PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații GENIALII

Dimensiune
130x200
Număr pagini
200
Editura
Pandora M
Autor
ANCA NEDELCU,
ELENA DIANA NEDELCU
Anul publicării
2019
ISBN
9786069781999

Rezumat GENIALII - ELENA DIANA NEDELCU, ANCA NEDELCU

Cu toții am auzit despre George Enescu, Constantin Brâncuși, Grigore Antipa, Iulia Hașdeu, Traian Vuia. Însă, câți știm cum erau ei în copilarie, ce făceau în anul 1886, de exemplu? Ei bine, putem afla din această carte! Cele cinci povești paralele, derulate pe parcursul aceluiași an, cele cinci copilării cu stea în frunte, pline de candoare, pasiune, muncă, ambiție, visare sunt fascinante! O carte autentică, scrisă cu responsabilitate, care nu trebuie să lipsească din niciun an de copilărie și din nicio bibliotecă școlară!„Și atunci, în fața gardului din fier forjat care înconjura Grădina lui Vârnav, își făcu o promisiune. Da, se va întoarce în țara lui când va termina studiile. Și va face aici ceva special, care să bucure zeci de copii așa cum îl bucurase pe el, atâția ani la rând, fanfara aia din parc.“Anca Nedelcu este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, autoare consacrată de cărți de specialitate, dar și o pasionată susținătoare a rolului literaturii în dezvoltarea copiilor. Ca specialist în educație, știe să aplice într-o manieră convingătoare experiența sa academică în scrierea unor cărți în care copiii să se regăsească și care să-i stimuleze și să-i bucure, fiind, în același timp, lecturi interesante și de încredere și pentru părinți și profesori.Elena Diana Nedelcu are 13 ani, este elevă și e pasionată de literatură, muzică, limbi străine. A câștigat multe concursuri de creație literară pentru copii, consolidându-și astfel marea pasiune pentru scris. Colaborarea cu mama sa la alcătuirea acestei cărți a fost o provocare și totodată o bucurie. Anul din copilăria ei în care a exersat postura de scriitoare a fost, cu siguranță, de neuitat!

Detalii produs
Despre ELENA DIANA NEDELCU
ELENA DIANA NEDELCU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre ELENA DIANA NEDELCU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. ELENA DIANA NEDELCU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale ELENA DIANA NEDELCU. Fiecare carte scrisa de ELENA DIANA NEDELCU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre ELENA DIANA NEDELCU in categoria ELENA DIANA NEDELCU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
GENIALII
Despre ANCA NEDELCU
ANCA NEDELCU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre ANCA NEDELCU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. ANCA NEDELCU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale ANCA NEDELCU. Fiecare carte scrisa de ANCA NEDELCU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre ANCA NEDELCU in categoria ANCA NEDELCU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
GENIALII
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15.4%
GENIALII

GENIALII

PRP: 39 Lei 33 Lei

Alte carti din categoriile: Carti pentru copii, Carti educative, Carti 9-12+ ani

BestSeller
-20%
Nou
-10%
BestSeller
-25.6%
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 29 Lei
BestSeller
-20.4%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20%
BestSeller
-20.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 39 Lei
-35.1%
-12.5%
De ce nu ia foc apa?

De ce nu ia foc apa?

PRP: 39.9 Lei 34.9 Lei
-20.4%
-3.3%
-15%
Cum cresc fetele?

Cum cresc fetele?

PRP: 40 Lei 34 Lei
-15%
-15%
Cum cresc baietii?

Cum cresc baietii?

PRP: 32 Lei 27.2 Lei
-20.4%
-20.4%

Cumparate impreuna cu GENIALII

-14.8%
-5%
Invizibilii

Invizibilii

PRP: 47 Lei 44.65 Lei
PRP: 39 Lei

33 Lei