Sf. Porfirie Kavsokalyvitul

Cuvinte despre boala si mangaiere

Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cuvinte despre boala si mangaiere

Format
110x200
Număr pagini
72
Editura
Sophia
Autor
Sf. Porfirie Kavsokalyvitul
Anul publicării
2017

Rezumat Cuvinte despre boala si mangaiere - Sf. Porfirie Kavsokalyvitul

„Nu mă rog să mă facă Dumnezeu bine. Mă rog să mă facă bun. N-am nici o îndoială că Dumnezeu știe că sufăr. Mă rog, totuși, pentru sufletul meu, pentru iertarea păcatelor mele. O să-L las pe Dumnezeu să rânduiască. Singurul lucru pe care-l fac este să mă străduiesc să ajung bun.” Sfântul Porfirie Kavsokalyvitul „E cu neputință de înțeles și de prins în cuvinte ceea ce a dăruit lumii un om precum părintele Porfirie. Un om care vede lumea în lumină și întru iubirea lui Dumnezeu revărsate peste toți. Un om integru și optimist, în pofida vârstei sale, un om iubitor și smerit. Un om care este cu adevărat om: un sfânt.” † Irineu, Mitropolit de Kydonia și Apokoronas
Detalii produs
Despre Sf. Porfirie Kavsokalyvitul
Sf. Porfirie Kavsokalyvitul
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Porfirie Kavsokalyvitul inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Porfirie Kavsokalyvitul se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Porfirie Kavsokalyvitul. Fiecare carte scrisa de Sf. Porfirie Kavsokalyvitul este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Porfirie Kavsokalyvitul in categoria Sf. Porfirie Kavsokalyvitul astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0