Carmen ȚurleaClaudiu CiceaCorina Marinescu

Investitii. Performanta, evaluare, documentatii specifice

PRP: 58 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Investitii. Performanta, evaluare, documentatii specifice

Format
170x240
Număr pagini
260
Editura
Pro Universitaria
Autor
Corina Marinescu,
Claudiu Cicea,
Carmen Țurlea
Anul publicării
2022
ISBN
9786062615864

Rezumat Investitii. Performanta, evaluare, documentatii specifice - Corina Marinescu, Carmen Țurlea, Claudiu Cicea

Necesitatea realizarii investițiilor este un factor cheie atat pe plan mondial, cat și regional și local. Ca și parte integranta a activitații economice, investițiile reprezinta una dintre laturile sensibile ale acesteia. Principalul argument il reprezinta faptul ca acestea au nevoie de maxima atenție din partea tuturor celor implicați și in principal din partea investitorilor, avand in vedere diversitatea motivelor ce țin de necesitați sau de dorințe, tendințe pe plan local, regional sau chiar mondial, starea economiei la un anumit moment și multe altele. Este demonstrat faptul ca investițiile sunt intr-o stransa legatura cu creșterea economica, exercitand o influența asupra acesteia prin volumul lor, cat și prin calitatea realizarii lor sau cu alte cuvinte prin eficiența economica a acestora. Datorita importanței majore in domeniul investițiilor, acest concept, de eficiența, va fi tratat intr-un capitol distinct al volumului de fața.

Detalii produs
Despre Corina Marinescu
Corina Marinescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corina Marinescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corina Marinescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corina Marinescu. Fiecare carte scrisa de Corina Marinescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corina Marinescu in categoria Corina Marinescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Carmen Țurlea
 Carmen Țurlea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Carmen Țurlea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Carmen Țurlea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Carmen Țurlea. Fiecare carte scrisa de Carmen Țurlea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Carmen Țurlea in categoria Carmen Țurlea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Claudiu Cicea
Claudiu Cicea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Claudiu Cicea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Claudiu Cicea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Claudiu Cicea. Fiecare carte scrisa de Claudiu Cicea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Claudiu Cicea in categoria Claudiu Cicea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 58 Lei

52.2 Lei