumite replici și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, semnificația fluturelui incomplet

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Cireașă

Foarte interesant

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Bajenaru

Este o adevarata lectie de viata despre problemele cu care se confrunta o mare parte din oameni. Merita citita!

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sara-D.

O carte absolut minunată. Aveam nevoie de acest volum, pentru că nu ar fi fost destul această poveste în doar câteva capitole. Alice... Este un personaj diferit. Este tot ce nu este Anna, iar Anna este tot ce nu este Alice. Personajele sunt foarte bine construite. Problemele acestora nu au fost prezentate superficial, ci cu pasiune, exact ca toate sentimentele în cărțile autoarei. Aveam impresia că sunt acolo. La iaz cu ei, în oraș, în cameră, la ore. Am trecut de la râs, la plâns în doar câteva clipe. Nu am putut lăsa cartea de la mână. Te prinde în universul acela unic. Te face să simți tot ce simt personajele și, deși personajele îți provoacă lacrimile, tot ele sunt cele care ți le șterg. A meritat din plin. A fost o aventură! Și ce mai aventură...

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sinem

Seria asta este pur si simplu dementiala !!! 🔥

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nicoleta Tanasescu

Sfâșietoare 😭😭

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Marinela-Alexandra

Minunată!❤️

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Selena

Speechless...🖤

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

-41.6%
-50% Extra
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 42.9 Lei
-16.3%
-50% Extra
HEX + Pachet Axel

HEX + Pachet Axel

PRP: 196 Lei 82 Lei
-22.4%
-50% Extra
Pachet Obsesia + Pachet Axel

Pachet Obsesia + Pachet Axel

PRP: 245 Lei 95 Lei
-34.9%
-50% Extra
Pachet SKiN + Axel

Pachet SKiN + Axel

PRP: 304 Lei 99 Lei
-23.5%
-50% Extra
Simte din nou + Pachet Axel

Simte din nou + Pachet Axel

PRP: 196 Lei 75 Lei
-22.4%
-50% Extra
Pachet Inimi instabile

Pachet Inimi instabile

PRP: 245 Lei 95 Lei

De la același autor

-18.8%
-50% Extra
Axel Vol. 1

Axel Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-18.8%
-50% Extra
Axel Vol. 2

Axel Vol. 2

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-18.8%
-50% Extra
Dama de Trefla - Vol. 1

Dama de Trefla - Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-26.9%
-50% Extra
Doar un alt miracol

Doar un alt miracol

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-18.8%
-50% Extra
Axel Vol. 3

Axel Vol. 3

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-35.1%
-50% Extra
Dama de Trefla - Vol. 2

Dama de Trefla - Vol. 2

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-39.2%
-50% Extra
Suflete captive

Suflete captive

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
-18.8%
-50% Extra
Zedekiah Vol. I

Zedekiah Vol. I

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-35.1%
-50% Extra
Doar o alta regasire

Doar o alta regasire

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-18.8%
-50% Extra
Zedekiah Vol. II

Zedekiah Vol. II

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-45.1%
-50% Extra
-41.6%
-50% Extra
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 42.9 Lei
-35.1%
-50% Extra
Te iubesc se spune in soapta

Te iubesc se spune in soapta

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-49.2%
-50% Extra
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
-59.6%
-50% Extra
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-9.3%
-20% Extra
-4.6%
-20% Extra
Singuratatea unei femei

Singuratatea unei femei

PRP: 30 Lei 22.9 Lei
Scrisoare
-2.1%
-20% Extra
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 46.9 Lei
BestSeller
-3.4%
-50% Extra
Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi

PRP: 59 Lei 28.5 Lei
Scrisoare
-10.1%
-30% Extra
-54.4%
-50% Extra
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-59.6%
-50% Extra
-64.6%
-50% Extra
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 6.9 Lei
-39.2%
-50% Extra
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-50% Extra
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 19.9 Lei
-74.9%
-50% Extra
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 4.9 Lei
BestSeller
-51%
-50% Extra
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 36 Lei
BestSeller
-59.6%
-50% Extra
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-45.1%
-50% Extra
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-25%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 45 Lei
BestSeller
-59.4%
-50% Extra
BestSeller
-42.3%
-50% Extra
Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-57.8%
-50% Extra
BestSeller
-63.7%
-50% Extra
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 8.9 Lei
PRP: 49 Lei

19.9 Lei