Lilian Leistner

Ghidul complet al ingrijirii copilului (0-5 ani)

PRP: 34.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ghidul complet al ingrijirii copilului (0-5 ani)

Format
130x200
Număr pagini
336
Editura
Niculescu
Autor
Lilian Leistner
Anul publicării
2021
ISBN
9786063805837

Rezumat Ghidul complet al ingrijirii copilului (0-5 ani) - Lilian Leistner

Cartea sorei Lilian de îngrijire a copilaşului îi ajută pe părinţi să se descurce de minune încă de la început cu bebeluşul lor, constituind un ghid de încredere pentru aceştia în primii ani ai copilăriei.

Folosind o metodă holistică şi totodată pragmatică, sora Lilian abordează toate grijile unui părinte, în cadrul unor capitole tematice precum: cunoaşte-ţi bebeluşul cu adevărat; colicile; alăptatul, hrănitul cu biberonul şi înţărcatul; primele alimente pentru bebeluş; somnul; introducerea disciplinei; folosirea toaletei; erupţia primilor dinţişori; etapele importante în creştere; remedii homeopate; primul ajutor; mersul în călătorie cu bebeluşul şi cu copilul mic; ce opţiuni au părinţii care lucrează.

Sora Lilian împărtăşeşte această metodă bazată pe bogata sa experienţă, prezentată într-un stil accesibil şi uşor de pus în practică, pentru că oferă sfaturi utile oricărui părinte.

Acest ghid de îngrijire a copilului îi ajută pe părinți să se descurce de minune încă de la început cu bebelușul lor, constituind o sursă de încredere pentru aceștia în primii ani ai copilăriei.

Folosind o metodă holistică și totodată pragmatică, sora Lilian abordează toate grijile unui părinte, în cadrul unor capitole tematice precum:

• Cunoaște-ți bebelușul cu adevărat

• Colicile

• Alăptatul, hrănitul cu biberonul și înțărcatul

• Primele alimente pentru bebeluși

• Somnul

• Introducerea disciplinei

• Folosirea toaletei

• Erupția primilor dințișori

• Etapele importante în creștere

• Remedii homeopate

• Primul ajutor

• Mersul în călătorie cu bebelușul și cu copilul mic

• Ce opțiuni au părinții care lucrează

... Și multe alte teme utile oricărui părinte...

Sora Lilian împărtășește această metodă bazată pe bogata sa experiență, prezentată într-un stil accesibil și ușor de pus în practică, oferind sfaturi utile oricărui părinte.

Detalii produs
Despre Lilian Leistner
Lilian Leistner
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lilian Leistner inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lilian Leistner se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lilian Leistner. Fiecare carte scrisa de Lilian Leistner este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lilian Leistner in categoria Lilian Leistner astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 34.9 Lei

29.6 Lei