Butoi TudorelMircea Mateescu

Masterat interdisciplinar. Elemente de asistenta victimala. Expertiza psiho-legala. Consiliere psihologica. Medicina/Drept

PRP: 88 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
77.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Masterat interdisciplinar. Elemente de asistenta victimala. Expertiza psiho-legala. Consiliere psihologica. Medicina/Drept

Format
145x210
Număr pagini
400
Editura
Pro Universitaria
Autor
Butoi Tudorel,
Mircea Mateescu
Anul publicării
2022
ISBN
9786062615208

Rezumat Masterat interdisciplinar. Elemente de asistenta victimala. Expertiza psiho-legala. Consiliere psihologica. Medicina/Drept - Mircea Mateescu, Butoi Tudorel

Tudorel BUTOI este profesor universitar la Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti, psiholog principal clinician, psiholog criminalist şi prim expert în detecţia comportamentelor simulate (tehnica poligraf). Doctor în psihologie judiciară, licenţiat în psihologie şi drept, experienţă de peste 35 de ani ca practician în domeniul criminalisticii şi al anchetei penale.
Detalii produs
Despre Mircea Mateescu
Mircea Mateescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea Mateescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea Mateescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea Mateescu. Fiecare carte scrisa de Mircea Mateescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea Mateescu in categoria Mircea Mateescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Butoi Tudorel
Butoi Tudorel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Butoi Tudorel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Butoi Tudorel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Butoi Tudorel. Fiecare carte scrisa de Butoi Tudorel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Butoi Tudorel in categoria Butoi Tudorel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec
PRP: 88 Lei

77.4 Lei