Dan ZahariaMaria Zaharia

Geometria in gimnaziu. Explicatii si rezolvari complete - Clasa 7

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Geometria in gimnaziu. Explicatii si rezolvari complete - Clasa 7

Format
200x260
Număr pagini
216
Editura
Paralela 45
Autor
Dan Zaharia,
Maria Zaharia
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737130

Rezumat Geometria in gimnaziu. Explicatii si rezolvari complete - Clasa 7 - Dan Zaharia, Maria Zaharia

Proiectul Geometria in gimnaziu - Explicatii si rezolvari complete se diferentiaza de lucrarile similare prin faptul ca toate problemele propuse au rezolvari complete. Rezolvarile contin explicatii clare si detaliate, cu trimitere la continuturile teoretice aplicate. Explicatiile oferite sunt pe intelesul oricarui elev interesat de invatarea geometriei. Proiectul este o noutate metodica absoluta, special elaborata pentru intelegerea notiunilor de geometrie, pentru crearea unui stil de redactare, a unor rezolvari corecte si complete, pentru a-i invata pe elevi sa gandeasca, sa coreleze diverse continuturi ale invatarii, inclusiv interdisciplinar si transdisciplinar, sa identifice date, marimi si relatii matematice in contexte variate, sa utilizeze concepte si algoritmi specifici matematicii, sa modeleze matematic situatii date prin integrarea achizitiilor din diferite domenii. Proiectul respecta toate cerintele programelor scolare actuale referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice accesibile si adecvate nivelului de varsta si de dezvoltare al elevilor carora li se adreseaza. Metodele si instrumentele de evaluare prin itemii propusi (obiectivi, semiobiectivi si subiectivi) respecta regulile de proiectare a acestora si asigura o evaluare consecventa a competentelor prevazute de programa scolara. Proiectul este util elevilor de gimnaziu pentru asigurarea unei pregatiri excelente la geometrie si pentru obtinerea unor rezultate de exceptie la examenele de evaluare nationala. In acelasi timp, proiectul devine util: • profesorilor de matematica, pentru perfectionarea pregatirii in specialitate si metodica; • profesorilor pentru invatamantul prescolar si primar, pentru pregatirea gradelor didactice si concursurilor de titularizare; • parintilor interesati de buna pregatire a copiilor.
Detalii produs
Despre Dan Zaharia
Dan Zaharia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dan Zaharia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dan Zaharia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dan Zaharia. Fiecare carte scrisa de Dan Zaharia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dan Zaharia in categoria Dan Zaharia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Zaharia
Maria Zaharia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Zaharia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Zaharia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Zaharia. Fiecare carte scrisa de Maria Zaharia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Zaharia in categoria Maria Zaharia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei

Cumparate impreuna cu Geometria in gimnaziu. Explicatii si rezolvari complete - Clasa 7

Nou
-34.4%
Pachet Emoții fără țipete

Pachet Emoții fără țipete

PRP: 98.9 Lei 64.9 Lei
Nou
-33.8%

28 Lei