Mihaela URSA

Intersectii comparatiste contemporane. Studii dedicate profesorului Vasile Voia

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
47.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Intersectii comparatiste contemporane. Studii dedicate profesorului Vasile Voia

Format
145x205
Număr pagini
398
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mihaela URSA
Anul publicării
2018
ISBN
9786067972870

Rezumat Intersectii comparatiste contemporane. Studii dedicate profesorului Vasile Voia - Mihaela URSA

Autori: Diana Adamek, Noémi Babós, Bianca Bican, Ioana Bojovschi, Iulian Boldea, Ștefan Borbély, Corin Braga, Constantina Raveca Buleu, Ruxandra Cesereanu, Eugen Christ, Cristina Diamant, Andrada Fătu-Tutoveanu, Simona Ilieș, Horia Lazăr, Iulia Micu, Călina Părău, Irina Petraș, Virgil Podoabă, Grazziella Predoiu, Ilie Rad, Adrian Emil Rus, Andrei Simuț, Mădălina Toma, Sanda Tomescu Baciu, Elena Viorel, Rudolf Windisch Vasile Voia este unul dintre profesorii care – fără să fi stârnit false admirații pătimașe sau prozelitisme de orice fel printre studenții săi – a predat în permanență o lecție de echilibru. Cursurile profesorului, calme și întotdeauna bine fundamentate, riguros organizate și argumentate științific, făceau rareori loc pasionalității. Ea se vedea mai degrabă în devotamentul manifest al profesorului față de temele sale, în curiozitatea față de modificările teoretice și metodologice ale zilei, în adaptarea continuă a vocii și argumentelor la noile bibliografii, dar și în bunăvoința de principiu cu care – fără să devină familiar – își trata studenții și întrebările lor. Echilibrul și discreția sa sunt rezultatul subsumării unei naturi solare față de un imperativ de auto-disciplinare, cercetare, muncă academică, profesionalism. (Mihaela Ursa)
Detalii produs
Despre Mihaela URSA
Mihaela URSA
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela URSA inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela URSA se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela URSA. Fiecare carte scrisa de Mihaela URSA este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela URSA in categoria Mihaela URSA astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 50 Lei

47.5 Lei