A. Stephanie

Malakai Vol. 1

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
9.9 Lei
Comandă de cel puțin 80 de lei și primești cadou o sacoșă Bookzone.
Comandă de cel puțin 80 de lei și primești cadou o sacoșă Bookzone.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Malakai Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
256
Editura
Bookzone
Autor
A. Stephanie
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008140

Rezumat Malakai Vol. 1 -

Nimeni nu știe exact de ce Malakai se îndreaptă spre pierzanie, dând cu piciorul șansei de a avea un viitor strălucit. Iar Hannah nici măcar nu e curioasă.

Unii ar spune că a fost un miracol, dar ea i-ar contrazice. A fost o pură coincidență care avea să-i dea viața peste cap.

O dimineață ca oricare alta. Un accident. O viață salvată.

MALAKAI nu este doar o poveste de dragoste. Este o poveste despre coincidențe, supraviețuire, despre prietenie, responsabilități, sacrificii si speranță. Și despre cum uneori partea cea mai grea nu e să salvezi viața altei persoane, ci să o ții in viață.

"Nu mi-am dorit niciodată să mă îndrăgostesc, să devin vulnerabilă și să am pumnul unei alte persoane încleștat în jurul inimii mele"
3zile

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.86

14 recenzii

5 stele

12

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Carmen Mirăuțe

O iubeeesc!!

F

Florentina

Recomand

Am citit ambele volume in 4 zile , le-as fi citit intr-o zi dar cu 2 copii și treburi domestice, nu prea am șanse.Mi-a plăcut foarte mult povestea, am plâns un pic la final .. un pic mai mult poate :). Abia aștept sa citesc și celelalte cărți ale autoarei.

B

Bianca

RECOMAND

Această carte este superbă. Nici nu mă așteptam să îmi placă așa mult. Înainte să o comand mă îndoisem puțin de caltitatea acesteia (mă refer la poveste), însă după primul capitol pur și simplu nu am mai putut să mă despart de ea. Această carte are ceva special, căci nu s-a mai întâmplat să reușesc să termin o carte într-o singură zi. Am judecat-o greșit la început, înainte să o citesc, dar s-a dovedit ca este una cu o poveste frumoasa, emoționantă și misterioasă.

P

Petrov Maria Magdalena

Minunată, nu pot descrie plăcerea cu care am citit aceasta carte

J

Jasmina Szolduban

Malakai vol1 si 2

Este seria mea favorita dintre toate seriile de carți pe care Adina le-a scris vreodata și va rămâne mereu, cartea ma fascinat si am simti un gol in mine când am terminat-o iubesc cărțile scris de Adina

C

Cristina

M-a surprins cartea asta. :)) Nu știam la ce să mă aștept, dar mi-a plăcut extrem de tare. Deși Malakai era din cale-afară de enervant cu schimbarea constantă de caracter, nici Hannah nu era mai departe prin continua auto-învinuire. Și deși la început îmi tindea a fi o carte similară cărții Înainte să te cunosc (datorită accidentului și grijii), pe urmă a devenit acțiunea tipică cărții După ce ne-am întâlnit. 🤔 Oare sunt singura care simte asta? Anyway... mi-a captat atenția. Și de abia aștept să văd ce urmează. P. S. Personajul meu preferat e Alek.

B

Beatrice Vatra

Cărțile Aleksander sau aleksandre ceva de genul sunt despre el

C

Cathya M.P.

O știam de pe Watt, de pe vremea când Adina scria la ea. Am revenit acum, în varianta fizică și pot să spun că aduce nostalgia din cea mai frumoasă perioadă a Wattpad-ului. Am citit-o lejer într-o zi. M-a destins și m-a făcut să mă gândesc la continuare, când lăsăm cartea din mână. Deci, pentru mine, e de ajuns. ❤️

R

Roberta

Primul volum nu a fost chiar așa de genial deoarece îți lasă impresia că e un alt român adolescentin care prezintă o fată topită după un tip cu probleme de comportament. Dar în al doilea volum îți dai seama că e mai mult de atât, mai mult decât o poveste de iubire, se explică motivele comportamentului lui Malakai și nu ai cum să nu ajungi să îl simpatizezi. Se merită citită seria asta 🖤

I

Izzy

O admir pe Hannah pentru răbdarea ei❤

C

Cristina

Aveam speranțe mari de la această carte, care au fost împlinite cu siguranță. Malakai este genul de carte pe care o citești în "one sitting" și îți rămâne în minte mult timp după. Nu povestea m-a fascinat, cât personajele. Malakai este învăluit cu siguranță în mister, iar fiecare avem o Hannah în noi. Trebuie să recunosc că anumite momente sunt puțin clișeice, însă autoarea are darul povestirii. Cu siguranță nu este un roman clasic de dragoste, ci o poveste de iubire unică în felul ei. O lectură ușoară, plăcută, presărată cu multe sentimente.

Vezi toate recenziile

De la același autor

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

14.9 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

15.9 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

16.9 Lei

BestSeller

PRP: 44 Lei

12.9 Lei

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

12.9 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

9.9 Lei