Daniela BerechetGentiana Berechet

Comunicare in limba romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare - Clasa 1

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Comunicare in limba romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare - Clasa 1

Format
200x260
Număr pagini
160
Editura
Paralela 45
Autor
Daniela Berechet,
Gentiana Berechet
Anul publicării
2022
ISBN
9789734735334

Rezumat Comunicare in limba romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare - Clasa 1 - Gentiana Berechet, Daniela Berechet

Comunicare in limba romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare - Clasa I Comunicare in limba romana - Clasa I este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte graduale ca dificultate. Lucrarea contine, pe langa exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar prin sugestiile metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individuala. Auxiliarul este imbogatit cu ilustratii atractive, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii si mai amuzant.
Detalii produs
Despre Gentiana Berechet
Gentiana Berechet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gentiana Berechet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gentiana Berechet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gentiana Berechet. Fiecare carte scrisa de Gentiana Berechet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gentiana Berechet in categoria Gentiana Berechet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Comunicare in limba romana. Exercitii, fise de lucru, teste de evaluare - Clasa 1
Despre Daniela Berechet
Daniela Berechet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Berechet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Berechet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Berechet. Fiecare carte scrisa de Daniela Berechet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Berechet in categoria Daniela Berechet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-28.1%

22 Lei