A. Stephanie

Malakai Vol. 2

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Malakai Vol. 2

Format
130x200
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
A. Stephanie
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008195

Rezumat Malakai Vol. 2 -

Hannah nu intenționa să își complice viața, însă i se frânge inima de fiecare dată când îl privește pe Malakai. Își dă seama că deși e în viață, Malakai vrea să dispară și își promite că nu va permite asta. Așa că face tot posibilul să-l scoată din universul lui întunecat.

Convins că toată lumea îl părăsește la un moment dat, Malakai face tot posibilul să o țină pe Hannah la distanță. Însă insistența ei reușește să îi dărâme zidurile, iar secretele ies la iveală.

Instabil e cuvântul pe care Hannah ajunge în scurt timp să îl deteste. Malakai e instabil, iar când își dă seama de asta, simte că deja e prea târziu și nu mai poate face nimic să-și protejeze inima.

"Pentru o scurtă perioadă, m-a lăsat să cred că am reusit. Mi-a dat impresia că s-a mutat în universul meu. Acum imi dau seama că o parte din Malakai a rămas pierdută în acel univers al lui și că n-am avut nicio șansă să-l aduc înapoi. Nu când a tot continuat să piardă bucăți din el și să le mute, încetul cu încetul, dincolo."
Crazy Sale

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.86

14 recenzii

5 stele

12

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Carmen Mirăuțe

Minunată cartea! Merită citită!

J

Jasmina Szolduban

O ador ❤️❤️❤️

J

Jasmina Szolduban

Iubesc cartea,este tot ce vrei vrea vreodata

C

Cristina

M-a rupt în două cartea aceasta... ce sfârșit; ce destăiunuiri; ce tragedie. Și ce epilog! Doamne, efectiv mi s-a rupt inima în bucăți când am citit epilogul. Și odată ce am terminat ultimul paragraf și am închis coperta, am simțim cum o parte din sufletul meu a rămas prizonier în poveste. Și deși mi-a părut foarte adolescentin scrisul, m-a cutremurat firul acțiunii. Sunt mândră! Sunt mândră că o româncă a scris ceva care are puterea de a atinge psihicul cititorilor. Pentru că una e să îți placă o carte, și alta să te atingă la inimă. Iar pe mine... cartea asta nu numai că m-a atins, dar m-a cutremurat cu totul. Și poate nu toată cartea, dar finalul neașteptat.

A

Alina Livia

Aș fi preferat să nu citesc și acest volum.A fost mult prea dureros pentru mine ce s-a întâmplat.Această carte îmi va “bântui” gândurile mereu,însă jos pălăria pentru autoare...

D

Diana Pata

Mult mai bun decat primul volum si cu un final extraordinar!

E

Emma Luverdu

Așa cum a menționat și autoarea Malakai nu e doar o poveste de dragoste, ci una de supravețuire. Mult mai bun ca volumul 1, plin de acțiune și întorsături de situați când te aștepți mai puțin. Această carte abordează un subesct foarte sebil dar necesar mai ales în zilele noastre. Iar ultimile pagini m-au lăsta fără cuvinte și răsuflare.

I

Ioana

Am terminat-o întro singură zi și am trecut prin multe stări citind această carte! Este genială. Îmi place mai mult decât prima.

L

Loredana

Acesta carte mi-a ajuns la suflet! Deși încă din primul volum am început sa îndrăgesc personajele, in aceasta parte a poveștii am suferit, am iubit, am sperat și am luat-o de la capăt împreuna cu ele. Riscând sa ma repet vreau sa Menționez iarăși ca Malakai este un personaj foarte complex, un personaj pe care l-am iubit și urât in prima carte ca mai apoi sa realizez ca am ajuns sa simt doar iubire și înțelegere fata de el. Nu mi-a fost mila de el, ci doar l-am iubit in instabilitatea lui, așa cum a făcut-o și Hanna. Cât despre Hanna, și-a menținut statutul de “om bun”, deși lucrurile nu s-au sfârșit precum își imagina, nu a încetat in a crede in oameni și nu a lăsat ura să-i invadeze sufletul. Final neașteptat desigur, ma așteptăm sa se întâmple ceva, dar nici pe departe nu mi-a trecut prin gând ca acel ceva va fi ceea ce tocmai am citit 😱 sa mai supun ca Epilogul a venit la minutul potrivit in viața mea? Pot spune ca aceasta carte am citit-o la momentul potrivit și mi-a ajuns la inima mai mult decât ar fi făcut-o in alte circumstanțe. Va las pe voi sa descoperiți mai multe, chiar va îndemn sa citiți aceste 2 volume.

Vezi toate recenziile

De la același autor

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

BestSeller

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

14.9 Lei

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

15.9 Lei

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

16.9 Lei

BestSeller

PRP: 44 Lei

12.9 Lei

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei