Remina Radu

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei
Emoție pură. Pasaje care îți trezesc emoții de care nu știai că ești capabil. Cartea care te face să îți analizezi alegerile. Și să te bucuri de fiecare moment al vieții. Pentru că viața este în sine o lecție care te învață să mai împrumuți un joker când simți că ai rămas fără noroc.
Emoție pură. Pasaje care îți trezesc emoții de care nu știai că ești capabil. Cartea care te face să îți analizezi alegerile. Și să te bucuri de fiecare moment al vieții. Pentru că viața este în sine o lecție care te învață să mai împrumuți un joker când simți că ai rămas fără noroc.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Hai sa ne prefacem si azi

Format
130x200
Număr pagini
296
Editura
Bookzone
Autor
Remina Radu
Anul publicării
2017
ISBN
9786069443002

Rezumat Hai sa ne prefacem si azi - Remina Radu

"Știi, noi - ăștia care înșelăm - nu suntem chiar niște ființe îngrozitoare. Adică avem și noi suflet, principii, aspirații, sentimente... Nu fac propagandă desfrâului. Sau poate fac, nu știu. Să arunce prima piatră cel care are numai cărți decente în bibliotecă și un history browser impecabil. Cu siguranță nu sunt nici prima, nici ultima și nici măcar singura, lucru care mă supără un pic căci îmi place să mă cred specială. Motivația fiecăruia dintre noi însă este relativă și individuală. Unii o facem pentru un oral, alții pentru un boost de moral, unii pentru că suntem nefericiți, alții pentru că ne-am îndrăgostit pur și simplu. Și-apoi sunt eu care am făcut-o pentru că sunt o visătoare. Și pentru că atât m-a dus capul. Dar mai ales pentru că sunt o visătoare..."
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Hai sa ne prefacem si azi înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Remina Radu
Remina Radu
Biografie
Cuvintele rănesc. Alege-le cu grijă. Cuvintele vindecă. Alege-le cu drag.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4

1 recenzie

5 stele

0

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Merian P

Joker cu împrumut

Hai sa ne prefacem și mâine, astăzi ne-am prefăcut destul! Joker-ul cu împrumut este de fapt cartea întinsă, într-o zi de azi, în jocul sorții, unui necunoscut - care îți devine ulterior atât de cunoscut încât îl confunzi cu tine, devine chiar parte din tine - este speranța pe care o oferi în iluzia vieții de a fi sau nu prins într-un carusel defect. Uneori este mâna întinsă, chiar dacă ți se cere sau nu asta și indiferent de forma pe care o îmbracă acest ajutor material sau spiritual sau de modul de rezolvare, cu gândul, cuvântul, rugaciunea sau cu fapta. Oricum ar sta timpul, drept sau strâmb, uneori sufletul e în genunchi, iar timpul nu îți dă niciodată rest, dar sufletul da, îți dă cu rest. Și ce de resturi trebuie să mai aduni apoi și să le lipești, ele iar se rup, tu iar le lipești și tot așa. Conștient fiind că nimeni altcineva nu va putea lipi aceste bucăți decât tu însuți. Că nu va mai fi la fel, e normal, dar cu cât ai mai multe petice, cu atât devii mai puternic și mai frumos, altfel ai rămâne sterp. Dar îți mai este necesar ceva ca să poți reîntregii intregul. Mâine, cealaltă mână, îți va restitui joker-ul, fără dobândă, făra să soliciti, fără nimic altceva. Un împrumut al vieții lipsit de contract și fără să fie purtător de dobândă. Cecul în alb e încrederea în mâna întinsă, mână care nu vine să certe, nu vine sub formă de palmă, ci vine să mângâie rănile sângerânde ale celuilalt. Este liantul, lipiciul de care ai nevoie ca tu sa lipești acele bucăți rupte, rătăcite. Un roman care trebuie citit printre rânduri și în care autoarea se confundă pe alocuri cu protagoniștii și de ce nu și cu cititorul. Cărțile sunt atât de bine amestecate încât că nu știi care este Asul de Treflă sau Dama de Pică sau dacă 7 de romb e chiar pierdut sau așa a dorit autoarea. 7, căutător de adevăr, perfecțiune și siguranță, motorul vieții, unirea spiritului cu materia, ce încărcătură și câte înțelesuri poate avea în jocul sorții! Trebuie să cunoști toate cărțile jocului ca să poți intra în trăirile personajelor. Dincolo de descrierile destul de amănunțite ale scenelor de dragoste și sex ale celor doi, care sunt un fel de sare și piper al romanului, pikanterii altfel spus, rămâne modul în care autoarea a știut sa împrumute Joker-ul condeiului. Când viața nu se întinde bine pe pâine, atunci ronțăi-o ca pe grisine! Merian P

Pachete

De la același autor

PRP: 49 Lei

19.9 Lei