PRP: 47.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.6 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Animale sãlbatice - Micã enciclopedie (COLOR)

Format
20x27 cm
Număr pagini
24
Editura
Andreas
Autor
Laura Ivona Dumitru
Anul publicării
2012
ISBN
9789738958982
Limba
Română

Rezumat Pachet Invatam si ne distram - H.Ch. Andersen, Charles Perrault, Laura Ivona Dumitru, Cirstina Tarlescu

Soldăţelul de plumb (COLOR, capsată)

O lucrare realizata cu maiestrie de un adevarat profesionist al graficii pentru copii: Vasile Olac. Textul povestii scrise de H.Ch. Andersen este adaptat dar foarte aproape de original iar imaginile, special concepute, urmaresc indeaproape sirul naratiunii.

Învăţăm şi ne distrăm cu Tito şi Lizi (COLOR, capsată) activităţi pentru gradiniţe şi şcoala primară

Carte de activitati si jocuri pentru gradinita. Si nu numai....
Text relativ mare, cu imagini foarte sugestive usor de folosit de catre orice copil atat la clasa cat si acasa.
Varsta recomandata:
Intre 3 si 8 ani.

Animale sãlbatice - Micã enciclopedie (COLOR)

"Animale salbatice- Mica enciclopedie" cuprinde, pe lânga imagini, si anumite informatii despre vietati (clasificare în functie de famile, habitat, mod de hrana etc.). Cunoscând aceste date, copilul îsi va îmbogati limbajul si vocabularul.

"Mica enciclopedie" este de un real folos adultilor (parinti, bunici, educatori, învatatori), care doresc sa initieze pe cei mici în tainele cunoasteriii despre mediul înconjurator.

Este conform Programei pentru educatia timpurie a copilului de la 3 la 6/7 ani, elaborata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Include traducerea numelor animalelor în patru limbi: Engleza, Franceza, Germana si Italiana.

Animale domestice - Micã enciclopedie (COLOR)

Aceasta mica enciclopedie îi poarta pe cei mici, aflati la vârsta primelor acumulari de cunostinte generale despre mediul înconjurator, în lumea animalelor de casa.
Ilustratiile sunt însotite de o mica descriere a înfatisarii, a modului în care se hraneste animalul, tipuri de rase, foloase aduse omului. Toate contribuie din plin la formarea capacitatii copilului de a retine informatii despre lumea vie, de a selecta animalele în functie de anumite caracteristici, de a-si îmbogati vocabularul, de a putea descrie vietatile. Dobândirea acestor informatii este utila dezvoltarii limbajului si comunicarii.
Este conform Programei pentru educatia timpurie a copilului de la 3 la 6/7 ani, elaborata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Include traducerea numelor animalelor în patru limbi: Engleza, Franceza, Germana si Italiana.
Pentru fiecare animal avem si cate o ghicitoare.

Motanul încãlţat (COLOR, capsata)

lucrare realizata cu maiestrie de un adevarat profesionist al graficii pentru copii: Vasile Olac.
Textul povestii scrise de Charles Perrault este integral iar imaginile, special concepute, urmaresc indeaproape sirul naratiunii.
Detalii produse
 • Animale sãlbatice - Micã enciclopedie (COLOR)
 • Format 20x27 cm
 • Număr pagini 24
 • Editura Andreas
 • Autor Laura Ivona Dumitru
 • Anul publicării 2012
 • ISBN 9789738958982
 • Scor Bestseller
 • Animale domestice - Micã enciclopedie (COLOR)
 • Format 20x27 cm
 • Număr pagini 24
 • Editura Andreas
 • Autor Laura Ivona Dumitru
 • Anul publicării 2012
 • ISBN 9789738958975
 • Scor Bestseller
Despre H.Ch. Andersen
H.Ch. Andersen
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre H.Ch. Andersen inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. H.Ch. Andersen se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale H.Ch. Andersen. Fiecare carte scrisa de H.Ch. Andersen este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre H.Ch. Andersen in categoria H.Ch. Andersen astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Charles Perrault
Charles Perrault
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Charles Perrault inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Charles Perrault se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Charles Perrault. Fiecare carte scrisa de Charles Perrault este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Charles Perrault in categoria Charles Perrault astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Laura Ivona Dumitru
Laura Ivona Dumitru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laura Ivona Dumitru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laura Ivona Dumitru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laura Ivona Dumitru. Fiecare carte scrisa de Laura Ivona Dumitru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Ivona Dumitru in categoria Laura Ivona Dumitru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cirstina Tarlescu
Cirstina Tarlescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cirstina Tarlescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cirstina Tarlescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cirstina Tarlescu. Fiecare carte scrisa de Cirstina Tarlescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cirstina Tarlescu in categoria Cirstina Tarlescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Cele mai frumoase povesti

Cele mai frumoase povesti

PRP: 32 Lei

28.1 Lei

Motanul încălțat

Motanul încălțat

PRP: 19 Lei

15.2 Lei

Basme bilingve franceze Vol.1

Basme bilingve franceze Vol.1

22 Lei

Cele mai frumoase basme

Cele mai frumoase basme

20 Lei

Povestea bradului

Povestea bradului

2.4 Lei

PRP: 47.5 Lei

35.6 Lei