Aurelia GidroRomulus Gidro

Istoria Romei. Republica intre regimurile politice personale si batalia de la Actium : (31 i.Cr.). Volumul III

PRP: 29.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.92 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Istoria Romei. Republica intre regimurile politice personale si batalia de la Actium : (31 i.Cr.). Volumul III

Format
145x210
Număr pagini
192
Editura
Pro Universitaria
Autor
Romulus Gidro,
Aurelia Gidro
Anul publicării
2023
ISBN
9786062612320

Rezumat Istoria Romei. Republica intre regimurile politice personale si batalia de la Actium : (31 i.Cr.). Volumul III - Romulus Gidro, Aurelia Gidro

Exista multe lucrari publicate despre istoria Romei, unele purtand semnaturile unor autori prestigioși, toate marcand in stil propriu nasterea, evolutia, decaderea si disparitia unuia din cele mai importante imperii antice. Numerosii istorici care s-au aplecat de-a lungul veacurilor asupra evolutiei Romei antice ne creeaza sentimentul de solidaritate in demersul de a reliefa atat drumul institutiilor publice, cat și evidenterea realitatii vietii cotidiene a locuitorilor acestui stat. Acesta a evoluat de la stadiul de insignifianta adunatura de colibe subpamantene la pozitia de metropola uriasa pentru acele vremuri. Incercarea noastra isi are izvorul in dorinta de a oferi unui public cititor o lucrare cu caracter general despre istoria Romei, fara a avea pretenții de unicitate intr-un ocean de scrieri ce au o astfel de frumoasa si seducatoare tema. Consideram ca istoria Romei este mereu actuala, gandirea si intelepciunea anticilor nostri precursori dand nastere unor institutii politico-juridice care sunt viabile si astazi și constituie modele pentru diverse structuri statale si sisteme juridice. Pentru orice om civilizat si minimum cultivat este imposibil sa ignore Roma si pe romanii sai care ne-au lasat mostenire institutii, concepte și un adevarat tezaur de denominatiuni, expresii, dictoane si maxime care circula astazi de parca acestea s-ar fi nascut ieri. Astfel de elemente de cultura si civilizatie au capatat caracter de universalitate si permanenta.
Detalii produs
Despre Romulus Gidro
Romulus Gidro
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Romulus Gidro inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Romulus Gidro se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Romulus Gidro. Fiecare carte scrisa de Romulus Gidro este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Romulus Gidro in categoria Romulus Gidro astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Aurelia Gidro
Aurelia Gidro
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Aurelia Gidro inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Aurelia Gidro se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Aurelia Gidro. Fiecare carte scrisa de Aurelia Gidro este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Aurelia Gidro in categoria Aurelia Gidro astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Istorie, Istoria romanilor

-36.1%
Sfârșitul șoaptelor

Sfârșitul șoaptelor

PRP: 49.9 Lei 31.9 Lei
-35%
Armata, Maresalul si evreii

Armata, Maresalul si evreii

PRP: 44 Lei 28.6 Lei
-5.1%
Tratatul de la Trianon

Tratatul de la Trianon

PRP: 35 Lei 33.2 Lei
-30%
Scurta istorie a romanilor

Scurta istorie a romanilor

PRP: 49.99 Lei 35 Lei
-30%
România de totdeauna

România de totdeauna

PRP: 63.5 Lei 44.45 Lei
-11.4%
Istoria Transilvaniei

Istoria Transilvaniei

PRP: 69.9 Lei 61.91 Lei
Nou
-30%
Ceausescu si scriitorii

Ceausescu si scriitorii

PRP: 69.99 Lei 48.99 Lei
-9.8%
Nou
-26%
Istoria ilustrata a Transilvaniei

Istoria ilustrata a Transilvaniei

PRP: 99.99 Lei 73.99 Lei
Nou
-29.9%
Monarhia românească

Monarhia românească

PRP: 37.9 Lei 26.58 Lei
-30%
Ceaușescu și epoca sa

Ceaușescu și epoca sa

PRP: 87.9 Lei 61.53 Lei
PRP: 29.9 Lei

23.92 Lei