Alexander OsterwalderYves Pigneur

Business Model Generation

PRP: 139 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
109.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Business Model Generation

Format
23.5 X 19 cm
Număr pagini
282
Editura
Publica
Autor
Alexander Osterwalder,
Yves Pigneur
Anul publicării
2017
ISBN
9786067222319

Rezumat Business Model Generation - Alexander Osterwalder, Yves Pigneur

Business Model Generation este un proiect al editurii Publica, sustinut de EY Romania.

Modelele de afaceri noi, dar disruptive sunt emblematice pentru generatia noastra. Cu toate acestea, nu sunt pe deplin intelese, chiar daca transforma mediile competitive din industrii. Business Model Generation iti ofera instrumente puternice, simple si testate pentru intelegerea, crearea, reglarea si implementarea modelelor de afaceri.

SCHIMBA MODUL IN CARE PRIVESTI MODELELE DE AFACERI
Business Model Generation te va invata tehnici influente si practice de inovatie, folosite in prezent de cele mai importante companii din intreaga lume. Vei afla cum sa intelegi, sa proiectezi si sa implementezi in mod sistematic un nou model de afaceri – sau sa analizezi si sa optimizezi unul vechi.

CREATA IN COLABORARE CU 470 SPECIALISTI DIN DOMENIUL STRATEGIEI
Business Model Generation pune in practica ceea ce promoveaza. A fost scrisa in colaborare cu 470 de utilizatori din 45 de tari ai tabloului modelului de afaceri si a fost finantata si produsa independent de industria editoriala traditionala. Dispune de un design foarte bine integrat, care capteaza atentia si care permite o aplicabilitate imediata.

CONCEPUTA PENTRU CEI CARE ACTIONEAZA
Business Model Generation este pentru cei pregatiti sa renunte la gandirea demodata si sa adopte modele noi, inovatoare si creatoare de valoare: directori, consultanti, antreprenori – si lideri ai tuturor organizatiilor.

Business Model Generation este un manual practic, motivational, pentru oricine depune eforturi sa imbunatateasca un model de afaceri – sau sa creeze unul nou.

Spre deosebire de alte manuale de management, volumul scris de Alexander Osterwalder si Yves Pigneur propune o „harta” a unei organizatii cladite pe noua piloni (printre care segmentele de clienti, propunerea de valoare, canalele, resursele‑cheie) – o constructie dinamica, la care lucreaza reprezentanti din mai multe departamente, nu doar directorii executivi. Este o carte foarte utila celor care aspira sa devina antreprenori, dar si profesionistilor din diverse domenii, care doresc sa afle mai multe despre modelele de afaceri. Bogdan Ion, country managing partner EY Romania & Moldova

Detalii produs
Despre Alexander Osterwalder
Alexander Osterwalder
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexander Osterwalder inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexander Osterwalder se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexander Osterwalder. Fiecare carte scrisa de Alexander Osterwalder este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexander Osterwalder in categoria Alexander Osterwalder astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Yves Pigneur
Yves Pigneur
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Yves Pigneur inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Yves Pigneur se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Yves Pigneur. Fiecare carte scrisa de Yves Pigneur este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Yves Pigneur in categoria Yves Pigneur astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 139 Lei

109.9 Lei