Gheorghe Buzatu

Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
Gheorghe Buzatu
ISBN
9786069703502

Rezumat Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2 - Gheorghe Buzatu

Nu toţi cei care s-au aflat - ca să spunem aşa - în umbra Mareşalului Antonescu l-au „văzut” din acelaşi unghi sau au dat aceeaşi forţă impresiilor consemnate; pe deasupra, unii s-au încredinţat jurnalelor lor de îndată după întâlnirile şi discuţiile cu Antonescu, în vreme ce numeroşi au preferat s-o facă după câţiva ani ori câteva decenii, atunci când, deci, figura Mareşalului a putut să le apară „alterată” de scurgerea timpului, iar însemnările celor în cauză să fie „viciate” de extrem de bogata literatură istorică apărută în lume şi consacrată epocii sau problemelor celui de-al Doilea Război Mondial. Cu menţiunea că, din motive asupra cărora nu considerăm că se impune să mai insistăm, am preferat să-l introducem pe cititor în perioada cea mai importantă, cea mai dificilă, cea mai controversată din viaţa şi activitatea lui Ion Antonescu - aceea cât timp el a îndeplinit funcţia de conducător al statului român, imprimând, în consecinţă, ritmul şi convingerile sale desfăşurării istoriei româneşti, şi nu numai atât -, ne exprimăm convingerea că este preferabil să-l lăsăm suveran pe cititor, făcând el singur selecţia fericită dintre numeroasele „piese” sau „argumente” pro şi contra ce i le oferă în continuare voluminosul, grandiosul şi încă deschisul „dosar Ion Antonescu”! Gh. Buzatu

Detalii produs
Despre Gheorghe Buzatu
Gheorghe Buzatu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Buzatu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Buzatu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Buzatu. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Buzatu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Buzatu in categoria Gheorghe Buzatu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 35 Lei

28 Lei