Blanka Lipińska

Pachet 365 de zile - Vol. 1+2

PRP: 98 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49 Lei

Seria provocatoare care a doborât recordurile!„Controversatul film 365 DNI pălește în comparație cu romanul pe care este bazat.”

- Newsweek

Seria provocatoare care a doborât recordurile!„Controversatul film 365 DNI pălește în comparație cu romanul pe care este bazat.”

- Newsweek

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - 365 de zile

Format
130x200
Număr pagini
416
Editura
Bookzone
Autor
Blanka Lipińska
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700112
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet 365 de zile - Vol. 1+2 - Blanka Lipinska

Putere, senzualitate, dorință pură și o promisiune unică ce aprinde cele mai sălbatice pasiuni

Iubire, pericole și o pasiune mai intensă decât cele mai arzătoare dorințe. O poveste care pune semnul egal între dragoste și obsesie și care te va convinge că merită întotdeauna să citești povestea, chiar dacă ai văzut ecranizarea. Descoperă cartea care împletește scenele senzuale cu jocul de putere al celor mai influente familii mafiote!

 

365 de zile în cifre

1.5 milioane de cărți vândute doar în Polonia

Locul 1 în Topul Netflix, iunie 2020

 

365 de zile


Laura este într-o vacanță de vis în frumoasa Sicilia împreună cu iubitul ei. Pentru aniversarea de douăzeci de ani primește un „cadou” la care nu s-ar fi așteptat niciodată: este răpită. Răpitorul este nimeni altul decât Massimo Toricelli, șeful unei puternice familii din mafia siciliană. Massimo este hotărât să o aibă cu orice preț. Ceea ce pare pentru unii un joc al orgoliilor, al puterii și al dorințelor arzătoare a pornit de la o viziune. În timpul unui atac asupra vieții lui Massimo, o viziune i-a apărut în fața ochilor: o femeie frumoasă, identică cu Laura. După ce a supraviețuit atacului, a jurat că o va găsi pe femeia din viziunea sa și că o va face a lui. Orice ar fi.

Massimo are la dispoziție 365 de zile, timp în care o va ține captivă pe Laura pe proprietatea sa somptuoasă și va încerca să-i cucerească inima. Dacă nu se îndrăgostește de el în acest timp, poate pleca. Dacă încearcă să evadeze până se împlinesc cele 365 de zile, Massimo o va urmări și îi va ucide întreaga familie. Însă Laura dezvoltă o fascinație pentru frumosul și puternicul său răpitor. Dar, pe măsură ce se formează o relație precară și riscantă între ei, forțe aflate în afara controlului lor amenință să îi distrugă.


Acea zi


Laura Biel pare că trăiește o iubire ca în povești în Sicilia alături de Massimo. O viață perfectă în care Massimo îi oferă totul, de la cadouri la un lux pur și simplu de neimaginat. Dar atunci când în jurul său se află doar clanuri mafiote, fericirea este umbrită de crime, răpiri și situații tensionate. Și este pe cale să afle că este aproape la fel de simplu să-ți distrugi viața precum este să te îndrăgostești. Mai ales după ce Laura îl cunoaște pe fratele geamăn al lui Massimo, Adriano, și este răpită de Marcelo „Nacho” Matos, fiul unei familii mafiote spaniole stabilite în Insulele Canare.

Povestea lui Massimo și a Laurei te va purta prin răsturnări de situație surprinzătoare, te va face să intri într-o goană împotriva timpului și a destinului, în care evadările, urmăririle, trădările, pericolele de moarte și luptele pentru onoare încearcă să distrugă iubirea de basm pe care ar putea să o trăiască cei doi protagoniști.

 

Recenzii de la cititori


Un basm ai cărui protagoniști nu știu ce înseamnă inhibițiile

„Parcă am citit un basm ai cărui protagoniști nu știu ce înseamnă inhibițiile. Însă am citit cartea repede, chiar dacă am întâlnit multe pasaje senzuale, care te fac să intri cu adevărat în lumea construită de autoare.” – Marcelina


O poveste întunecată de dragoste

„Această carte este foarte controversată. La fel ca altele, atunci când vine vorba despre răpire, dar este o poveste întunecată de dragoste. Pare o obsesie care reușește să se transforme în dragoste, dar firul narativ este foarte bun.” – Sandra


O poveste uimitoare și superbă

„O ador! Știu că acest gen de carte nu este pentru toată lumea, dar povestea pornește de la o idee grozavă. Este ca un vis care mi s-a împlinit – așteptam așa ceva de șase ani și mă bucur foarte mult că a fost ecranizată cartea. Povestea este uimitoare și superbă.” – Alisa


O combinație între „Nașul” și „Cincizeci de umbre ale lui Grey”

„Incredibil de romantică, extrem de reală. Massimo, protagonistul romanului, îi oferă unei fete pe care o răpește 365 de zile să îl facă să se îndrăgostească de ea și să rămână cu el. O poveste care parcă este o combinație între „Nașul” și „Cincizeci de umbre ale lui Grey”.” – Kimberly


Nu am putut să o las din mână

„În urmă cu vreo două săptămâni, un prieten mi-a recomandat filmul și am ajuns să îl văd la ceva timp după aceea. Mi-a plăcut atât de mult, încât am început imediat să citesc și cartea și am terminat-o în doar două zile. Nu am putut să o las din mână. Dacă nu citeam, mă gândeam la ea. A fost cu siguranță cea mai bună carte pe care am citit-o în ultima vreme. Aceasta este foarte bine scrisă și are o poveste uimitoare.” – Natalie


Chiar și Eros s-ar înroși dacă ar citi această carte

„Chiar și Eros s-ar înroși dacă ar citi această carte. După ce ar trece peste impactul inițial, ar da mai repede paginile, astfel încât să afle cum se termină povestea și, cine știe, poate chiar să se inspire din aceasta. Pentru că avem nevoie cu toții câteodată să ne amintim cât de frumoasă poate fi viața dacă îi adăugăm un gram de pasiune și de imprevizibilitate.” – Iulia


Transmite prin paginile sale atracție, seducție și senzualitate

„O carte interesantă și captivantă, care parcă transmite prin toate paginile sale atracție, seducție și senzualitate. Recunosc că am citit-o dintr-o răsuflare.” – Magdalena


Te ține în suspans

„A doua parte a trilogiei este la fel de bună ca prima. Te ține în suspans și îți dă toate emoțiile peste cap. Nu te poți desprinde de poveste până nu o termini de citit.” – Karina

 

Despre autoare


Blanka Lipińska este una dintre cele mai populare autoare și influente femei din Polonia. Aceasta este pasionată de gătit, make-up artist prin educație, terapeută specializată în hipnoză de profesie; manager de cluburi de noapte în fiecare zi și membră ocazională a Federației KSW. Autoare de nevoie, nu obligație, scrie din plăcere, nu pentru bani.


Cu peste 1,5 milioane de exemplare ale trilogiei sale vândute în Polonia, Blanka a fost clasată drept unul dintre cei mai bine plătiți scriitori din Polonia în 2019 de revista Wprost. În 2020, aceeași revistă a inclus-o și pe lista celor mai influente femei din Polonia. Sondajul Bibliotecii Naționale Poloneze o enumeră printre primii 10 autori cei mai populari din Polonia, iar revista Forbes Women a inclus-o pe lista mărcilor feminine de top.

Fragment din carte

365 de zile


— Vreau să mă întorc în Polonia, te rog să mă lași să mă duc din nou acasă.

Massimo s-a ridicat de pe canapea și s-a așezat cu fața spre focul mocnind, care deja se stingea ușor, creând în cameră un amurg cald. S-a sprijinit cu o mână de perete și a spus ceva în italiană. A inspirat adânc, s-a întors spre mine și mi-a răspuns:

— Din păcate, nu va fi posibil în următoarele 365 de zile. Vreau să îmi dedici următorul an. O să fac tot posibilul să mă iubești și, dacă până la anul, de ziua ta, nu se schimbă nimic, o să te las să pleci. Asta nu e o propunere, ci o informație, nu îți dau de ales, ci doar îți spun cum va fi.

Nu o să te ating, nu o să-ți fac nimic din ceea ce nu vrei, nu o să te oblig la nimic, nu o să te violez, dacă de asta te temi... Pentru că, dacă într-adevăr ești un înger pentru mine, vreau să-ți arăt același respect pe care îl merită propria mea viață. Tot ce se află în reședință o să fie la dispoziția ta, o să fii păzită, dar nu pentru control, ci numai pentru siguranța ta. O să-ți alegi singură oamenii care o să te protejeze în absența mea. O să ai acces la toate proprietățile, nu intenționez să te țin prizonieră, așa că dacă o să vrei să te distrezi în cluburi sau să ieși, nu văd care ar fi problema...


Acea zi


„ – Te dai de pe mine? a izbucnit furioasă, iar eu am decis s-o ignor.

– Din păcate, o să fie imposibil pentru încă o vreme, micuțo. I-am atins părul de pe frunte. Când ți-am văzut fața pentru prima oară, nu te-am dorit. Eram mai degrabă îngrozit de acea vedenie. Cu timpul însă, când am început să agăț toate portretele tale, încât să fie peste tot, am început să-ți observ fiecare detaliu al sufletului. Nu ai idee cât de mult se aseamănă cu originalul. Ești la fel ca mine, Laura.

Dacă eram capabil de dragoste, chiar în secunda aceea mă îndrăgosteam de femeia care se afla sub mine. Mă uitam la ea și simțeam aproape fizic cum se schimba ceva în mine.

– În prima noapte, te-am privit atât de mult până când s-a luminat de ziuă. Îți simțeam mirosul, căldura corpului; erai vie, existai și stăteai lângă mine. Apoi, toată ziua n-am putut pleca de lângă tine, mă temeam că o să mă întorc, iar tu n-o să mai fii.

Habar nu aveam de ce îi spuneam toate astea, dar simțeam un impuls irezistibil ca ea să știe totul despre mine. În glas mi se putea distinge frica.

Pe de o parte, voiam să se teamă de mine, iar pe de alta, voiam să afle tot adevărul despre mine.”

Detalii produse
Despre Blanka Lipinska
Blanka Lipinska
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Blanka Lipinska inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Blanka Lipinska se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Blanka Lipinska. Fiecare carte scrisa de Blanka Lipinska este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Blanka Lipinska in categoria Blanka Lipinska astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.74

54 recenzii

5 stele

44

4 stele

6

3 stele

4

2 stele

0

1 stele

0


I

Iulia Trăsnea

Întreaga serie este wow!

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luiza Artem

Superbe!Astept si volumul 3❤️

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luminita Albulet

Mi-au plăcut atât de mult cărțile încât am căutat-o și pe a 3-a pe care nu am găsit-o din păcate, decât in format PDF. Foarte bune, recomand cu încredere

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anamaria Badosu

❤️

Superbe !!! Abia aștept volumul 3 ❤️❤️❤️

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Loredana Piciu

The best book!

Recenzie pentru cartea Acea zi

0

Răspunde

Comentarii(0)

Munteanu Lili

Acea zi

Foarte palpitantă, aștept cu nerăbdare volum 3.

Recenzie pentru cartea Acea zi

0

Răspunde

Comentarii(0)

Aștept cu nerăbdare și partea a 3 a! 😍 😍 😍

Recenzie pentru cartea Acea zi

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alina Alexandra Mafteciuc

Acea zi

Am primit comanda am citit si am terminato in ziua aceaa foarte frumoasa si te tine încontinuu in suspans 😘😘

Recenzie pentru cartea Acea zi

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alina Adriana Stancu

O recomand,sigur nu te plictisesti😉

Recenzie pentru cartea 365 de zile

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sabina Torok

Foarte bună cartea! Mult mai multe scene decat în film

Recenzie pentru cartea 365 de zile

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lucia Gheorghita

Superba cartea

Recenzie pentru cartea 365 de zile

0

Răspunde

Comentarii(0)

U

Ungurasu Adina

Superba cartea ….cartea bate filmul ….ce as vrea sa stiu eu când iese a treia carte☺️☺️☺️Ca sunt super curioasa🤗🤗🤗

Recenzie pentru cartea 365 de zile

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-50%
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-40.8%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
BestSeller
-20.4%
Păcatul nostru

Păcatul nostru

PRP: 49 Lei 39 Lei
-50%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 27.5 Lei
-23.4%
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-56.7%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 16.9 Lei
-15.1%
-50%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 19.5 Lei
-39%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
-5%
Mananca, roaga-te, iubeste

Mananca, roaga-te, iubeste

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
PRP: 98 Lei

49 Lei