Theona Balan

Colectia Atrage Ajutorul Divin

PRP: 117 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Metoda vizualizării

Format
130x200
Număr pagini
176
Editura
Bookzone
Autor
Theona Balan
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639566
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Colectia Atrage Ajutorul Divin - Theona Balan

Trei volume care fac parte din Colecția Atrage Ajutorul Divin, care conțin cuvinte încărcate de energie și gânduri de viață ce te vor ajuta să faci schimbările pe care ți le dorești, din toate punctele de vedere. Theona Bălan împărtășește experiențe personale, lecțiile primite de la viață, dar și învățăturile spirituale pe care le-a acumulat datorită situațiilor prin care a trecut, și te ajută prin intermediul acestor cărți să accesezi propriile resurse și să pătrunzi în interiorul tău, acolo unde se află adevărul în care vrei să trăiești.

 

Vol 1


Dacă ți-ai adresat măcar o dată-n viață cel puțin una dintre următoarele întrebări...

  • Cum fac să îmi găsesc echilibrul?
  • Cum și unde este sufletul meu pereche?
  • Ce trebuie să fac pentru a fi un părinte bun?
  • Care este rețeta fericirii, a bunăstării, a unei vieți împlinite?
  • Unde-mi pot găsi pacea?
  • Ce anume contează cu adevărat în viață?


Atunci, cartea aceasta este pentru tine.


Ți-am ascultat frământările, ți-am înțeles dorințele și vin către tine cu răspunsuri și conștientizări care pot produce transformări până la cel mai profund nivel al ființei tale.


Această carte este exact ceea ce cauți, este perfectă pentru tine și a ajuns în mâinile tale exact la momentul potrivit. Această carte va fi alta de fiecare dată când o vei deschide, pentru că tu vei fi altul. Și, astfel, ea va rămâne cartea perfectă la momentul perfect pentru tine, ori de câte ori o vei deschide.

 Theona Balan

 

Vol 2


În volumul acesta vei afla secrete și tehnici de armonizare a relației și vei avea parte de întrebări revelatoare prin care să-ți identifici jumătatea divină, să o păstrezi în viața ta sau să realizezi când e cazul să te retragi dintr-o relație, cu inima sus și cu recunoștință față de tot ce a fost.


Dacă îți dorești să găsești partenerul potrivit, alături de care să trăiești o relație împlinitoare, este important să accepți și să înțelegi ideea că primul partener din viața ta, cel cu care trebuie să faci cea mai bună echipă, ești chiar tu.


Pentru că atunci când tu îți vei da suficient timp pentru a te apropia de tine, când tu îți vei oferi emoția conectării cu tine, cu Sinele tău Divin, înțelegând astfel ce se întâmplă în sufletul tău, care sunt nevoile tale, dorințele tale, care sunt provocările la care mai ai de lucrat pentru a te dezvolta și crește frumos, abia atunci vei reuși să găsești un partener potrivit.


Nu atragem în viața noastră ceea ce ne dorim la nivel conștient, ci ceea ce subconștientul nostru știe și simte că are nevoie.  

Theona Balan

 

Vol 3


  • Ai simțit vreodată că drumul îți este îngreunat de obstacole?
  • Ai simțit și tu, la fel ca mine, că mergi împotriva vântului?
  • Ți s-a strâns vreodată stomacul făcând ceva ce nu simțeai că trebuie făcut, şi totuși făceai?
  • Trăindu-ți viața de zi cu zi, ai avut vreodată senzația de gol, ai simțit vreodată că ceva din tine îți spune că nu ești pe drumul care trebuie, pe drumul tău care te împlineşte?

 

În acest volum, autoarea își propune să te ajute să îți răspunzi la aceste întrebări și să îți reveleze misiunea sufletului tău, dar și cum anume să atragi abundența financiară în viața ta.


Această carte îţi va reda curajul să visezi măreț, să îţi urmezi visurile şi să îţi aminteşti darurile sufletului pe care le deții și cu care te-ai născut și ai fost creat. Această carte îţi va reaminti faptul că eşti o fiinţă extraordinară, un suflet într-o continuă evoluție, o fiinţă infinită. Această carte te va purta într-o călătorie spre părţi nebănuite ale Ființei tale.

Theona Balan 


Detalii produse
Despre Theona Balan
Theona Balan
Biografie
Theona Balan este scriitoare, trainer, coach spiritual și speaker motivational, dar, înainte de toate, ea este mamă și femeie. O femeie puternică și o mamă iubitoare care a reușit să transforme eșecurile și prăbușirile în trepte către noi obiective, mai înalte, mai ambițioase. Theona nu s-a lăsat doborâtă de problemele cu care s-a confruntat, ci a creat o platformă prin care a reușit să ajute alte femei să se regăsească și să redescopere calea spre fericire. Așa a apărut blogul și comunitatea femeiadesucces.ro, care au inspirat-o să scrie primele sale cărți, împletind concepte din domeniul dezvoltării personale cu elemente din propria biografie. Astăzi, Theona este o autoare de succes, care a publicat titluri ce vin în sprijinul celor care au nevoie de un ghid atunci când pornesc în cea mai fascinantă călătorie: cea spre propriul suflet.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

4 recenzii

5 stele

4

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Veronica Gavril

Recomand!

„Atrage ajutorul divin” nu este o carte științifică menită să le știe pe toate. Ci din contra, este o carte care te invită să gândești pentru tine, să iei decizii și să acționezi în direcția ta. Autoarea îndeamnă la trăire, conștientizare și schimbare prin propria ei experiență de viață. Oferă soluții experimentate și propuneri pentru o viață împlinită. Cartea depășește granițele teoriei, fiind o metodă practică de a face schimbarea necesară. Scriitura este una simplă, fluentă, accesibilă oricui. Pentru mine a fost un reminder de bun augur, o trezire din tumultul cotidianului. O recomand pentru a simți recunoștință, abundență și ajutorul divin în fiecare clipă a vieții.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudia Bozan

Cum mi-am promis mie că mă voi lăsa să experimentez orice gen de lectură anul acesta, am încercat ceva ce nu aș fi crezut că voi încerca... conceptul unei cărți spirituale. Nu mi-am impus niciun fel de așteptări, nu mi-am impus să mă aștept la nimic în mod special — pur și simplu am comandat seria doamnei Theona și i-am permis acesteia să mă „schimbe”. Voiam să gust și să fac, în același timp, cunoștință și cu alte moduri de viață, rugăciune, înțelegere și viziune. Nu e totul doar despre mine, despre cum mă desfășor, în ce cred sau cum exist. Mai sunt și alte perspective și voiam să citesc această carte, mai ales, într-un mod obiectiv, un mod de învățare sau cunoaștere a cu totul altei perspective asupra vieții. Și, pot afirma că această carte, de fapt, m-a găsit pe mine la momentul potrivit. M-am lăsat să o conștientizez, asimilez și să mă obișnuiesc cu anumiți termeni și anumite sfaturi total noi. Cu siguranță această carte conține tehnici și sfaturi pe care o să am voința să le urmez. Claritatea, simplitatea și dragostea autoarei față de semenii ei, m-a determinat să doresc să citesc și restul cărților sale. Deci, dacă vă găsiți puțin rătăciți, nesiguri, în căutare de sfat sau înțelegere... această carte este începutul perfect pentru a căpăta încredere de sine și o viziune mai clară aspura punctului vieții în care vă aflați. Tot ce vă trebuie este o minte deschisă și ideea că, dacă dai o șansă cu adevărat unui lucru, acesta îți poate schimba viața.

Recenzie pentru cartea Sufletul tău s-a născut să fie liber

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudia Bozan

O CARTE CARE TREBUIE CITITĂ!!!

Nu m-ar fi putut găsi această lectură într-un moment mai oportun. Cu siguranță una dintre cele mai revelatoare și importante cărți citite de mine anul acesta. Regret că nu a existat mai devreme în viața mea! Nu am să spun exact de ce, pentru că esența este în cartea în sine. Tot ce voi spune este că: dacă ai nevoie de ceva care să îți deschidă ochii și inima spre speranță, motivație, vindecare și renaștere, această carte este tot ceea ce căutai și ceea ce ai nevoie.

Recenzie pentru cartea Secretele relațiilor divine

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudia Bozan

Revigoratoare. Profundă.

O concluzionare excelentă a seriei. Cu siguranță că voi reciti acest volum măcar o dată pe an de acum încolo, pentru a-mi reaminti mie cât de important este să fii conectat cu tine însuți! Dar și cât de benefic este să îți amintești că, noi, oamenii, suntem mai mult decât carne și oase; suntem un suflet, iar acesta, chiar dacă nu ne dăm seama, își cere drepturile. Ne cere să ne trezim și să ne asumăm, dar mai ales să ne iubim. Cea mai bună decizie a mea a fost să cumpăr această serie și o recomand cu drag!

Recenzie pentru cartea Metoda vizualizării

1

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

Cu Autograf
-61.4%
Femeia de succes

Femeia de succes

PRP: 49 Lei 18.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-51.5%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
-51.5%
Secretele relațiilor divine

Secretele relațiilor divine

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
-51.5%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-70.5%
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
BestSeller
-63.8%
-33.4%
-67.6%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-45.5%
BestSeller
-65.5%
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-66.7%
Pachet Iubește și iubește-te

Pachet Iubește și iubește-te

PRP: 147 Lei 48.9 Lei
Cu Autograf
-65.5%
-49.3%
BestSeller
Cu Autograf
-65.5%
BestSeller
-59.4%
-65.9%
Pachet Monica Mihai

Pachet Monica Mihai

PRP: 196 Lei 66.9 Lei

Cumparate impreuna cu Colectia Atrage Ajutorul Divin

Nou
BestSeller
-50.5%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 49 Lei
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-60.2%
Pachet Feminitate & Succes

Pachet Feminitate & Succes

PRP: 98 Lei 39 Lei
BestSeller
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
-22%
Numerele îngerilor

Numerele îngerilor

PRP: 30 Lei 23.4 Lei
-65.9%
Pachet Monica Mihai

Pachet Monica Mihai

PRP: 196 Lei 66.9 Lei
-26.3%
Pachet Am grijă de inima mea

Pachet Am grijă de inima mea

PRP: 94.9 Lei 69.9 Lei
-54.6%
Nou
-46.3%
Nou
-40%
Pachet Danielle Steel

Pachet Danielle Steel

PRP: 99.8 Lei 59.9 Lei
Nou
-43.8%
Nou
-46.1%
Pachet Cuvinte pline de dor

Pachet Cuvinte pline de dor

PRP: 129.7 Lei 69.9 Lei
Nou
-44%
Nou
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
-52.1%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 46.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-54%
Pachet Cuvinte care vindeca

Pachet Cuvinte care vindeca

PRP: 78 Lei 35.9 Lei
-53.1%
-59.4%
PRP: 117 Lei

49.9 Lei