Andreea Pirlea

De mana cu tine

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.2 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații De mana cu tine

Format
140x200
Număr pagini
180
Editura
LiterPress Publishing
Autor
Andreea Pirlea
Anul publicării
2023
ISBN
9786069518243

Rezumat De mana cu tine - Andreea Pirlea

,De mână cu tine” e un volum al iubirilor care depășesc granițele spațio-temporale și piedicile unor lumi care se luptă să înăbușe tot ce naște iubirea. Personajele cărții au realizat că o clipă de iubire e de ajuns pentru a iubi o eternitate.

,,Cele șapte povești de iubire au ca sursă de inspirație mitologia și fantasticul care răzbate din brațele ei, istoria și folclorul românesc, dar abordează și probleme de actualitate. De asemenea, ecoul firului narativ răzbate prin oniric, prin simbolism, prin religie și, la final, este oglindit cu lumină, prin înalte meditații filosofice, de suflet. Prin introspecție, prin vis și prin dor, personajele se dezvoltă și se descoperă pe sine.”Detalii produs
Despre Andreea Pirlea
Andreea Pirlea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Andreea Pirlea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Andreea Pirlea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Andreea Pirlea. Fiecare carte scrisa de Andreea Pirlea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Andreea Pirlea in categoria Andreea Pirlea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
De mana cu tine
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

4 recenzii

5 stele

4

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


P

Petronela

Recomand cu tăriei cartea!

Deși nu eram fan proză scurtă, recomandările din mediul online m-au convins să cumpăr cartea. M-a fascinat. Poveștile de dragoste nu sunt dulcegării, ci sunt încărcate de profunzime. Mitul și fantasticul se îmbină atât de bine cu realitatea! Pasajele de tip articol din unele povestiri pot încadra cartea și la categoria celor de dezvoltare personală. Cert e că orice cititor poate găsi ceva care să-l facă să adore cartea. De curând am descoperit și cartea de poezii a autoarei,,La porțile dorului". Mi-a placut și ea foarte mult. Autoarea are un stil aparte. Aștept următoarele cărți.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Veronica Gavril

Recomand!

Andreea Pîrlea e o fire sensibilă, creativă, profundă și generoasă. Iar toate aceste trăsături reies chiar din propria scriitură. Își expune sufletul cu dăruire și ne invită să cunoaștem iubirea din toate perspectivele: iubirea ca dor, iubirea ca vis, iubirea ca necunoscut, iubirea ca miracol. Dar, mai ales, iubirea ca liant între oameni, vieți și lumi. Căci cartea ei e o incursiune în trecut, în mitologie, în istorie. Întâlnim elemente fantastice, simboluri, tradiții străvechi, valori și principii care formează destine. Totodată, povețe și sfaturi de viață care ne amintesc de esența din noi, de sămânța divină care ne caracterizează. „Mulți cred că moartea va aduce vindecare, eu cred însă că dacă nu rezolvăm problemele acum, cât ni se îngăduie, moartea ne va fi blestem.”

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Maria

Minunată carte!

O carte uimitoare care poartă cititorul prin lumi imaginare și realității covârșitoare. Iubirea e mereu elementul cheie care aduce mereu împăcare.

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Maria

7 povești de iubire fermecatoare

Am citit cartea. E absolut fermecătoare! De la primele pagini te prinde cu emoția cuvântului în mirajul acțiunilor. Petru și Ilaria reprezintă cuplul visurilor mele. Legendele, fantasticul și lumea reală se îmbină atat de bine, încât te încărcă pozitiv cu suspans și emoții. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o carte de proză scurtă îmi va plăcea atât de mult.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Alte carti din categoriile: Carti de dragoste, Carti fictiune

Transport
gratuit
Nou
BestSeller
Nou
-41.3%
Nou
-16.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-51.8%
Nou
-18.4%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Transport
gratuit
Nou
-25.9%
Transport
gratuit
Nou
-24%
-41.7%
Dulce uitare

Dulce uitare

PRP: 59.9 Lei 34.94 Lei
BestSeller
-50.8%
-52.7%
Invitatia

Invitatia

PRP: 49 Lei 23.2 Lei
-41.7%
-40.8%
Vara iubirii noastre

Vara iubirii noastre

PRP: 49 Lei 29 Lei
-51.3%
-20.4%
O altfel de partidă

O altfel de partidă

PRP: 49 Lei 39 Lei
Transport
gratuit
Nou
-17.6%
-52%
In acea noapte

In acea noapte

PRP: 49.9 Lei 23.95 Lei
-8.4%
Te rog, nu mă iubi

Te rog, nu mă iubi

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-20.4%
-40.8%
Rivalii

Rivalii

PRP: 49 Lei 29 Lei
PRP: 30 Lei

24.2 Lei