Georgeta Sorina CormanLup OanaRădăcină Oana-ElenaViorica Bobic

Management strategic in asistenta sociala (resigilat)

PRP: 56 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
53.2 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Management strategic in asistenta sociala (resigilat)

Format
130x200
Număr pagini
208
Editura
Pro Universitaria
Autor
Rădăcină Oana-Elena,
Lup Oana,
Georgeta Sorina Corman,
Viorica Bobic
Anul publicării
2022
ISBN
R9786062614690

Rezumat Management strategic in asistenta sociala (resigilat) - Georgeta Sorina Corman, Lup Oana, Viorica Bobic, Rădăcină Oana-Elena

Volumul ,,Management strategic in asistența sociala’’ prezinta modalitați prin care se pot proiecta strategii de dezvoltare a serviciilor de asistența sociala la nivelul comunitar. Lucrarea cuprinde o teoretizare a relevanței managementului pentru domeniul asistenței sociale și expune detaliat partea de cercetare, care investigheaza modalitațile de identificare a nevoilor sociale la nivel unei comunitați. Cartea cuprinde patru capitole. Primul capitol prezinta conceptele cadru pe care se fundamenteaza managementul strategic in asistența sociala, așa cum au fost ele utilizate in cercetarea și designul strategic prezentate pe parcursul lucrarii. In cadrul celui de-al doilea capitol este expusa metodologia cercetarii. Metodologia cercetarii a fost una mixta, combinand ancheta pe baza de chestionar (chestionare administrate in gospodariile din zonele marginalizate ale localitaților), cu o grila de evaluare a nevoilor sociale completata de catre reprezentanții primariei si interviuri cu o serie de specialiști care activeaza in aceste zone (asistent social, cadru didactic, medic sau asistent medical, reprezentant ONG). Capitolele trei și patru descriu rezultatele cercetarii realizate in perioada 2019-2021, in opt localitați din Transilvania. In cadrul acestor capitole, comunitațile sunt imparțite in comunitați cu un grad accentuat și un grad mai scazut de manifestare a problemelor și nevoilor. In acest sens, sunt analizate informații și date referitoare la gospodariile investigate, cum ar fi componența acestora, situația financiara/locativa și situația persoanelor vulnerabile din gospodarii. De asemenea, sunt aduse in atenție probleme- le/dificultațile intampinate de catre localnici, percepția acestora privind serviciile din localitate și percepția specialiștilor care lucreaza in comunitațile respective referitoare la nevoile și serviciile de asistența sociala. Pe baza rezultatelor, pentru fiecare localitate sunt propuse servicii care ar putea veni in intampinarea nevoilor și problemelor identificate.
Detalii produs
Despre Georgeta Sorina Corman
Georgeta Sorina Corman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Georgeta Sorina Corman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Georgeta Sorina Corman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Georgeta Sorina Corman. Fiecare carte scrisa de Georgeta Sorina Corman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Georgeta Sorina Corman in categoria Georgeta Sorina Corman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Lup Oana
Lup Oana
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lup Oana inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lup Oana se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lup Oana. Fiecare carte scrisa de Lup Oana este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lup Oana in categoria Lup Oana astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Viorica Bobic
Viorica Bobic
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Viorica Bobic inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Viorica Bobic se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Viorica Bobic. Fiecare carte scrisa de Viorica Bobic este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Viorica Bobic in categoria Viorica Bobic astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Rădăcină Oana-Elena
Rădăcină Oana-Elena
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rădăcină Oana-Elena inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rădăcină Oana-Elena se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rădăcină Oana-Elena. Fiecare carte scrisa de Rădăcină Oana-Elena este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rădăcină Oana-Elena in categoria Rădăcină Oana-Elena astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Resigilate, Carti Sociologie, Carti resigilate

BestSeller
-30.1%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-28.6%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 35 Lei
BestSeller
-24.9%
Arta manipularii

Arta manipularii

PRP: 39.9 Lei 29.96 Lei
-10%
Rataciti in labirint

Rataciti in labirint

PRP: 52 Lei 46.8 Lei
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-5%
-40.7%
BestSeller
-25%
-5%
Ganduri catre sine insusi

Ganduri catre sine insusi

PRP: 32 Lei 30.4 Lei
BestSeller
-25%
Intelepciunea psihopatilor

Intelepciunea psihopatilor

PRP: 44.9 Lei 33.67 Lei
BestSeller
-33.4%
Pachet Arta Manipularii

Pachet Arta Manipularii

PRP: 119.9 Lei 79.9 Lei
-10%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 56 Lei 50.4 Lei
-15%
-30%
-18.4%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-15%
Hrană pentru creier

Hrană pentru creier

PRP: 58 Lei 49.3 Lei
-10%
Psihologia banilor

Psihologia banilor

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-15%
Batalia pentru viitorul Romaniei

Batalia pentru viitorul Romaniei

PRP: 69.99 Lei 59.5 Lei
BestSeller
-25%
Cuvinte care schimba minti

Cuvinte care schimba minti

PRP: 42 Lei 31.5 Lei
-33.9%
Cum să-ți vindeci inima

Cum să-ți vindeci inima

PRP: 59 Lei 39 Lei
PRP: 56 Lei

53.2 Lei