Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Manual

Dimensiune
205x260
Număr pagini
144
Editura
Paralela 45
Autor
Adriana Briceag,
Daniela Berechet,
Constantin Filfanescu,
Ofelia Boerescu,
Mihaela Ivascu,
Iuliana Filfanescu
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739356

Rezumat Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Manual - Constantin Filfanescu, Daniela Berechet, Adriana Briceag, Ofelia Boerescu, Iuliana Filfanescu, Mihaela Ivascu

Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa I


 Manualul este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3418 din 19.03.2013.

Detalii produs
Despre Constantin Filfanescu
Constantin Filfanescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Constantin Filfanescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Constantin Filfanescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Constantin Filfanescu. Fiecare carte scrisa de Constantin Filfanescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Constantin Filfanescu in categoria Constantin Filfanescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniela Berechet
Daniela Berechet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Berechet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Berechet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Berechet. Fiecare carte scrisa de Daniela Berechet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Berechet in categoria Daniela Berechet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adriana Briceag
Adriana Briceag
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Briceag inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Briceag se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Briceag. Fiecare carte scrisa de Adriana Briceag este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Briceag in categoria Adriana Briceag astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ofelia Boerescu
Ofelia Boerescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ofelia Boerescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ofelia Boerescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ofelia Boerescu. Fiecare carte scrisa de Ofelia Boerescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ofelia Boerescu in categoria Ofelia Boerescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Iuliana Filfanescu
Iuliana Filfanescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iuliana Filfanescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iuliana Filfanescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iuliana Filfanescu. Fiecare carte scrisa de Iuliana Filfanescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iuliana Filfanescu in categoria Iuliana Filfanescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Ivascu
Mihaela Ivascu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Ivascu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Ivascu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Ivascu. Fiecare carte scrisa de Mihaela Ivascu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Ivascu in categoria Mihaela Ivascu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Caiet, Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 - Manual
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-25.1%
Cele mai frumoase fabule

Cele mai frumoase fabule

PRP: 5.98 Lei 4.48 Lei
-10.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 44.86 Lei
-10%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 21.73 Lei
-14.9%
-10%
Gramatica standard a limbii engleze

Gramatica standard a limbii engleze

PRP: 28.88 Lei 25.99 Lei
-25.1%
-10%

30 Lei