Monica L. Smith

Orasele. Primii 6000 de ani

PRP: 71.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
572 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Orasele. Primii 6000 de ani

Format
150x210
Număr pagini
272
Editura
Corint
Autor
Monica L. Smith
Anul publicării
2022
ISBN
9786060880561

Rezumat Orasele. Primii 6000 de ani - Monica L. Smith

În urmă cu șase mii de ani nu existau orașe pe planeta noastră. În prezent, peste jumătate din populația lumii trăiește în zone urbane, iar numărul orășenilor este în creștere. Punând cap la cap cunoștințe din arheologie și istorie și propriile observații asupra orașelor contemporane, Monica L. Smith explică apariția primelor așezări urbane și legătura lor cu prezentul. Își poartă cititorii într-o călătorie prin lumea veche, la Tell Brak, în Siria zilelor noastre, la Teotihuacan și Tenochtitlan în Mexic, în siturile cercetate de ea în India, precum și în locuri bine cunoscute, precum Pompeii, Roma și Atena. Pe parcursul volumului, autoarea evidențiază acele trăsături ale așezărilor urbane care au asigurat înflorirea omenirii: dezvoltarea infrastructurii, ascensiunea întreprinzătoarei clase de mijloc și edificarea culturii consumului.

Orașele prezintă în detaliu aspecte ale vieții cotidiene în centrele urbane antice, folosind descoperiri arheologice pentru a demonstra că însușirile irezistibile (și cele mai enervante) ale orașelor se regăsesc încă de la începutul existenței lor. Autoarea arată că apariția și evoluția orașelor a fost un proces inevitabil și totodată hotărâtor pentru asigurarea dominației globale a speciei noastre și că orașele vor exista și pe viitor.

frunza

Fragment din carte

Detalii produs
  • Orasele. Primii 6000 de ani
  • Format 150x210
  • Număr pagini 272
  • Editura Corint
  • Autor Monica L. Smith
  • Anul publicării 2022
  • ISBN 9786060880561
  • Scor Bestseller #4 în categoria Istorie
    #325 în categoria Carti
Despre Monica L. Smith
Monica L. Smith
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Monica L. Smith inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Monica L. Smith se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Monica L. Smith. Fiecare carte scrisa de Monica L. Smith este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Monica L. Smith in categoria Monica L. Smith astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0