Ion Iachim

O Istorie A Expansiunilor Rusesti

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O Istorie A Expansiunilor Rusesti

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
Ion Iachim
ISBN
9786069703632

Rezumat O Istorie A Expansiunilor Rusesti - Ion Iachim

Ion Iachim – născut la 1 ianuarie 1950 în satul Cornova, raionul Ungheni. Mama, Elena Jianu, ţărancă din Cobâlca (Codreanca), raionul Străşeni; tatăl – Eudochim Iachim, felcer, fost ostaş de gardă la Palatul Regal din Sinaia, participant la operaţiile militare pe frontul de est, în cadrul Armatei Române, 1942-1944. Ion Iachim a absolvit facultatea de filologie a Universităţii Pedagogice „Ion Creangă” din Chişinău. Profesor de română. Ziarist. Membru al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Laureat al Premiului de Stat al Republicii Moldova în domeniul pedagogiei. A scris peste 40 de cărţi (romane, povestiri, publicistică, piese de teatru, versuri).
Detalii produs
Despre Ion Iachim
Ion Iachim
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ion Iachim inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ion Iachim se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ion Iachim. Fiecare carte scrisa de Ion Iachim este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ion Iachim in categoria Ion Iachim astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

28 Lei