Gino WickmanTom Bouwer

Ce mai e si EOS-ul asta?

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.1 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ce mai e si EOS-ul asta?

Format
130x200
Număr pagini
160
Editura
ACT SI POLITON
Autor
Gino Wickman,
Tom Bouwer
Anul publicării
2022
ISBN
9786069138762

Rezumat Ce mai e si EOS-ul asta? - Gino Wickman, Tom Bouwer

Ce mai e si EOS-ul asta? Un ghid complet pentru angajatii companiilor care folosesc EOS (Entrepreneurial Operating System - Sistemul de Operare Antreprenorial)/ What the Heck Is EOS?: A Complete Guide for Employees in Companies Running on EOS de Gino Wickman si Tom Bouwer este cartea de business care le va furniza angajatilor din intreaga lume (care isi desfasoara activitatea in companii in care s-a implementat EOS - Sistemul de Operare Antreprenorial) - toate informatiile de care au nevoie pentru a intelege mai bine ce inseamna EOS, pentru a deveni mai implicati in activitatea companiei pentru care lucreaza si pentru a-si asuma un rol activ in realizarea viziunii acesteia. Cu ajutorul acestei carti, toti angajatii companiei - de la nivel de conducere si management de nivel mediu, si pana la simplii angajati - isi vor intelege rolul si vor fi mai bine pregatiti pentru a pune umarul la succesul organizatiei. In plus, pentru ca EOS elimina activitatile inutile, consumatoare de timp, cauzate de comunicarea deficitara, va duce pe termen lung, la evitarea deraierilor si a pierderilor inutile de bani. Daca in volumul intitulat Tractiune (aparut la Editura ACT si Politon in anul 2019), Gino Wickman detalia EOS (Sistemul de Operare Antreprenorial) pentru a fi implementat in cadrul companiilor de catre lideri si antreprenori, in volumul de fata, Gino Wickman si Tom Bouwer se adreseaza angajatilor acestor companii cu scopul de a-i ajuta sa inteleaga chestiuni precum: ce este un sistem de operare; ce este EOS si de ce este folosit in compania lor; care sunt instrumentele de baza ale EOS si ce impact au acestea asupra lor. Asadar, pe parcursul cartii, vom deslusi ce inseamna EOS, cum functioneaza acesta si cum poate contribui fiecare angajat al companiei pentru ca fiecare componenta a EOS sa fie implementata si sa functioneze la nivel optim. EOS este un sistem de operare care consolideaza fiecare dintre cele 6 componente cheie ale unui business: viziune, oameni, date, probleme, procese si tractiune, cu ajutorul instrumentelor furnizate in aceasta carte. Prin ce modalitati reuseste EOS sa faca acest lucru? vei vedea pas cu pas in cele noua capitole ale cartii. Succesul acestui sistem a fost dovedit de-a lungul timpului, drept dovada, pana in momentul de fata peste 50.000 de companii din intreaga lume functioneaza pe baza lui. Este un proces de operare complet, simplu si puternic, care ajuta companiile sa se dezvolte pentru a-si realiza viziunea si obiectivele. Cartea este scrisa intr-un stil foarte concis si va fi foarte usor de parcurs, ajutandu-te astfel sa intelegi si sa aplici cu usurinta cei opt pasi care pot face orice afacere sa-si atinga potentialul maxim. Cu alte cuvinte, sistemul EOS ii va ajuta pe angajati sa comunice mai bine intre ei si sa rezolve mai usor problemele, iar pe antreprenori ii va ajuta sa stabileasca prioritatile, sa masoare performanta, sa structureze si sa clarifice rolurile si sa conduca si sa gestioneze afacerea mai bine.
Detalii produs
Despre Gino Wickman
Gino Wickman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gino Wickman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gino Wickman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gino Wickman. Fiecare carte scrisa de Gino Wickman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gino Wickman in categoria Gino Wickman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Tom Bouwer
Tom Bouwer
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tom Bouwer inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tom Bouwer se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tom Bouwer. Fiecare carte scrisa de Tom Bouwer este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tom Bouwer in categoria Tom Bouwer astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Cum să fii un șef minunat

Cum să fii un șef minunat

PRP: 35 Lei

26.3 Lei

Preia controlul

Preia controlul

PRP: 59 Lei

50.1 Lei

PRP: 39 Lei

33.1 Lei