Phil Beadle

Cum sa predai - Strategii didactice

PRP: 48 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
47 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cum sa predai - Strategii didactice

Dimensiune
17.5 x 22.5
Număr pagini
256
Editura
DPH
Autor
Phil Beadle
ISBN
5948495001407

Rezumat Cum sa predai - Strategii didactice - Phil Beadle

O privire fundamentală și, în ultimă instanță, pertinentă asupra a ceea ce ar trebui să faci în sala de clasă, dacă vrei să fii cea mai bună variantă de profesor.

„Cea mai bună carte care s-a scris vreodată despre predare – învățare.“---Francis Beckett, Tableta

„Practică, haioasă și receptivă. O lectură grozavă care reușește fără pic de efort să confere înțelepciune“.---Leadership Focus magazine

„Cum să predai – Strategii didactice“ este cel mai palpitant, cel mai ușor de înțeles și cel mai util manual cu metode de predare care a fost scris vreodată.

Nu este lucrarea unui teoretician anost. Autorul cărții și-a petrecut o jumătate din viață lucrând cu copiii provenind din cartiere sărace și i-a ajutat să descopere o viziune complet nouă a propriei persoane. Această carte îți dă posibilitatea să pătrunzi în tainele meseriei și te va ajuta să progresezi, începând de la detaliile precise despre cum să controlezi orele dificile, până la ce ar trebui să cauți mai exact când le notezi lucrările.

„Cum să predai – Strategii didactice“ acoperă tot ce este necesar să ştii pentru a deveni cel mai bun profesor.

Phil Beadle predă sintaxa propoziției folosindu-se de cunoștințele sale despre fotbal, analizează poezia folosindu-se de dans pentru a explica verbele și este cel mai bine cunoscut pentru modalitatea sa de a preda punctuația prin mișcări de Kung-fu și pentru că îi învață pe adulți să citească folosindu-se de trambulină. Oferă consultații pentru alfabetizarea cu sistemul educațional, predarea Limbii engleze, metacunoaștere și comportament.---TES, revista New Teachers
Detalii produs
Despre Phil Beadle
Phil Beadle
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Phil Beadle inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Phil Beadle se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Phil Beadle. Fiecare carte scrisa de Phil Beadle este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Phil Beadle in categoria Phil Beadle astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cum sa predai - Strategii didactice
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-2.1%
PRP: 48 Lei

47 Lei