Silvia Beldiman

Danseaza si taci

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.7 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Danseaza si taci

Format
130x200
Număr pagini
294
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Silvia Beldiman
Anul publicării
2022
ISBN
9786067979091

Rezumat Danseaza si taci - Silvia Beldiman

„Introspecția și retrospecția, observațiile tăioase despre cei din jur și despre viață, sub semnul unei legitime insurgențe feminine, și repetatele intrări și ieșiri din labirintul interior au ca punct de convergență realizarea unei scriituri «nervoase», care oglindește, în regimul prozei de factură autenticistă, sensibilitatea de excepție a autoarei.” (Mircea Bârsilă) „Silvia Beldiman reușește să transcrie în romanele sale fragmente ale unei lumi revolute, restituindu-i contururile, culorile și formele prin grila unei memorii afective de indiscutabilă acuratețe.” (Iulian Boldea) „Silvia Beldiman e, fără îndoială, o prozatoare autentică, având lecția clasicilor bine învățată, care știe să povestească fermecător (când vrea și când subiectul îi oferă ocazia) și care aduce în peisajul epic actual o pată de candoare și tandrețe, de care, sunt convins, are nevoie după atâtea experimentări, adesea prea seci, sterile și contrafăcute.” (Constantin Cubleșan) „Silvia Beldiman este o maestră a exprimării stărilor interioare, rațiunea fiind adesea pusă în conflict cu pasiunea, dilemele împingând omul la limita rezistenței psihice, mai ales atunci când e cuprins de spaima unei lucidități ucigătoare.” (Cornel Nistea) „Mare și neașteptată a fost surpriza întâlnirii cu universul copilăriei Silviei Beldiman. Era și lumea copilăriei mele, dar privită altfel, cu o sensibilitate copleșitoare, cu un devotament de etnograf și cu o acuratețe de pictor. Proza ardelenească a câștigat o voce și o nuanță.” (Cornel Nistorescu) ‒ Du‑te în lume, femeie! Acolo e locul tău. Iartă și iubește! Câteva zile de vară pot fi cât o viață de om… Oooom!!! Oooom!! Oooom! preluară văile. Sânziana înmărmuri. „Cine este omul acesta, ca un oracol, care cu ochii lui orbi vede în inima mea și stă cu vulturii pleșuvi, aninat de peretele muntelui, care bea apa zăpezilor topite și toată ființa lui e pace, bucurie și împăcare?” Mai vru să întrebe, să afle ce e cu zilele acelea de vară, dar pustnicul făcu semn cu mâna că e de‑ajuns. Și coborâră pe cărarea îngustă din inima muntelui, dintr‑un loc sfințit de un om de lumină, despre care nu va ști niciodată nimic, pentru că, dacă nu i se va spune, nu va întreba. Zbura prin zăpadă, încât măicuța de‑abia se putea ține pe urmele ei. Își simțea inima! Era vie, lămurită în lumina înaltă din muntele înalt, unde venise cu suflet rănit și de unde se‑ntorcea cu cea mai mare înțelepciune a lumii: „Iartă și iubește!” (Silvia Beldiman)
Detalii produs
Despre Silvia Beldiman
Silvia Beldiman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silvia Beldiman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silvia Beldiman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silvia Beldiman. Fiecare carte scrisa de Silvia Beldiman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silvia Beldiman in categoria Silvia Beldiman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Beletristica, Proza scurta si antologii

Tehomir

Tehomir

PRP: 34.9 Lei

24.4 Lei

Ioșca

Ioșca

PRP: 39.95 Lei

37.9 Lei

O idee care ne suceste mintile

O idee care ne suceste mintile

PRP: 27 Lei

23.7 Lei

Cea mai mică femeie din lume

Cea mai mică femeie din lume

PRP: 45 Lei

39.6 Lei

Orașul solitar

Orașul solitar

PRP: 65 Lei

52 Lei

Proza literară

Proza literară

PRP: 67 Lei

58.9 Lei

Strainatate

Strainatate

PRP: 39 Lei

34.3 Lei

Cocosul de aur si alte povestiri

Cocosul de aur si alte povestiri

PRP: 75 Lei

59.9 Lei

Ora cinci si sapte minute

Ora cinci si sapte minute

PRP: 39.9 Lei

35.1 Lei

Zece ierni

Zece ierni

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Zborul gastei salbatice

Zborul gastei salbatice

PRP: 28.9 Lei

27.4 Lei

Vedenia

Vedenia

PRP: 20 Lei

19 Lei

Sinenomia

Sinenomia

PRP: 20 Lei

19 Lei

Sentient

Sentient

PRP: 25 Lei

23.7 Lei

Rastoaca

Rastoaca

PRP: 40 Lei

38 Lei

Pavilionul

Pavilionul

PRP: 20 Lei

19 Lei

Paranteza deschisa

Paranteza deschisa

PRP: 25 Lei

23.7 Lei

Opt (La noi, Vol. 8)

Opt (La noi, Vol. 8)

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

PRP: 45 Lei

42.7 Lei