Tudorel Butoi

Interogatoriul. Psihologia confruntarii in procesul judiciar

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
30.8 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Interogatoriul. Psihologia confruntarii in procesul judiciar

Format
170x240
Număr pagini
215
Editura
Pro Universitaria
Autor
Tudorel Butoi
Anul publicării
2019
ISBN
9786062609993

Rezumat Interogatoriul. Psihologia confruntarii in procesul judiciar - Tudorel Butoi

Interogatoriul. Psihologia confruntarii in procesul judiciar. Ghid teoretic si practic pentru psihologi criminalisti, procurori, judecatori de instructie si politisti anchetatori


Psihologul criminalist nu poate accepta necritiv adunarea dovezilor (chiar daca este obligat sa o faca cu aceea si grija si exigenta atat in acuzare cat si in aparare) si va fi extrem de atent fata de informatiile persoanelor cu interese in cauza, parti, cerc de prieteni, apartinatori ai lumii interlope, rude apropiate si mai ales va fi atent vis-á-vis de reactiile autorului, comparandu-le permanent cu datele demersului din perspectiva unor exigente stiintifice, expertize, constatari, rapoarte informative, mijloace de suport audio-video sau alte date emanand de la detectivi-investigatori, politisti, avocati, medici legisti etc. Pentru psihologul criminalist itinerariul derularii interogatoriului este nu numai un prilej de continui provocari dar mai ales pe masura ce atitudinea sa exigent impartiala emana notele decantarilor profesioniste va provoca in strategiile expectative ale persoanei interogate amplificarea riscului demascarii posibile. Psihologul criminalist va trebui sa stie ca atitudinea sa ca profesionist critica joaca, rolul stimulului extern care devine semnificativ pentru ca in strategia de aparare a faptuitorului sa incolteasca ideea pericolului si o data declansata teama instinctuala energizata de mecanismele autoconservarii speciei va prilejui exteriorizarea  indiciilor mimico-gesticulari specifici comportamentului expresiv caracteristic starii de stres.

Detalii produs
Despre Tudorel Butoi
Tudorel Butoi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tudorel Butoi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tudorel Butoi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tudorel Butoi. Fiecare carte scrisa de Tudorel Butoi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tudorel Butoi in categoria Tudorel Butoi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 35 Lei

30.8 Lei