PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații E posibil sa gresesc

Format
130x200
Număr pagini
224
Editura
Lifestyle
Autor
Bjorn Natthiko,
Caroline Bankler,
Navid Modiri
Anul publicării
2022
ISBN
9786067893403

Rezumat E posibil sa gresesc - Bjorn Natthiko, Caroline Bankler, Navid Modiri

Și alte învățături din viața mea de călugăr budist Bestseller The Sunday Times La 26 de ani, Björn Natthiko Lindeblad a abandonat o carieră promițătoare, a renunțat la toate bunurile și i-a părăsit pe cei dragi, pentru a deveni călugăr budist. În această carte își împărtășește revelațiile obținute cu dificultate, referitoare la modul în care poți trăi o viață în care să fii mai prezent, precum și la cele mai importante lucruri în momentul în care se apropie sfârșitul vieții. Rezultatul este o ultimă lecție tulburător de frumoasă, puternică și stringentă despre cum putem trăi mai împăcați cu noi înșine, pentru a ajunge să acceptăm acea nesiguranță care este parte din tot ceea ce facem. Ce anume ne ajută să ne gestionăm viața, pe măsură ce se desfășoară în fața ochilor noștri? Să trăim liberi, să rămânem smeriți și să găsim alinare în vremurile grele? Nesiguranța și îndoiala sunt o parte naturală a vieții. Nu ne alegem gândurile. Nu controlăm forma pe care acestea o iau sau ceea ce ne vine în minte. Putem doar alege să le credem sau nu. Aducând în viața noastră de zi cu zi o infuzie de iubire, grație divină și umor fin, această carte ne ajută pe toți să gestionăm mai bine realitățile vieții moderne. „Am citit cartea, îndoind colțurile paginilor la care voiam să mă întorc și subliniind anumite pasaje cu creionul. La sfârșit, aproape fiecare pagină era îndoită și subliniată." – Telegraph „O carte cu o strălucire anume." – Daily Mail
Detalii produs
Despre Bjorn Natthiko
Bjorn Natthiko
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bjorn Natthiko inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bjorn Natthiko se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bjorn Natthiko. Fiecare carte scrisa de Bjorn Natthiko este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bjorn Natthiko in categoria Bjorn Natthiko astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Caroline Bankler
Caroline Bankler
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Caroline Bankler inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Caroline Bankler se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Caroline Bankler. Fiecare carte scrisa de Caroline Bankler este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Caroline Bankler in categoria Caroline Bankler astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Navid Modiri
Navid Modiri
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Navid Modiri inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Navid Modiri se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Navid Modiri. Fiecare carte scrisa de Navid Modiri este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Navid Modiri in categoria Navid Modiri astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 45 Lei

36 Lei