Mama, nu te mai speria!

Cum își depășesc părinții temerile și grijile, îndrumându-și copiii în chip conștient
PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.65 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mama, nu te mai speria!

Format
130x200
Număr pagini
272
Editura
Trei
Autor
Sandra Teml-Jetter,
Jeannine Mik
Anul publicării
2022
ISBN
9786064015211

Rezumat Mama, nu te mai speria! - Jeannine Mik, Sandra Teml-Jetter

Vrei să devii un părinte receptiv și răbdător, un model pentru copilul tău în ce privește relaționarea profundă și buna gestionare a emoțiilor? În acest caz, va trebui să înveți cum să nu mai lași grijile, îndoielile și temerile să își pună amprenta asupra stilului tău de parenting. Din cartea de față, vei înțelege mai bine în ce fel propria ta istorie de viață conduce la reacții automate regretabile, dar vei găsi și o serie de tehnici pentru a face față anxietății și panicii ori pentru a-ți regla afectele copleșitoare, reușind să oferi copilului tău încredere, echilibru și îndrumare.


Jeannine Mik este fondatoarea Centrului pentru un parenting conștient din Viena și este autoarea blogului Mini and me.

Sandra Teml-Jetter este consilier de cuplu și de familie. Cele două autoare au mai fost traduse la Trei cu volumul Mamă, nu te mai răsti la mine! Rămâneți iubitoare, în ciuda stresului și furiei.

Detalii produs
Despre Jeannine Mik
Jeannine Mik
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jeannine Mik inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jeannine Mik se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jeannine Mik. Fiecare carte scrisa de Jeannine Mik este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jeannine Mik in categoria Jeannine Mik astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sandra Teml-Jetter
Sandra Teml-Jetter
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sandra Teml-Jetter inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sandra Teml-Jetter se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sandra Teml-Jetter. Fiecare carte scrisa de Sandra Teml-Jetter este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sandra Teml-Jetter in categoria Sandra Teml-Jetter astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Mamă, nu te mai răsti la mine!

Mamă, nu te mai răsti la mine!

PRP: 39 Lei

24.9 Lei

PRP: 49 Lei

41.65 Lei