Mihai PASCARU

Diplomele maritale

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Diplomele maritale

Format
130x200
Număr pagini
250
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mihai PASCARU
Anul publicării
2019
ISBN
9786067974126

Rezumat Diplomele maritale - Mihai PASCARU

Cei doi poli ai povestirilor – satul şi copilăria – se recompun după o strategie a confesiunii, căreia autorul îi conferă rol terapeutic şi de tălmăcitor al unor amintiri zăvorâte în personalitatea oricui. Numai că în proza lui Mihai Pascaru nostalgiile, confesiunile, tăcerile cu sens, apetenţele pentru elementele-surpriză, exigenţa nebănuită din exerciţiile de cunoaştere sunt detensionate şi aşezate în rost. Nu hazul copilăriei, nu neapărat valenţele ludice ale preajmei, ci dorinţa de a reinstitui firescul este suportul pe care scriitorul îl transformă în vocaţie. (Diana Câmpan) Ficţiunea creşte din egoficţiune, iar narativitatea dobândeşte sensuri şi înţelesuri noi din multiplicarea repetitivă a unor semne ale destinului încorporate în lumea matricială a satului, semne pe care condeiul plin de inventivitate al lui Mihai Pascaru ştie să le descifreze cu mână sigură... (Mircea Popa) Mihai Pascaru surprinde în scurtele sale proze o faună umană numai bună de pus într‑un insectar al fiinţelor certate cu morala – personaje ciudate, trăind într‑o lume nu mai puţin ciudată. E aici o proză satirică de cea mai bună calitate, tratată de un veritabil povestitor, în linia tradiţională a prozatorilor ardeleni. (Constantin Cubleşan)
Detalii produs
  • Diplomele maritale
  • Format 130x200
  • Număr pagini 250
  • Editura Scoala Ardeleana
  • Autor Mihai PASCARU
  • Anul publicării 2019
  • ISBN 9786067974126
  • Scor Bestseller
    #10727 în categoria Carti
Despre Mihai PASCARU
Mihai PASCARU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihai PASCARU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihai PASCARU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihai PASCARU. Fiecare carte scrisa de Mihai PASCARU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihai PASCARU in categoria Mihai PASCARU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

28.5 Lei