Mihaela-Ada RaduRodica Chiran

Matematica - Clasa 3 - Manual

PRP: 44.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.67 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica - Clasa 3 - Manual

Format
205x260
Număr pagini
144
Editura
Aramis
Autor
Rodica Chiran,
Mihaela-Ada Radu
Anul publicării
2022
ISBN
9786060094517

Rezumat Matematica - Clasa 3 - Manual - Rodica Chiran, Mihaela-Ada Radu

Manualul de Matematica pentru clasa a III-a antreneaza elevii in activitati care stimuleaza curiozitatea si exploateaza capacitatea de a realiza observatii, de a formula raspunsuri la intrebari, de a-si asuma roluri si de a lua decizii. Prin sarcini didactice care presupun estimari si predictii, masurari, comparari, explorarea unor metode de lucru, formularea concluziilor pe baza rezultatelor, elevii isi construiesc un plan investigational, folosindu-si abilitatile dobandite in situatii noi. Varianta digitala propune activitati interactive care contribuie la interpretarea critica a observatiilor si la cultivarea spiritului investigator.

Detalii produs
Despre Rodica Chiran
Rodica Chiran
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rodica Chiran inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rodica Chiran se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rodica Chiran. Fiecare carte scrisa de Rodica Chiran este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rodica Chiran in categoria Rodica Chiran astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela-Ada Radu
Mihaela-Ada Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela-Ada Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela-Ada Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela-Ada Radu. Fiecare carte scrisa de Mihaela-Ada Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela-Ada Radu in categoria Mihaela-Ada Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-15.6%
PRP: 44.9 Lei

33.67 Lei