Sf. Teofan Zăvorâtul

Pregatirea pentru spovedanie si pentru Sfanta Impartasanie

PRP: 18 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
14.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Pregatirea pentru spovedanie si pentru Sfanta Impartasanie

Format
130x200
Număr pagini
296
Editura
Sophia
Autor
Sf. Teofan Zăvorâtul
Anul publicării
2016

Rezumat Pregatirea pentru spovedanie si pentru Sfanta Impartasanie - Sf. Teofan Zăvorâtul

Când omul aruncă sămânţa în pământ, ea face de la sine rădăcină, tulpină şi boabe, pe când omul se ­deosebeşte prin conştiinţă şi libertate, şi viaţa lui nu este un şir de fenomene care decurg unul din celălalt în mod necesar, ci un şir de ac­ţiuni întreprinse în mod conştient şi săvârşite din proprie iniţiativă. El îşi trasează ­dinainte un fel de viaţă, după care îl pune în practică. Şi numai în acest mod viaţa lui este viaţă cu adevărat omenească, raţional‑liberă. Creştinul, care este următor al lui Hristos prin chemarea sa, n‑are nevoie să‑şi obosească mintea trasându‑şi singur felul de viaţă. El are înaintea sa pilda vieţii Domnului Hristos. La aceasta să se uite fiecare şi să trăiască după ea. Pictorul se uită la original şi transpune trăsătură după trăsătură pe pânza pregătită dinainte: şi creştinul trebuie să se uite la trăsăturile vieţii ­Domnului şi să le transpună în viaţa sa. Sf. Teofan Zăvorâtul
Detalii produs
Despre Sf. Teofan Zăvorâtul
Sf. Teofan Zăvorâtul
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Teofan Zăvorâtul inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Teofan Zăvorâtul se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Teofan Zăvorâtul. Fiecare carte scrisa de Sf. Teofan Zăvorâtul este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Teofan Zăvorâtul in categoria Sf. Teofan Zăvorâtul astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 18 Lei

14.4 Lei