Gino Wickman

Gino Wickman

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Gino Wickman , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Salt in antreprenoriat . Gino Wickman se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Gino Wickman este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Gino Wickman de pe BOOKZONE este Salt in antreprenoriat.

Poti gasi toate cartile scrie de Gino Wickman pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Gino Wickman depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Salt in antreprenoriat? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Gino Wickman: Ce mai e si EOS-ul asta? Preia controlul Cum să fii un șef minunat .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Gino Wickman

-10%
-20% Extra
Salt in antreprenoriat

Salt in antreprenoriat

PRP: 49 Lei 35.28 Lei
-10%
-20% Extra
Ce mai e si EOS-ul asta?

Ce mai e si EOS-ul asta?

PRP: 39 Lei 28.08 Lei
-10%
-20% Extra
Preia controlul

Preia controlul

PRP: 59 Lei 42.48 Lei
-22.1%
-20% Extra
Cum să fii un șef minunat

Cum să fii un șef minunat

PRP: 35 Lei 21.8 Lei
-10%
-20% Extra