Sf. Teofan Zăvorâtul

Talcuiri din Sfanta Scriptura pentru fiecare zi din an

PRP: 18 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
14.4 Lei
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Talcuiri din Sfanta Scriptura pentru fiecare zi din an

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Sophia
Autor
Sf. Teofan Zăvorâtul
Anul publicării
2015

Rezumat Talcuiri din Sfanta Scriptura pentru fiecare zi din an - Sf. Teofan Zăvorâtul

Păzește‑ți inima mai mult decât orice, căci din ea sunt ieșirile vieții (Pilde 4, 23). Creștinul care a postit, s‑a spovedit și s‑a împărtășit cu Sfintele Taine înnoiește în sine izvoarele harului des­chise în el prin Sfântul ­Botez, care după aceea au fost de atâtea ori înnoroite prin nepăsare și căderi și de atâtea ori au fost curățite prin pocăință. Acum ele sunt iarăși cu­ră­țite după ­ultimele căderi. Să le păzim deci cel puțin de acum, să nu le astupăm iarăși prin neluare‑aminte, împrăș­tiere și nepăsare față de acele lucrări prin care se păstrează curățenia și dreapta curgere a apelor lor. Să nu dăm frâu liber simțurilor, să nu contenim a ne ruga cu osârdie și ­lacrimi, să nu uităm faptele dra­gos­tei, să căutăm ascultarea cuvântului lui Dumnezeu și, mai presus de toate, să vorbim cu Domnul, Care este în noi, și prin această împreună‑vorbire să păstrăm în noi frica de Domnul și râvna de a plăcea lui Dumnezeu, în care se și află izvoarele vieții noastre duhovnicești! Sfântul Teofan Zăvorâtul
Detalii produs
Despre Sf. Teofan Zăvorâtul
Sf. Teofan Zăvorâtul
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Teofan Zăvorâtul inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Teofan Zăvorâtul se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Teofan Zăvorâtul. Fiecare carte scrisa de Sf. Teofan Zăvorâtul este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Teofan Zăvorâtul in categoria Sf. Teofan Zăvorâtul astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 18 Lei

14.4 Lei