PRP: 12 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
10.2 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Caiet de lectura - Clasa a III-a

Dimensiune
210x280
Număr pagini
32
Editura
DPH
Autor
Liana Ilincescu,
Aura Frincu,
Roxana-Maria Gavrila,
Marilena Nicolae
ISBN
5948489352713

Rezumat Caiet de lectura - Clasa a III-a - Marilena Nicolae, Roxana-Maria Gavrila, Aura Frincu, Liana Ilincescu

Lumi fantastice - Lumi reale

Colecția „Lumi fantastice, lumi reale” îi ajută pe copii să se apropie de cărți prin simplul motiv că sunt îndrumați să înțeleagă răspunsul la întrebarea: „De ce îmi place să citesc?”

De asemenea, află informații noi pe care le pot transmite mai departe, rezolvă exerciții care le dezvoltă creativitatea, se transformă în detectivi pentru a descoperi propoziții care nu fac parte din textele prezentate. Sarcinile interactive îi ajută să înțeleagă personajele colecției, să le modifice traseul literar ori să se identifice cu acestea și cu timpul în care au fost create.

- Pregătire pentru lectură - Citire activă - Scriere creativă - Evaluare / Autoevaluare

Detalii produs
Despre Marilena Nicolae
Marilena Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marilena Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marilena Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marilena Nicolae. Fiecare carte scrisa de Marilena Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marilena Nicolae in categoria Marilena Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Roxana-Maria Gavrila
Roxana-Maria Gavrila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Roxana-Maria Gavrila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Roxana-Maria Gavrila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Roxana-Maria Gavrila. Fiecare carte scrisa de Roxana-Maria Gavrila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Roxana-Maria Gavrila in categoria Roxana-Maria Gavrila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Aura Frincu
Aura Frincu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Aura Frincu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Aura Frincu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Aura Frincu. Fiecare carte scrisa de Aura Frincu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Aura Frincu in categoria Aura Frincu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Liana Ilincescu
Liana Ilincescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Liana Ilincescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Liana Ilincescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Liana Ilincescu. Fiecare carte scrisa de Liana Ilincescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Liana Ilincescu in categoria Liana Ilincescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
-15%
-15%
-15%

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-28.1%
PRP: 12 Lei

10.2 Lei