Maria Zaharia

Caiet de vacanta. Matematica

Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative. Clasa a VI-a
PRP: 29.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.02 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Caiet de vacanta. Matematica

Format
200x260
Număr pagini
184
Editura
Paralela 45
Autor
Maria Zaharia
Anul publicării
2023

Rezumat Caiet de vacanta. Matematica - Maria Zaharia

Lucrarea de față nu este o culegere de probleme obișnuită. Ea se diferențiază prin metodologia inovativă propusă pentru învățarea matematicii:

  • conținuturile teoretice obligatorii prevăzute în programa școlară sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competențelor prevăzute de programă;
  • activitățile de învățare (exercițiile și problemele) propuse sunt și ele minimale și alese cu multă grijă, unele cu conținut inter- și transdisciplinar, cu parcurgere ușoară, stimulativă și provocatoare.

În felul acesta, elevul este învățat: să învețe singur matematică, să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv inter- și transdisciplinare, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii. Miza lucrării este că după parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare și raționament logic, gândire critică, analizare și interpretare, care sunt condiții necesare unei cariere profesionale remarcabile.

Culegerea poate fi folosită cu succes și de către profesor în activitatea de proiectare, organizare și desfășurare a lecțiilor matematice de o înaltă calitate.

Părinții responsabili, care investesc în creșterea, educarea și formarea copiilor, au la îndemână, grație testelor de evaluare propuse în această culegere, un instrument rapid și ușor de folosit, prin care pot evalua singuri modul în care copilul lor depune eforturi pentru formarea și dezvoltarea competențelor matematice.

Detalii produs
  • Caiet de vacanta. Matematica Caiet de vacanta. Matematica
  • Format 200x260
  • Număr pagini 184
  • Editura Paralela 45
  • Autor Maria Zaharia
  • Anul publicării 2023
  • ISBN 9789734738373
  • Scor Bestseller
Despre Maria Zaharia
Maria Zaharia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Zaharia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Zaharia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Zaharia. Fiecare carte scrisa de Maria Zaharia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Zaharia in categoria Maria Zaharia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 29.5 Lei

28.02 Lei