Camelia SapoiuCristina CerganDaniela MartinasDiana IacobMihaela DobosNatalia Leu

Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2023. Limba si literatura romana - Clasa 8

PRP: 37 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.1 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2023. Limba si literatura romana - Clasa 8

Format
200x260
Număr pagini
288
Editura
Paralela 45
Autor
Cristina Cergan,
Mihaela Dobos,
Camelia Sapoiu,
Diana Iacob,
Natalia Leu,
Daniela Martinas
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737901

Rezumat Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2023. Limba si literatura romana - Clasa 8 - Natalia Leu, Mihaela Dobos, Diana Iacob, Daniela Martinas, Camelia Sapoiu, Cristina Cergan

Lucrarea Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2023. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a reprezinta un auxiliar complet de pregatire a primului examen important din viata unui elev. Contine: • 40 de seturi cu exercitii de antrenament pregatitoare pentru cerintele specifice subiectului de examen; • 40 de teste realizate in conformitate cu programa scolara pentru sustinerea Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a si cu modelul de structura de subiect si baremul de evaluare si notare in vigoare; • sugestii de raspuns pentru cele 40 de teste (inclusiv 5 modele de compuneri pentru Subiectul al II-lea, realizate chiar de catre elevi de clasa a VIII-a); • explicatii si sfaturi pentru redactarea rezolvarilor; • posibilitatea descarcarii, prin scanarea unui cod QR, a unor fise de autoevaluare si reglare a invatarii pentru fiecare test in parte; • texte-suport care acopera cerintele programei din punct de vedere tematic si tipologic; • sugestii de lectura suplimentara; • un design prietenos. Autori: Camelia Sapoiu, Mihaela Dobos, Cristina Cergan, Diana Iacob, Natalia Leu, Daniela Martinas, Mihaela Nicolae, Bogdan Ratiu, Mara Trofin, Anca Vlaicu.
Detalii produs
Despre Natalia Leu
Natalia Leu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Natalia Leu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Natalia Leu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Natalia Leu. Fiecare carte scrisa de Natalia Leu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Natalia Leu in categoria Natalia Leu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Dobos
Mihaela Dobos
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Dobos inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Dobos se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Dobos. Fiecare carte scrisa de Mihaela Dobos este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Dobos in categoria Mihaela Dobos astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Diana Iacob
Diana Iacob
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Diana Iacob inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Diana Iacob se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Diana Iacob. Fiecare carte scrisa de Diana Iacob este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Diana Iacob in categoria Diana Iacob astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniela Martinas
Daniela Martinas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Martinas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Martinas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Martinas. Fiecare carte scrisa de Daniela Martinas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Martinas in categoria Daniela Martinas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Camelia Sapoiu
Camelia Sapoiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Camelia Sapoiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Camelia Sapoiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Camelia Sapoiu. Fiecare carte scrisa de Camelia Sapoiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Camelia Sapoiu in categoria Camelia Sapoiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristina Cergan
Cristina Cergan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Cergan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Cergan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Cergan. Fiecare carte scrisa de Cristina Cergan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Cergan in categoria Cristina Cergan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Matex - Clasa pregătitoare

Matex - Clasa pregătitoare

PRP: 12 Lei

9.6 Lei

Incep sa scriu (revizuit)

Incep sa scriu (revizuit)

PRP: 12 Lei

9.6 Lei

Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei

50.8 Lei

Caietul educatoarei

Caietul educatoarei

PRP: 18 Lei

17.1 Lei

PRP: 37 Lei

35.1 Lei