Sierra Simone

Gustul pacatului

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.9 Lei

Un bărbat posedat de dorință. O tânără fermecătoare pe cale să devină călugăriță. O poveste de dragoste imposibilă. Cartea care încheie cea mai iubită și controversată serie de cărți, „Confesiunea unui preot”.

Un bărbat posedat de dorință. O tânără fermecătoare pe cale să devină călugăriță. O poveste de dragoste imposibilă. Cartea care încheie cea mai iubită și controversată serie de cărți, „Confesiunea unui preot”.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Gustul pacatului

Format
130x200
Număr pagini
384
Editura
Bookzone
Autor
Sierra Simone
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008614

Rezumat Gustul pacatului - Sierra Simone

Cauți cărți erotice de citit care să-ți aprindă imaginația?

Gustul păcatului continuă cea mai iubită și controversată serie de cărți, Confesiunea unui preot, și te cucerește cu o poveste de sine stătătoare care poate fi citită independent. O poveste de dragoste atipică ce abundă în detalii fierbinți.

În Gustul păcatului avem de-a face cu o poveste nouă, total neașteptată. Pregătește-te s-o pui pe lista cu cele mai bune cărți!

În scenă intră fratele lui Tyler, Sean, care se îndrăgostește de Zenny, o tânără de-o frumusețe ce ar putea a isca un război. Zenny se pregătește să devină măicuță, iar înainte de a face asta trebuie să guste din toate plăcerile vieții, să știe ce lucruri minunate poate simți și face un trup.

Descoperă în librăria online Bookzone o carte erotică, dar și o carte de dragoste cu întorsături de situație excepționale, ce evoluează de la pagină la pagină de la cele mai simple emoții până la cele mai complexe freamăte ale sufletului. Va trăi Sean cu mult curaj o poveste de dragoste atât de intensă?

Gustul păcatului e o mărturisire de-o frumusețe aparte despre credință, dragoste, dorință, familie și sacrificiu.

***

Sunt un păcătos cu zâmbet cu gropițe și păr perfect, și știu cum să fac păcatul divin..

O gală oarecare. Un amalgam de oameni bogați și un pahar de scotch băut în liniștea serii. Până apare EA. Într-o scânteiere de mătase roșie și o naivitate aproape viciată de trăsăturile ademenitoare.

Să o privesc mă face să simt că mâna mea se află pe un voal care ascunde un mister plin de putere. Așa mă simțeam când priveam ferestrele cu vitralii ale bisericii mele. Așa simțeam față de Dumnezeu.

Ce noapte plăcută, spune EL. Privirile li s-au încrucișat, un zbucium interior e pe cale să explodeze, iar legătura dintre cei doi se va transforma dintr-un experiment al îndoielii într-o explorare trupească și sufletească deopotrivă.

***

Recenzii Goodreads

Gustul păcatului se află prin cele mai citite cărți din lume, iar recenziile de pe Goodreads sunt cea mai bună dovadă. Nu uita că o poți comanda rapid de pe librăria online Bookzone.

Laurelin Paige:

Minunată, profundă, sexy și devastatoare. Asemenea oricărei cărți scrise de Sierra Simone. Temele despre sex și Dumnezeu pe care le-a explorat în „Confesiunea unui preot” sunt puse acum în discuție într-un mod diferit, cu personalități ce-ți taie respirația și cu o povestea care nu vei dori să se termine.

Tijuana:

Nu pot exprima în cuvinte ce povești extraordinare scrie Sierra Simone. Cât timp am citit cartea, soțul mi-a spus că sunt o „epavă emoțională”. Am izbucnit în plâns de îndată ce am terminat primul capitol. Știi că o carte e bună când nu-ți poți stăpâni emoțiile. Am simțit întreaga poveste, dar „Gustul păcatului” e mai mult decât o poveste. E un statement, un subiect de discuție în sine. Un romantism dublat de probleme religioase și sociale. Un roman spectaculos, curajos, sexy, fără cusur, de care ai nevoie în viața ta.

Ang:

„Gustul păcatului” este mixul perfect între sacru și profan care explorează spiritualitatea și pasiunea cu ajutorul iubirii. Sierra Simone reușește să ne arate cât de normală este, de fapt, dorința carnală și continuă să fie acea regină a iubirii și a sexului, în timp ce personajele principale, Sean și Zenny, te vor inspira să te cunoști mai bine și să iubești cu toată inima.

Kat:

Dacă te-ai îndrăgostit de Tyler Bell în „ Confesiunea unui preot”, atunci îl vei iubi din toată inima pe fratele lui, Sean Bell. Ajuns la vârsta de 36 de ani, Sean e acel bărbat fatal conștinent de atuurile sale, lucru pe care nu-l ascunde. Nu a avut niciodată o relație în adevăratul sens al cuvântului, dar simpla lui apariție înnebunește orice fată. Am iubit fiecare părticică din povestea lui Sean… O recomand cu drag tuturor!

Pavlina:

Am iubit „Confesiunea unui preot”, însă „Gustul păcatului” este mai mult decât minunată. Un roman captivant, plin de pasiune, fierbinte și, mai ales, intens. La început am ezitat când am văzut număr de pagini, însă nu am lăsat cartea din mână până nu am terminat-o. A fost fix ce aveam nevoie. Scriitura autoarei este frumoase, iar firul narativ te poartă printr-o sumedenie de emoții. Sean este fantastic, sexy, oarecum arogant, dar îi pasă foarte mult de Zenny. Ea e atââât de inocentă și amuzantă. Iar chimie dintre ei e inegalabilă. Per ansamblu, o poveste excepțională.

Despre Sierra Simone

Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Confesiunea unui preot și Slujba de la miezul nopții au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților erotice, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate. *** Descoperă cărți la reducere de la editura Bookzone.ro și vei avea parte de cărți bestseller ce au cucerit inimile a mii de cititori. În plus, poți comanda cărți online și vor ajunge repede la tine în bibliotecă. Iar Gustul păcatului este cu siguranță o carte pe care nu vrei să o ratezi.

Fragment din carte

Îmi beau scotch-ul rămas, las paharul pe o masă cu picior înalt și mă aventurez pe terasa acoperită cu iarbă. În fața mea, orașul urcă un deal, învăluit în lumini blânde; în spatele meu se află perdeaua ascetică de sticlă și oțel care îmi marchează regatul. Aici trăiesc, muncesc și mă joc. Aerul este plin de muzica văratică a cicadelor și de zgomote din trafic, iar eu îmi doresc, pentru o nenorocită de clipă, să îmi pot aminti cum era să pot asculta sunetele astea în pace. Cum era să privesc luminile fără să îmi amintesc neoanele din spital, bâzâitul monitoarelor sau mirosul de strugurel.


Terasa pare destul de pustie, deși e încă devreme, iar eu sunt convins că toată crema societății va râde și se va împletici încoace, imediat ce se iau farfuriile pentru desert. Oricare ar fi motivul, mă bucur de momentul de singurătate, înainte să mă îndrept înapoi spre turul meu triumfal, și mai trag în piept o ultimă gură de aer cu miros de iarbă, înainte să intru. Atunci, o văd.


De fapt, văd întâi rochia: o scânteiere de mătase roșie, înfiorată, un tiv care dansează în brațele brizei. Îmi pare o capă roșie fluturată în fața unui taur; în câteva secunde, redevin Sean Bell, cu tur triumfal cu tot, și schimb direcția, urmând scânteierea seducătoare a mătăsii roșii până când găsesc femeia căreia îi aparține.


Ea privește în direcția opusă sticlei și amalgamului de oameni bogați de dincolo de ea, sprijinindu-se de unul dintre cablurile masive care ancorează vârful clădirii de terasă. Briza se joacă în mătasea care-i îmbrățișează trupul, înfoindu-i partea de jos a fustei și trasând contururile ademenitoare ale taliei și șoldurilor ei. Luminile orașului i se reflectă pe pielea maronie a brațelor și spatelui expuse. Urmăresc din priviri curbatura spinării sale, până acolo unde rochia i se mulează pe fund, și înapoi sus, spre aripile delicate ale omoplaților ei, intersectate de bretele roșii, fine.


Se întoarce când îmi aude pașii. Aproape că mă opresc, pentru că nu e doar frumoasă, ci e și tânără. Nu la limita legii, dar pare studentă. Cu siguranță prea tânără pentru un tip de 36 de ani.

Și totuși, nu mă pot opri. Îmi aleg un punct în care să mă sprijin de cablul gros de ancorare de lângă ea și îmi vâr mâinile în buzunare, iar când o privesc, chipurile noastre sunt luminate de auriul care se revarsă dinspre gală.


Ochii i se măresc când mă privește, iar buzele i se despart ușor, de parcă ar fi șocată de fața mea, de parcă nu i-ar veni să creadă ce vede. Dar renunț repede la idee. Mai degrabă nu îi vine să creadă cât de superb e părul meu.


Doar dacă nu am mâncare pe față... sau ceva asemănător? Îmi trec o mână peste gură, pe furiș, să mă asigur, iar ochii ei urmăresc mișcarea cu o lăcomie care îmi aprinde un foc mocnit în vintre.

În lumina potrivită, îi văd bine fața, în sfârșit. Nu e doar frumoasă. Este incredibilă, uluitoare. Are genul de frumusețe care inspiră cântece, tablouri, iscă războaie. Chipul ei este un oval delicat, compus din pomeți înalți și ochi mari, căprui, un nas ușor cârn, cu un piercing care scânteiază într-o parte, și o gură de la care nu îmi pot lua ochii. Buza ei inferioară este mai mică decât cea superioară, și pare că se bosumflă extrem de atrăgător. Portretul este încadrat de o claie de bucle mărunte.


Iisuse. Frumoasă. Ce cuvânt stupid – doar o umbră vagă a realității. Torturile și aranjamentele de pernuțe sunt frumoase. Femeia asta e cu totul altceva. Ceva care mă face să clipesc și să privesc în altă direcție, pentru o clipă, pentru că să o privesc pe ea îmi trezește ceva în gât și în piept. Să o privesc mă face să simt că mâna mea se află pe un voal care ascunde un mister plin de putere. Așa mă simțeam când priveam ferestrele cu vitralii ale bisericii mele.


Așa simțeam față de Dumnezeu.


Să mă gândesc la biserică și la Dumnezeu îmi înfige în coaste țepușa obișnuită a iritării și mă obligă să îmi revin. Sunt convins că femeia crede că oi fi vreun lunatic, din felul în care m-am apropiat de ea fără ca măcar să păstrez contactul vizual. Capul la joc, Sean, îmi spun. Tur triumfal, tur triumfal.


- Ce noapte plăcută, încep.


Întoarce capul mai mult, iar capetele buclelor îi sărută umerii goi, și dintr-odată tot ce vreau să fac este să îi sărut și eu, să îi dau la o parte buclele și să îi sărut clavicula până începe să tremure.

- Așa e, îmi răspunde, într-un târziu. Doamne, vocea ei. Este dulce și înaltă, cu o urmă vagă de răgușeală în colțul cuvintelor.

Fac un semn din cap spre petrecere.

- Doctor sau donator? întreb, încercând să îmi croiesc drum spre întrebarea reală: Ai venit neînsoțită?

Ochii ei se măresc iar, și îmi dau seama că vorbele mele au surprins-o, deși nu pricep de ce. Pare o întrebare suficient de normală. Are o scânteie de neînțeles în priviri, înainte să o înăbușe.

- Nici, nici, răspunde, și acum știu că nu îmi imaginez precauția din vocea ei.

La naiba. Nu vreau să o sperii, dar nu știu nici dacă e cu mult mai bine ce vreau. E atât de tânără, prea tânără să o invit la mine, prea tânără să o trag după mine într-un balcon tainic, unde să cad în genunchi și să aflu ce gust are...

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Gustul pacatului înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Sierra Simone
Sierra Simone
Biografie
Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Cele 3 cărți din seria Confesiunea unui preot au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților pentru adulți, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.93

15 recenzii

5 stele

14

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


G

Geo Marcovici

O lectură absolut captivantă, plină de emoții diverse. Suferință, durere, bucurie și iubire. De data aceasta, în prim plan se află Sean, fratele părintelui Tyler și Zenny — o tânără care crede că e menită să se călugărească... Dar autoarea ... sau Dumnezeu, au alte planuri pentru ea. Sean este prima ei iubire. Cu el se decide să își testeze dorința și învață multe despre ea și menirea ei. În “Gustul păcatului” autoarea ne aduce față în față cu rasismul, cu prejudecățile oamenilor, dar și cu moartea asistată a bolnavilor cronici. Subiecte de foarte mare actualitate, ce stârnesc polemici în rândul populației. Oricum, accentul se pune pe povestea de dragoste a celor doi, pe relatia lor fierbinte și pe lupta continuă pe care o poartă fiecare dintre ei cu propria credință și cu năzuințele inimii.

1

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Tomi

O carte exact cum te-ai astepta sa fie, cel putin daca ai citit-o si pe prima din serie. Plina de stereotipuri, clisee, chestii care nu se pupa sub nici o forma pe ici-colo, pornosag care incearca sa depaseasca limitele dar nu reuseste decat sa fie dubios, amanunte care te duc cu gandul la alte carti (nu as putea spune cine s-a inspirat de la cine, nici nu ma intereseaza), ceva greseli, avem de toate. Dar a fost exact asa cum ma asteptam, nici mai mult, nici mai putin. Deci, recomand, pt cine vrea o poveste cu baiatul rau, care de fapt e doar traumatizat si cauta iubire si fata mult prea buna, virginica, care e obsedata de orice e legat de sex, si o poveste plina de drama si sex (pt ca, nu-i asa, una fara alta ar fi total lipsit de farmec).

0

Răspunde

Comentarii(1)

D

Daniela Mezei

Buna seara am o intrebare, aceste 4 carti au povesti diferite sau sunt o poveste cu mai multe volume? Daca este asa cum sunt numerotate.. care e primul, al 2, al 3 si ultimul? Multumesc

L

Lena Hills

A fost absolut minunată. A fost mai bună și mai complexă decât celelalte două cărți Confesiunea unui Preot. A fost...mai mult decât mă așteptam inițial când am decis să o cumpăr. M-am îndrăgostit ușor-ușor de Sean și nici nu mi-am dat seama, iar în momentul în care a apărut Zenny, totul a luat o altă întorsătură. Relația dintre ei a fost presărată de o senzualitate debordantă, după care s-a transformat în erotism pur. Evoluția lui Sean a fost cea pe care am apreciat-o cel mai mult, iar finalul m-a făcut să îi acord 5 steluțe din 5.

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Flavia Elena

A treia carte din seria Confesiunile unui preot. In ultimul volum actiunea nu se mai invarte in jurul lui Tyler Bell si Poppy. Acest volum il care ca protagonist pe Sean Bell, fratele lui Taylor care a fost mentionat de cateva ori in primele doua volume. Sean de asemena are o relatie pasionala si pacatoasa tot cu oameni ai Domnului! 😂

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zamfir Madalina

Ultimul volum al trilogiei a fost superb..mult diferit fata de primele doua volume...are de toate, dragoste, teama, pasiune, sex..intr-un cuvant BESTIALA.

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Puiu Mirela

♀️Când am chef de "aventuri" deosebite, apelez la un eroscop 😜😃. Cărțile de genul acesta mă binedispun, mă relaxează, și se citesc și repede :). ♀️ Clar, cartea nu este pentru pudici, pentru cei cu prejudecăți sau care nu pot /nu vor să facă o distincție clară între religie - credință și viața de zi cu zi, simțămintele omenești, mai ales cele trupeşti. Cartea conține scene de sex explicite, dar nu ceva de speriat sau vulgare - din punctul meu de vedere -. Dincolo de latura erotică / sexuală, autoare aduce în discuție teme profunde : rasismul, prejudecățile, sinuciderea, homosexualitatea, etc. Mi-a plăcut!

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Rodica Dumitrita

Gustul pacatului este ultima carte din seria Confesiunea unui preot. In aceasta carte nu il mai vedem in prim plan pe ex-parintele Bell si Poppy insa apare fratele acestuia Sean care se indragosteste de o viitoare maicuta. Penru mine, finalul a fost unul epic unde povestea este total neasteptata deoarece Zenny urmeaza a isi spune juramintele de a deveni maicuta, insa isi doreste sa simta ceea ce S. E. X ul poate aduce in viata ei inainte sa isi dedice viata Domnului. Va Las pe voi sa descoperiti povestea. Colectia a meritat toti banii.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirela Campian

În acest ultim volum nu mai este vorba despre părintele Bell ci despre fratele acestuia, Sean, căzut și el în gustul păcatului datorita lui Zenny care urma sa se calugareasca. Se pare ca frații din familia Bell au înclinații în a gusta din fructul interzis😁. O serie plina de desfrâu, dorința, dragoste si sacrificii! Recomand!

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Turcanu Bianca

O carte buna, cea mai buna din serie. 4/5 deoarece am găsit multe greșeli gramaticale!

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana-Maria Oprea

‘’Gustul pacatului’’ îl are în centru pe Sean, fratele lui Tyler(si protagonistul cărții ‘’Confesiunea unui preot’’), un bărbat ce deține bani, faimă și o listă numeroasă de cuceriri. Cu toate că văzut din exterior acesta poate fi invidiat de oricine, ascunde o dramă ce încă îi macină sufletul: sinuciderea lui Lizzy, sora sa mai mică. Acest eveniment îl determină să urască biserica, preoții și tot ce ține de religie, însă atunci când o întâlnește pe Zenny, Sean începe să se schimbe în bine. Pe de altă parte, o urmărim pe Zenny, o tânăra ce își dorește să devină călugăriță pentru a scăpa de influența părinților și a le arăta că este stăpâna propriilor decizii. Atunci când îl întâlnește pe Sean, simte că trebuie să își pună la încercare credința și să observe dacă această viață i se potrivește cu adevărat.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-40.8%
Regele Americii

Regele Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-50.8%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 29 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
-23.4%
-50%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 27.5 Lei
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-50%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 19.5 Lei
-56.7%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 16.9 Lei
-39%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
BestSeller
-40.8%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-50.8%
Regina Americii

Regina Americii

PRP: 59 Lei 29 Lei
BestSeller
-40.8%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15%
Terapie senzuală

Terapie senzuală

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
-50%
Mărturisirea

Mărturisirea

PRP: 55 Lei 27.5 Lei

Cumparate impreuna cu Gustul pacatului

BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-15%
O musca in sfantul Munte

O musca in sfantul Munte

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
-20.4%
O altfel de partidă

O altfel de partidă

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-25%
Arta sexualității

Arta sexualității

PRP: 47.9 Lei 35.92 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
-61.2%
Kenan

Kenan

PRP: 49 Lei 19 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-28.6%
Eu sunt 70072

Eu sunt 70072

PRP: 49 Lei 35 Lei
-14.8%
Sarutul ispitei

Sarutul ispitei

PRP: 19.9 Lei 16.96 Lei
-16.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 49 Lei
-8.4%
Jucătorul

Jucătorul

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
-25.1%
Ispita cavalerului de onoare

Ispita cavalerului de onoare

PRP: 39.9 Lei 29.9 Lei
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
PRP: 49 Lei

24.9 Lei