Marilena NicolaeRoxana-Maria Gavrila

ABC-ul organizatorilor grafici

PRP: 28 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.8 Lei
Descoperirea continuă, inductivă sau deductivă, este cea care dirijează procesul de predare-învățare-evaluare diferențiată prin utilizarea acestor instrumente specifice educației constructiviste
Descoperirea continuă, inductivă sau deductivă, este cea care dirijează procesul de predare-învățare-evaluare diferențiată prin utilizarea acestor instrumente specifice educației constructiviste

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații ABC-ul organizatorilor grafici

Editura
DPH
Autor
Marilena Nicolae,
Roxana-Maria Gavrila
ISBN
9786066832106

Rezumat ABC-ul organizatorilor grafici - Roxana-Maria Gavrila, Marilena Nicolae

Lucrarea ABC-ul utilizatorilor grafici are un dublu scop: pe de o parte, să stârnească curiozitatea și imaginația profesorilor și elevilor, pe de altă parte, să îmbogățească colecția de tehnici de învățare autentică și responsabilă.
Organizatorii grafici fac parte dintr-un demers productiv euristic de învățare. Descoperirea continuă, inductivă sau deductivă, este cea care dirijează procesul de predare-învățare-evaluare diferențiată prin utilizarea acestor instrumente specifice educației constructiviste.
Contăm pe un interes crescut față de această carte, pe care o dedicăm cu bucurie tuturor profesorilor și elevilor mileniului III.

Detalii produs
Despre Roxana-Maria Gavrila
Roxana-Maria Gavrila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Roxana-Maria Gavrila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Roxana-Maria Gavrila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Roxana-Maria Gavrila. Fiecare carte scrisa de Roxana-Maria Gavrila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Roxana-Maria Gavrila in categoria Roxana-Maria Gavrila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marilena Nicolae
Marilena Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marilena Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marilena Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marilena Nicolae. Fiecare carte scrisa de Marilena Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marilena Nicolae in categoria Marilena Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
-15%
-15%
-15%

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
PRP: 28 Lei

23.8 Lei