Alexandru-Mihai Gulie

O viata si inca o zi - Vol. 3

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei

Continuarea poveștii care a emoționat peste 100.000 de cititori. Chiar și într-o tăcere absurdă, freamătele sufletului răsună în sufletele oamenilor care se iubesc. O poveste despre o lume mică, plină de coincidențe.

Continuarea poveștii care a emoționat peste 100.000 de cititori. Chiar și într-o tăcere absurdă, freamătele sufletului răsună în sufletele oamenilor care se iubesc. O poveste despre o lume mică, plină de coincidențe.

Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O viata si inca o zi - Vol. 3

Dimensiune
130x200
Număr pagini
256
Editura
Bookzone
Autor
Alexandru-Mihai Gulie
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008690

Rezumat O viata si inca o zi - Vol. 3 - Alex-Mihai Gulie

Adaugă în bibliotecă o carte care cu siguranță va ajunge pe locul întâi pe lista ta cu top cărți de dragoste.


Tu ai fi dispus să-ți sacrifici propria fericire pentru persoana iubită? Citește o poveste despre o lume mică, plină de coincidențe, pe alocuri fatale.


Descoperă volumul 3 al unei cărți de dragoste care a emoționat peste 100.000 de cititori.


„O viață și încă o zi" e un memento al încercărilor, al încrederii, al dezamăgirilor, al intimității și, nu în ultimul rând, al imperfecțiunii iubirii.Delicatese Literare


Sophie și David par că se cunosc de dinainte să se fi născut. Însă o serie de întâmplări tragice îi desparte și lasă în urmă regrete pe care cu greu le pot uita. Volumul 3 al cărții O viață și încă o zi continuă povestea volumului 1 și scoate la iveală o întâmplare pe care David a încercat s-o evite toată viața, dar care acum e mai vie ca niciodată.


Destinul, o forță de neînțeles, părea a sculpta o poveste de necrezut. Alaska e răpusă de un incediu masiv în căldura orbitoare a verii, iar David se vede nevoit să intervină. De aici, un singur pas a fost de-ajuns ca viața lui să se schimbe.


O carte de dragoste plină de emoții puternice și trăiri intense scrisă cu o sensibilitate aparte. O viață și încă o zi, volumul 3, te va purta pe urmele unui destin spumos în căutarea iubirii eterne.


Recenzii de la cititori


O lectură de nota 10

Sensibilitatea şi frumuseţea acestei cărţi nu pot fi descrise în cuvinte. Doar lecturând această operă splendidă, din toate punctele de vedere, îi poţi simţi adevărata valoare care te va cuceri. O lectură de nota 10 scrisă într-un stil aparte, unic. – Florina


Uimitoare

E uimitor cum se poate schimba viața unui om citind o carte. Mi s-a întâmplat mie. Lecturând această poveste, îți dai seama că viața bate filmul. Totul a pornit de la o frază din carte: „Uitarea este cea mai de preț armă a omului rănit.” – Dorina


O lecție de viață

Foarte faine! Sunt emoționante și prezintă o lecție de viață pentru oricine își dorește cu adevărat să învețe ceva în fiecare zi. Nu orice autor poate să scrie în acest fel. De aceea, toată admirația pentru o poveste scrisă pentru a ne face să trăim totul alături de personaje.” – Sorina


Superbă

Superbă, plină de înțelepciune. Îți redă speranța, îți arată adevărata frumusețe și ceea ce contează cu adevărat în viață! – Emi


O carte care îți dă aripi

Deosebite! Am avut privilegiul și bucuria de a le citi. Povești care îți dau aripi și ridică semne de întrebare benefice pentru prezent și viitor. – SendyDespre autor


„Fii bun cu cei din jur. Nu știi niciodată ce dramă se ascunde în spatele unui zâmbet.”

Alexandru-Mihai Gulie este unul dintre cei mai apreciați scriitori români contemporani. Cartea lui de debut, O viață și încă o zi, a devenit bestselller național, cu peste 100.000 de volume vândute. Datorită stilului inconfundabil de a scrie, autorul a devenit un veteran al poveștilor de dragoste și al acțiunilor care te poartă în peisaje ce-ți taie răsuflarea.


Alex Gulie are un talent nativ, iar cariera de scriitor a fost răspunsul de care avea nevoie pentru a trăi viața pe care și-a dorit-o. Astfel, cărțile de dragoste pe care le-a scris au emoționat peste 100.000 de cititori și au lăsat în urmă lecții de viață valoroase.

Chiar și într-o tăcere absurdă, freamătele sufletului răsună în sufletele oamenilor care se iubesc. Citește cartea de dragoste O viață și încă o zi, volumul 3, și vei descoperi un univers al emoțiilor în care nici cele mai tragice întâmplări nu pot sta în calea pasiunii.

Fragment din carte

Nu există niciun arhitect suprem pentru nimic, poate doar un călău necruțător.


Cerul rămâne întunecat, chiar dacă ploaia s-a mai domolit și vântul bate în adieri răcoroase, scuturând de apă frunzele încă verzi ale copacilor. În frunzișul acestora, în inima lor, răsună șoapte de vânt într-un foșnet domol.


Iarba este încă verde și proaspătă în A. M. P. Cemetery, hrănită de ploi și de lacrimi. Între atâtea trupuri îngropate, venise, iată, și rândul lui să se așeze aici, în odihna de veci. Și era condus pe acest ultim drum de prieteni și de cunoscuți.


Tim Web se apropie de ceilalți.


Sunt mai multe niveluri de durere, se gândi el și inima i se strângea cu bătăi iregulate. Venise rândul lui să cunoască durerea pierderii unui prieten. Este neplăcută. Copleșitoare.


Durerea unei pierderi îți prinde sufletul într-o gheară de fier. Te sleiește de putere și nu-ți rămâne altceva de făcut decât să… plângi. Plângi atât cât ai lacrimi și, abia când obrajii îți sunt arși…, abia atunci nu-ți mai rămâne decât liniștea. Deplină. O tăcere absurdă a minții.


Exact această imagine o văzu și Tim atunci când o privi pe Sophie Delph. Pentru ea și-ar fi dorit să rămână puternic. Petrecuseră foarte mult timp împreună în ultimul an, iar Sophie de acum era departe de domnișoara plină de viață și de speranță, mereu zâmbitoare. Sophie Delph care aștepta ziua de mâine ca pe o binecuvântare, cea care nu de puține ori îl invitase la cină și îl făcuse pe Tim să se simtă ca parte din familie, alături de David. Pe câte cărări nebănuite nu îi purtase destinul, până i-a adus aproape, dar, cu siguranță, niciunul dintre ei nu se aștepta ca destinația finală să fie aceasta. Groaznic deznodământ pentru o poveste începută cu aproape doi ani în urmă.


Sarah și Abel... povestea aceea avea un sens pentru Tim. Tristă, dar finalul ei a oferit un nou început. Înțelege asta. Este de acord cu planul Universului. În urma lor rămăsese ceva de învățat. O lecție de viață.


Dar acum...


Nimic. O întâmplare absurdă. Un accident fără noimă ce a curmat o viață. Degeaba caută Tim să înțeleagă un sens mai mare, o lecție sau orice altceva. Caută cu disperare să se agațe de un motiv bine întemeiat, dar, oricât ar cerceta, este de negăsit.


Nimic n-are sens. Totul este absurd în lumea asta.


O lume în care oamenii buni sunt puși la zid, iar cei răi triumfă. Lumea asta nebună, în care un polițist tânăr care abia pășise în viață este omorât de un drogat. Stupidă, o lume compusă din accidente și nimic mai mult.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea O viata si inca o zi - Vol. 3 înainte de a cumpăra.
Detalii produs
  • O viata si inca o zi - Vol. 3 O viata si inca o zi - Vol. 3
  • Dimensiune 130x200
  • Număr pagini 256
  • Editura Bookzone
  • Autor Alexandru-Mihai Gulie
  • Anul publicării 2020
  • ISBN 9786069008690
  • Scor Bestseller
Despre Alex-Mihai Gulie
Alex-Mihai Gulie
Biografie
Fii bun cu cei din jur. Nu știi niciodată ce dramă se ascunde în spatele unui zâmbet.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

3 recenzii

5 stele

3

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Alina Nechifor

S-au terminat pe neașteptate... .

Am citit toate cele trei 'volume' / cărți & sincer mă așteptam să mai urmeze o altă carte ... , parcă nu ar fi trebuit să se termine așa. Sau măcar să o reeditați adăugând și ceva nu foarte lung ,povestea lor , continuarea desfășurării vieții lor. Sau poate ați vrut să lăsați să se înțeleagă că sunt doar personaje,să ne 'aduceți cu picîoarele pe pământ ' domnule Alexandru Mihai Gulie... ?! 'Dacă autorul va citi vreodată aceste rânduri,chiar îl rog să îmi deslușească povestea mai departe...povestea protagoniștilor...David 'Brooks' /Fonteno (' u' )t &Sophie,sau a 'dnului Huxley... o altă poveste cu care sa continuați cartea ,dovedind că fiecare persoană/personaj este important...are rolul lui bine definit în viața multora, în viață în general. Mulțumesc ! Viață frumoasă, liniștita ,in înțelegere &oameni frumoși la suflet să aveți în jur mereu! Cu drag Alina

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Silvia Jidovu

Neah

Vol 1 superb… vol 2 citit in 50 pag nu prea am inteles nimic … am renuntat la ele.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cimpeanu Ioana

Superb volum, la fel ca si celelalte doua!!! parca as fi vrut sa mai fie si continuarea intalnirii dintre ei, parca a ramas cumva neterminata... 😍😍

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-74.6%
Ingerii razboiului au vorbit

Ingerii razboiului au vorbit

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Scrisoare
-21.2%
BestSeller
Scrisoare
BestSeller
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
BestSeller
-43.5%
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-62.3%
BestSeller
-25%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 45 Lei
-9.3%
BestSeller
-70.4%
BestSeller
-59.4%
Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-25.6%
Nou
-20.5%
Tristețea ploilor

Tristețea ploilor

PRP: 44 Lei 35 Lei
PRP: 39 Lei

19.9 Lei