GHE. FLORIN GHETAU

Istorie. Manual pentru clasa a VII-a

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
18.75 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Istorie. Manual pentru clasa a VII-a

Editura
Aramis
Autor
GHE. FLORIN GHETAU
ISBN
9786060092247

Rezumat Istorie. Manual pentru clasa a VII-a - GHE. FLORIN GHETAU

Manualul de Istorie pentru clasa a VII-a, autori Gheorghe Florin Ghețău și Olenca Georgiana Ghețău, are o structură inedită și modernă, care permite atingerea cu ușurință a finalităților pe care și le propune disciplina Istorie pentru învățământul gimnazial. Parcurgerea materiei asigură formarea competențelor prevăzute în programa școlară, iar consolidarea conținuturilor se face prin aplicații ordonate gradual (de la nivelul simplu al memorării unor date importante la cel al analizei contextelor istorice în care s-au petrecut anumite evenimente). Manualul acoperă toate aspectele programei şi oferă multiple posibilităţi de folosire a sa în lucrul efectiv de la clasă. Prin textele, imaginile și sarcinile de lucru propuse, cele patru unități de învățare se circumscriu conținuturilor prevăzute în programa școlară. Manualul îmbină metodele clasice de predare/învățare/evaluare cu cele moderne, fiind adecvat nevoilor oricărui tip de clasă, indiferent de nivelul elevilor și de resursele disponibile la nivelul unității de învățământ și încurajează interacțiunea dintre elevi, și dintre elevi și profesor. Varianta digitală a manualului reprezintă o componentă esențială în realizarea finalităților propuse de programa școlară.

Detalii produs
Despre GHE. FLORIN GHETAU
GHE. FLORIN GHETAU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre GHE. FLORIN GHETAU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. GHE. FLORIN GHETAU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale GHE. FLORIN GHETAU. Fiecare carte scrisa de GHE. FLORIN GHETAU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre GHE. FLORIN GHETAU in categoria GHE. FLORIN GHETAU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Istorie. Manual pentru clasa a VII-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-25%
PRP: 25 Lei

18.75 Lei