Christine SchilteMarcel Rufo

Frati si surori sau iubire si rivalitate

PRP: 34 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.28 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Frati si surori sau iubire si rivalitate

Număr pagini
264
Editura
Philobia
Autor
Marcel Rufo,
Christine Schilte
ISBN
9786068560342

Rezumat Frati si surori sau iubire si rivalitate - Christine Schilte, Marcel Rufo

Când decid să aibă mai mulţi copii, aproape toţi părinţii sunt convinşi că vor şti să îi iubească pe toţi la fel, fără niciun fel de diferenţă şi fără preferinţe. Au certitudinea – dând dovadă de naivitate şi în ciuda experienţelor personale – că între fraţi şi surori armonia este de la sine înţeleasă: sentimentul de apartenenţă la aceeaşi familie ar trebui să fie mai presus de micile rivalităţi cotidiene şi uneori pasagere sau a geloziilor fără nicio bază reală. Ori realitatea este departe de a corespunde acestei imagini idilice. Marcel Rufo, specialist în psihologie pediatrică, îşi propune astfel nu să descurajeze părinţii care vor să aibă mai mulţi copii, ci, dimpotrivă, să îi ajute, pregătindu-i pentru dificultăţile cu care se pot confrunta. Fără îndoială că interesul autorului pentru pentru această temă a fost motivat de statutul său de copil unic şi de experienţa de clinician care lucrează cu copii, ceea ce i-a permis să propună o concepţie deschisă asupra fraternităţii, bazată mai întâi de toate pe experienţele împărtăşite, nu pe ideea de a avea acelaşi sânge. Cum să-ţi găseşti locul în familie? Cum se manifestă fascinanta relaţie dintre gemeni? Cât de dificil este să ai un frate sau o soră cu un handicap? Care sunt toate consecinţele statutului de copil adoptat? Care sunt dificultăţile pe care le întâmpină o familie recompusă? Iată tot atâtea întrebări la care răspunde autorul într-un eseu ce pune accentul pe forţa şi bogăţia legăturilor fraterne, cu toate riscurile şi greutăţile aferente.
Detalii produs
Despre Christine Schilte
Christine Schilte
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Christine Schilte inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Christine Schilte se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Christine Schilte. Fiecare carte scrisa de Christine Schilte este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Christine Schilte in categoria Christine Schilte astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Fraţi şi surori sau iubire şi rivalitate
Despre Marcel Rufo
Marcel Rufo
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marcel Rufo inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marcel Rufo se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marcel Rufo. Fiecare carte scrisa de Marcel Rufo este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marcel Rufo in categoria Marcel Rufo astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Fraţi şi surori sau iubire şi rivalitate
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

-33.9%
-16.9%
-32.2%
-36.2%
Corpul copilului ne vorbeste

Corpul copilului ne vorbeste

PRP: 48 Lei 30.61 Lei
-34.7%
Creierul copilului tău

Creierul copilului tău

PRP: 25 Lei 16.33 Lei
BestSeller
-31.4%
BestSeller
-31.4%
-32.5%
BestSeller
-31.4%
BestSeller
-31.4%
-20%
-24.1%
Fii de partea mea!

Fii de partea mea!

PRP: 32 Lei 24.28 Lei
PRP: 34 Lei

31.28 Lei