PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dublura

Format
130x200
Număr pagini
368
Editura
Trei
Autor
Sophie Hannah,
B.A. Paris,
Clare Mackintosh,
Holly Brown
Anul publicării
2021
ISBN
9786064007902

Rezumat Dublura - B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown, Sophie Hannah

Patru autoare incredibile isi dau intalnire pentru a scrie un thriller genial

 

Cat de departe ai merge ca sa-ti protejezi fiica? Patru femei trebuie sa identifice, pana nu e prea tarziu, sursa amenintarii de la scoala fiicelor lor. Carolyn, Bronnie, Elise si Kendall au un singur lucru in comun: fiicele lor sunt prietene bune si urmeaza toate patru cursurile Academiei de arte ale spectacolului Orla Flynn. Desi grupul se destramase din cauza unor neintelegeri si acuzatii reciproce, fetele s-au impacat in cele din urma. Mamele insa n-au reusit sa-si revina. Totusi, cand intra in scena o eleva misterioasa si se ivesc noi amenintari, mamele decid sa rezolve singure problema.

Ca sa afle adevarul, vor putea oare sa-si dezvaluie propriile secrete?

 

Un roman remarcabil, scris de patru maestre ale suspansului.

 

prm50

Fragment din carte

Detalii produs
Despre B.A. Paris
B.A. Paris
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre B.A. Paris inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. B.A. Paris se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale B.A. Paris. Fiecare carte scrisa de B.A. Paris este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre B.A. Paris in categoria B.A. Paris astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Clare Mackintosh
Clare Mackintosh
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Clare Mackintosh inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Clare Mackintosh se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Clare Mackintosh. Fiecare carte scrisa de Clare Mackintosh este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Clare Mackintosh in categoria Clare Mackintosh astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Holly Brown
Holly Brown
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Holly Brown inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Holly Brown se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Holly Brown. Fiecare carte scrisa de Holly Brown este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Holly Brown in categoria Holly Brown astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sophie Hannah
Sophie Hannah
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sophie Hannah inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sophie Hannah se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sophie Hannah. Fiecare carte scrisa de Sophie Hannah este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sophie Hannah in categoria Sophie Hannah astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec

Scrisoare

PRET de PROMO50

PRET de PROMO50

PRP: 49Lei

19.9 Lei

PRET de PROMO50

PRP: 39Lei

4.9 Lei

PRET de PROMO50

PRP: 39Lei

14.9 Lei

PRET de PROMO50

PRP: 39Lei

4.9 Lei

PRET de PROMO50

PRP: 39Lei

4.9 Lei

PRET de PROMO50

PRP: 39Lei

4.9 Lei

De la același autor

După sfârșit

După sfârșit

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Ostatica

Ostatica

PRP: 59 Lei

49.9 Lei

PRP: 49 Lei

39.2 Lei